Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

selam bacım valla çok ama çok iyi olmuş işten çıktığın hadi netide bağlatta sohbetin dibine vuralım :teytey: :teytey: :teytey:
dikkat et kendine kuzum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Burdayım caniko

Biz daha birinciye sahip olamadık millet ikincilere sahip ama aldırmayı düşünüyor.

Nasıl iş anlamdım ya... bilmiyorumkismile

Allahım isteyenlere ver nolur :Saruboceq: :Saruboceq:

slm kızlar
bu hafta herkes doktora gitmiş anlaşılan.. ben de gittim. Benim kistler yerli yerinde duruyor sıkılıp giden yok çok rahatları yerinde heralde 1 aydır glucofen içiyorum bulantıdan öldürdü beni ama sonuç ortadaklava: doktor femara diye bi ilaç verdi kolmen gibi bir ilaç 5 gün içiyorsun sonra takibe alıyor.bakalım bu fayda edecek mi? moralim alt üst oldu :çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım yapıştı kaldı bu kistler size yaaa portim de öle sende alsanaalsanasmile
neyse vardır bi hayır
glocofen bende içiyorum canım ben günde 1 içiyodum dün doktor 2 içiceksin dedi
ama çok şükür bende bulantı yapmadı
hemde günde 6 ilaca rağmen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
maşallah diyim benim mideye

midem ekşiyo portim yaaaa
acaba ilaçlarmı yapıyo
o kadar ilaçiçiyomki artık midem bile kaldıramıyo sitem ediyo bana mafoldumben

ilaçlardan olabilir.
aslında hepsini aynı doktor yazsaydı sana bir de mide koruyucu verirdi de...
Neyse gittiğinde söyle olmazsa kuşum

bencede canım benim yazdığım yorumu okudunmu
anlayan anlar yani kısa ve öz yazdım :jeyyar:

okudum canım çok güzel yazmışsın

İstemeyenlere değil de keşke Allahım bizim gibi olmayanlara verse

sende bendensin canım bu ay olumunekankayizsmile
benimkide öylece duruyor,inat etti gitmemeye alsanaalsanasmile
Moralini bozma yalnız değilsin,bir birimize destek olacağız.
senin doktorda kiste rağmen yumurtaları geliştirmeye karar verdi demek,sevindim iyiki yazdın.
benim doktor beni oyalamak için mi üzülmiyim diye mi verdi klomen diye düşünmeye başlamıştım.

bu arada femarayı kullanan var mı çok da pahalı bi ilaç 175tl verdim ssk da geçmiyo hastanede cepten gitti :tomato:

ben o ilacı hiç kullanmadım ve şuana kadar hiç de duymamıştım cnm.
Ucunda bebiş olsun da napalım paralar gitsin

evet canım mide koruyucu var annemde alamda kullanam bari bendede var gerçi tablet halinde emiyosun CADIARZU

aminn kuzum inşlhhhhh gelsin pipililerr Şeniz

evet canım mide koruyucu var annemde alamda kullanam bari bendede var gerçi tablet halinde emiyosun CADIARZU

aminn kuzum inşlhhhhh gelsin pipililerr Şeniz

Annede varsa daha iyi onu iç işte.İlacı içene kadar devam ederse 1 bardak süt içebilirsin kuzu

oh gelsin tabi gelsin sana pipili bana popili gelsin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım

bu arada femarayı kullanan var mı çok da pahalı bi ilaç 175tl verdim ssk da geçmiyo hastanede cepten gitti :tomato:

ya bende bu ay olmazsa takip yaptırcam düşükten sonra alt üst oldum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…