- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #8.701
evet canım bakalım bizlere daha neler bekliyo
herşey için hayırlısı olsun bakalım..
senin kist de nie gitmedi acep yaaa :mymeka:
canım bundada vardır bi hayır belkide olumunekankayizsmile
zor dan hiç ses seda yok önceden girip yazıyodu en azından şimdi onuda yapmıyo bende merak ediyorum onu
portim ben bi çorba yapam da gelem ama burdayım tabi kocişten fırsat kalırsa bayanssulusmile
merhaba aradaşlar çok mutluyum aşılama tuttu hamileyim sevinçten nasıl ağladım anlatamam hepinize dua ediyorum umarım sizde biranönce bu sevinci yaşarsınız .rabbim inşallah tamamına erdirir hala inanamıyorum sersem gibiyim
Ah bi bilsem niye gitmedi? iki ay kullandığım ilaçlara rağmen kaldı orda öylece alsanaalsanasmile
Öğleden beri birşey de yiyemedim canımın sıkıntısına
Şimdi de bi baş ağrısı başladı off burnumun direği bile sızlıyor
Canım geçmiş olsun.Bu ay geçer inşallah kistin.Yine de umut var demek ki klomen de verdi doktor.Engel değil demek ki.Bozma sen moralini canım.Baksana bende hamilelikte kist çıktı.-tatlicadiarzu-Doktora gitmekten sıkıldığını söylemişsin.Ama mükafatını da göreceksin inşallah canıma.s.
kizlar ya dün kan vermistim bugün aradim doktoru degerler fazla yüksek cikmadi dedi. Ama gebelik yok diyemeyiz dedi. Yarin tekar gel bakalim deger yükselistemi yoksa inisdemi dedi.Bende nekadr diye sordum 8150 dedi. Internetden baktim gayet normal cikti yani 6-7 haftalik. Kafam cok karisti ya ufff
Portİ ama tatlım bİlİyonmu hİÇ aĞrım kalmadı pazar gÜnÜ arttı kanama adet olmuŞ gİbİydİm İyİe kasık aĞrımda vardı Şİmdİ hİÇ aĞrım sızım yok kasıklarımda
Canım siz keseyi görmemiş miydiniz?
Neden gebelik var yok diyemem dedi şimdi doktorun?
Yarın tekrar baktır bakalım ne çıkacak?
Kist falan mı atıldı acaba? bilmiyorumkismile
Seninkide çok enterasan bişey oldu cnm bu ay sempatiksalakcinni
Sen bu kanamayı da adet gibi düşün arkasından çalışmalara devam et kaydirigubbakcemile Şeniz
Evet keseyi gördük canim. Bilmiyorum degerler düsük biraz dedi. Kafam karisti. Ama dün kesede büyümüs demisti. Yarin gittgimde konusayim bakalim. Dua edin benim icin ne olur mafoldumben
canım bence başka doktora git senin doktor saçmalamış değerin çok iyi bundada gebelik yok derse yuh derim bide kese gözükmüş daha ne istiyo herşey belli zatenklava:
Evet keseyi gördük canim. Bilmiyorum degerler düsük biraz dedi. Kafam karisti. Ama dün kesede büyümüs demisti. Yarin gittgimde konusayim bakalim. Dua edin benim icin ne olur mafoldumben
portim cnmm kistler geçmemiş istemediğin ot dibinde bitermiş sende kurtulmaya çalıştıkça sana yapışıyolar resmen neyse sıkma canını ilaçlara ne kadar direnicekki elbet geçicek az daha sabır tatlımmolumunekankayizsmile
günaydın porticim..
Allah yardımcın olsun canım.
İçini ferah tut.Yarın gittiğinde inşallah iyi haberlerle dönersin.
aynen öyle valla kurtulamadım şu kistten.
İşin kötüsü bu ay kisti eritecek bir ilaç kullanmıyorum cnm
Doktor klomen verdi yumurtaları geliştirsin diye,şimdi o kistide büyütecek bakalım ne yapacağım? eyvahedigeldismile
Kafamda kötü senaryolar yazmak istemiyorum aslında..aklıma gelen başıma geliyor mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?