Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

selam canlar ben işten çıktımmmmm oh be rahatladım yok anacım bana göre değilmiş çok uzundu baydım ya kafa dağıtayım dedim ama yok nerde daha çok stres yaptı bana evde net olmadığı içinde giremedim tabi şimdide kuzene geldim hemen size bakayım dedim ama neyse açtırıcaz ben evde bayarım net olmadan neyse neler var kızlar?şöle baktım bide aysen doktora gitmiş portakalımın kistleri erimemiş ben aynıyım nolcak kızlar halimiz ya boshayallersmile

sen de mi
ne mene hastalıkmışsa gecmiyor gercekten
gecmişolsun ikimize de

canım ne yapsam geçmiyo akşamları yanına bal al öksürdükçe çay kaşığıyla at ağzına yumuşatıyo bide belini sıcak tut benim ciğerlerim ağrıyo sanki artık ılık şeyler iç ben tam iyileştim dedim geçen hafta bi tekrarladı 2 haftadır ne yediysem ne içtiysem geçmiyo hem faranjit hem sinüzit oldum

iyim cnm sen nasılsın?saol cvbın için buaradazemuszemus

bende iyiyim canım

zorxx selam canım hoşgeldin has_bahçe sende hoşgeldin

hoşbuldum canım.bende ayın 16sında çatlatma iğnesi oldum.1 mayısı bekliyorum
çok heyecanlıyım inş tutmuştur.acaba ben çalışmalara devammı etsem yoksa yeterlimi:asigim:

canım adet olana kadar çalışmalara devam aksatma sen doktorum beni adete 5 gün kalaya kadar takip ediyodu adet olana kadarda çalış diyoduu

porti benim kistim varken doktor film çekmedi bilgin olsun o ayda ara kanamam olup atmıştım kisti ondan sonra film çekti
hadi ya öğrendiğim iyi oldu cnm sağol
aynı porti cim iyileşemedim henüz
hiç iş yapasımda gelmiyor bu yüzden geceleri öksürmekten uyuyamıyorum
siz siz olun sakın ince giyinmeyn üstüne bir de dondurma yemeyin

bizim bura çok sıcak.denize bile gitmeyi düşünüyorum haftaya :))
dondurmaya da kıştan beri alıştırdım bünyeyi ama sizin orası çok soğuk ya dikkat etmek lazım.

canım hoşgedin.çok özledim seni.Ohh be çıkmışsın işten de,netide bağlat eve olmuyor böyle lmaz: özlüyoruz bir birimizden bihaberiz :umursamaz:
sende de aynı demek durum biz daha dün konuyorduk acaba naptı diye?

selam arkadaşlar nasılsınızzemuszemus

hoşgeldin canım,sen nasılsın?
neyse ben çıkayım bari görüşürüz kızlarr öpt

ay nereye daha yeni geldin kaydirigubbakcemile Offf boshayallersmile

balı deneyeyim bakalım bende
çok gecmiş olsun
neyse kızlar ben kaçıyorum görüşmek üzere

portim benim doktorum öyle yaptı canım senin doktorun tedavi şekli farklı oalabilir çünkü benim 2.ci gittiğim doktorla şimdiki doktorum arasında çok fark var

porti cim ne kisti gecmişi okymadım da cnm
pko filan değildir inş.

yok pko değil canım benim yumurta çatlamamıştı kist oluşmuştu 2 ay önce klomenden dolayı
bi tanesi kaldı inatla.Dur dün yazdığımı kopyalıyım

portim benim doktorum öyle yaptı canım senin doktorun tedavi şekli farklı oalabilir çünkü benim 2.ci gittiğim doktorla şimdiki doktorum arasında çok fark var

miragecim zaten bu ay da olmazsa bebek sanırım istemeyerek de olsa ben de doktorumu değiştireceğim.
Çünkü benim doktorum çok yoğun.randevu alsam en az 30-45 dk almazsam 1.5 -2 saat bekliyorum her gittiğimde.eşime de bana da daral geldi artık.Duyan geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…