- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #8.761
selam canlar ben işten çıktımmmmm oh be rahatladım yok anacım bana göre değilmiş çok uzundu baydım ya kafa dağıtayım dedim ama yok nerde daha çok stres yaptı bana evde net olmadığı içinde giremedim tabi şimdide kuzene geldim hemen size bakayım dedim ama neyse açtırıcaz ben evde bayarım net olmadan neyse neler var kızlar?şöle baktım bide aysen doktora gitmiş portakalımın kistleri erimemiş ben aynıyım nolcak kızlar halimiz ya boshayallersmile
Burdayım caniko
Biz daha birinciye sahip olamadık millet ikincilere sahip ama aldırmayı düşünüyor.
Nasıl iş anlamdım ya... bilmiyorumkismile
Allahım isteyenlere ver nolur :Saruboceq: :Saruboceq:
slm kızlar
bu hafta herkes doktora gitmiş anlaşılan.. ben de gittim. Benim kistler yerli yerinde duruyor sıkılıp giden yok çok rahatları yerinde heralde 1 aydır glucofen içiyorum bulantıdan öldürdü beni ama sonuç ortadaklava: doktor femara diye bi ilaç verdi kolmen gibi bir ilaç 5 gün içiyorsun sonra takibe alıyor.bakalım bu fayda edecek mi? moralim alt üst oldu :çok üzgünüm:
bu arada femarayı kullanan var mı çok da pahalı bi ilaç 175tl verdim ssk da geçmiyo hastanede cepten gitti :tomato:
midem ekşiyo portim yaaaa
acaba ilaçlarmı yapıyo
o kadar ilaçiçiyomki artık midem bile kaldıramıyo sitem ediyo bana mafoldumben
bencede canım benim yazdığım yorumu okudunmu
anlayan anlar yani kısa ve öz yazdım :jeyyar:
slm kızlar
bu hafta herkes doktora gitmiş anlaşılan.. ben de gittim. Benim kistler yerli yerinde duruyor sıkılıp giden yok çok rahatları yerinde heralde 1 aydır glucofen içiyorum bulantıdan öldürdü beni ama sonuç ortadaklava: doktor femara diye bi ilaç verdi kolmen gibi bir ilaç 5 gün içiyorsun sonra takibe alıyor.bakalım bu fayda edecek mi? moralim alt üst oldu :çok üzgünüm:
bu arada femarayı kullanan var mı çok da pahalı bi ilaç 175tl verdim ssk da geçmiyo hastanede cepten gitti :tomato:
ilaçlardan olabilir.
aslında hepsini aynı doktor yazsaydı sana bir de mide koruyucu verirdi de...
Neyse gittiğinde söyle olmazsa kuşum
okudum canım çok güzel yazmışsın
İstemeyenlere değil de keşke Allahım bizim gibi olmayanlara verse
evet canım mide koruyucu var annemde alamda kullanam bari bendede var gerçi tablet halinde emiyosun CADIARZU
aminn kuzum inşlhhhhh gelsin pipililerr Şeniz
slm kızlar
ooo slm porti nihayet bulustuk nasilsin
nereye kactin bacim kirkta yilda bir geldim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?