Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Ah bi bilsem niye gitmedi? iki ay kullandığım ilaçlara rağmen kaldı orda öylece alsanaalsanasmile

Öğleden beri birşey de yiyemedim canımın sıkıntısına

Şimdi de bi baş ağrısı başladı off burnumun direği bile sızlıyor

Canım geçmiş olsun.Bu ay geçer inşallah kistin.Yine de umut var demek ki klomen de verdi doktor.Engel değil demek ki.Bozma sen moralini canım.Baksana bende hamilelikte kist çıktı.-tatlicadiarzu-Doktora gitmekten sıkıldığını söylemişsin.Ama mükafatını da göreceksin inşallah canıma.s.

HAYIRLI BİR EVLAT İÇİN

2 rekat dilek namazı kıl,namaz bitiminde 7 ayetel kürsü oku ve secdedeyken niyeti dileğini söyle,
"Allahım gelmiş geçmiş bütün peygamberilerimizin hatırına senden hayırlı bir evlat istiyorum eğer bana bir evlat vericeksen benim için hayırlıysa beni bu yolda çok bekletme" dua etti,sonra 3 kulvallah bir elham oku.

Hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz....

Günaydın Kızlar a.s.

Teşekkür ederim cnm.Bu ay geçeceğini sanmıyorum çünkü onun için ekstra bişey kullanmayacağım,aksine klomen yumurtaları büyütürken onu da büyütecek ama seninde düşündüğün gibi engel değil demek ki doktor klomen verdiğine göre.
İnşallah bu zor günlerin mukafatını alırım.Alalh herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Sen nasılsın?Var mı gelişme?

kizlar ya dün kan vermistim bugün aradim doktoru degerler fazla yüksek cikmadi dedi. Ama gebelik yok diyemeyiz dedi. Yarin tekar gel bakalim deger yükselistemi yoksa inisdemi dedi. Bende nekadr diye sordum 8150 dedi. Internetden baktim gayet normal cikti yani 6-7 haftalik. Kafam cok karisti ya ufff

Portı ama tatlım bılıyonmu hıÇ aĞrım kalmadı pazar gÜnÜ arttı kanama adet olmuŞ gıbıydım ıyıe kasık aĞrımda vardı Şımdı hıÇ aĞrım sızım yok kasıklarımda

Canım siz keseyi görmemiş miydiniz?
Neden gebelik var yok diyemem dedi şimdi doktorun?
Yarın tekrar baktır bakalım ne çıkacak?

Kist falan mı atıldı acaba? bilmiyorumkismile
Seninkide çok enterasan bişey oldu cnm bu ay sempatiksalakcinni
Sen bu kanamayı da adet gibi düşün arkasından çalışmalara devam et kaydirigubbakcemile Şeniz

Evet keseyi gördük canim. Bilmiyorum degerler düsük biraz dedi. Kafam karisti. Ama dün kesede büyümüs demisti. Yarin gittgimde konusayim bakalim. Dua edin benim icin ne olur mafoldumben

portim cnmm kistler geçmemiş istemediğin ot dibinde bitermiş sende kurtulmaya çalıştıkça sana yapışıyolar resmen neyse sıkma canını ilaçlara ne kadar direnicekki elbet geçicek az daha sabır tatlımmolumunekankayizsmile

Evet keseyi gördük canim. Bilmiyorum degerler düsük biraz dedi. Kafam karisti. Ama dün kesede büyümüs demisti. Yarin gittgimde konusayim bakalim. Dua edin benim icin ne olur mafoldumben

canım bence başka doktora git senin doktor saçmalamış değerin çok iyi bundada gebelik yok derse yuh derim bide kese gözükmüş daha ne istiyo herşey belli zatenklava:

canım bence başka doktora git senin doktor saçmalamış değerin çok iyi bundada gebelik yok derse yuh derim bide kese gözükmüş daha ne istiyo herşey belli zatenklava:

Vallah bende anlamadim canim ya normalde cok iyi bir doktor herkes cok memnun giden. Ama sanirim artik biraz yaslanmis olabilir. Ben bi arastirayim yeni bi doktor bakalim.

Allah yardımcın olsun canım.
ıçini ferah tut.Yarın gittiğinde inşallah iyi haberlerle dönersin.

aynen öyle valla kurtulamadım şu kistten.
ışin kötüsü bu ay kisti eritecek bir ilaç kullanmıyorum cnm
Doktor klomen verdi yumurtaları geliştirsin diye,şimdi o kistide büyütecek bakalım ne yapacağım? eyvahedigeldismile
Kafamda kötü senaryolar yazmak istemiyorum aslında..aklıma gelen başıma geliyor mafoldumben

Son düzenleme:
günaydın bacılarım nasılsınız bakalım

ayy portim ben daha yeni kalktım biliyonmu ilaçlar beni mahvetti
kullandığım ilaçları sıralayım bakın

sabah tiroit ilacımı alıyorum aç karınına
sonra kahvaltıdan sonra glophage alıyorum yumurta geliştirici
öğene doğru regl olmak için farlutal
akşam temekten sonra yine glophage ve sobra yine farlutal
gece yatmadan 1 saat önce felanda alerji hapım var onu alıyorum
düşünün artık beni sempatiksalakcinni

ya gülüm soğan suyu denesene geçiriyo kistlerii denemekte fayda var hazır ilaçta kullnmıycakmışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…