Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

eşim pansumana gitmiş ben uyurken geliyo şimdi
gelsin kahvaltımızı edelimde bende sil süpür yapıcam 3 gündür süpürmedim rekor kırıcam kaydirigubbakcemile3

2 gibi de kuran var annemlerin komşuda ona gidicem herhalde kesin değil

izinli şimdi ohh ne güzell bütün gün yanındaa

evet canım 40 gün rapor verdi doktor 10 günü geçti ama hasta olduğu için pek de ii sayılmaz :1no2:
yani keşke iyi olsaydıda işe gitseydi
yan yatıyo heryeri ağrıyo uyuyamıyo
inşlhh tez zamdna iyileşir dicem ama açık yara en az 2 ayda kendine gelir kapanırmış yara senağlama

aa geçmedimi ağrılarıı allah şifasını versin senin adet geldimi sorucam hep unutuyorumm

fazla bakamıyorum hemen kapatıcam pcnin şarjı evde kalmıs sarjımda cok az....aksam eve gidince bakarım artık..öpüyorum

tamam canım akşam görüşmek üzere,kendine dikkat et,öpüyorum opuyorumnanaktan

ay kuzum kıyamam sana olumunekankayizsmile
Allah dermanı olmayan dert vermesin bizlere.
Senden çok ümitliyim senin bu doktor fişek gibi

ya gülüm soğan suyu denesene geçiriyo kistlerii denemekte fayda var hazır ilaçta kullnmıycakmışın

ya bilmiyorum ki şimdi bi taraftan klomene başlayacağım yarın bir de soğan kürü nasıl olur?
Geçen ay kullanmıştım ben onu,benim kist yapıştı kaldı ilaçlar bile eritemedi baksana soğan suyu işe yarar mı?
ay kafam çok karışık hiç bilmiyorum bu ay nasıl olacak

Tamam porti belki gitti belki gitmedi artık bilmiyom bi ay full adetliymişim gibime geliyo artık inş.bu ay başka gelmez adet olmuyom diye sitem ediyodum şimdide hep adet oluyom sanki

canım benim eski doktorum kist falan dinlemiyodu yumoş takibine devam ediyodu adetim bigün geçsin söktürücü veriyodu kist gidiyodu sonra klomenle devam ediyodu kafana takma hem senin kist küçükki

Slm kızlar
uzun zamndır yoktum annelerdeydım dÜn geldım
bılenler var belkı ÜŞÜtmekten dolayı rahatsızdım hala ıyıleŞemedım

gecikiyor olmuyorum derken,birden söküldü ama iyi bişeydir heralde temizlenmiştir inşallah

benim başıma daha önce hiç böyle birşey gelmemişti o yüzden biraz kafam karışık,doktoruma güvenmekten başka çarem yok
2 şeyi merak ediyorum aslında bilen var mı?

kist varken aşılama yapılıyor mu?
aşılamanın yapılacağı ay,önce rahim filmi çekilip sonraki günlerde aşılama oluyor mu?

Selam kızlarrrrrrrrrrrrr. opuyorumnanaktan

selam şeker hoşgeldin zemuszemus

porti benim kistim varken doktor film çekmedi bilgin olsun o ayda ara kanamam olup atmıştım kisti ondan sonra film çekti

aynı porti cim iyileşemedim henüz
hiç iş yapasımda gelmiyor bu yüzden geceleri öksürmekten uyuyamıyorum
siz siz olun sakın ince giyinmeyn üstüne bir de dondurma yemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…