Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

iyilik valla bugun büyük gün ama ben isten eve gelene kadar adam uyucak onu düsünüyorum bende birde bende misafir var napcam bilmiyorum.bu arada kim ikinci cocugu aldiriyo bulamadim aysen yazmis

canım ben çatlatma iğnesi olarak ovitrolleyi kullandım.aşılamadan sonra progestan verdi2x1 hazneden .aşılama gününden sonra gün aşırı ilişkiye girdik 1 hafta 15.gün kanda pozitif çıktı hayırlısı olsun rahat ol düşünmemeye çalış piskoloji çok önemli benim hiçbir sorun bulunamamasına rağmen 2.5yıl olmadı 6 ay önce bir aşılama yapmıştım tutmadı bende doktorumu değiştim yeni doktorum bana güven verdi ve beni çok rahatlattı unutma 1. aşılamada şansın%17 2.aşılamada%23 3.aşılamada%50

iyilik valla bugun büyük gün ama ben isten eve gelene kadar adam uyucak onu düsünüyorum bende birde bende misafir var napcam bilmiyorum.bu arada kim ikinci cocugu aldiriyo bulamadim aysen yazmis

Misafiri salla gece ruhu duymaz onun :))
sen kocayı ikna etmişken vazgeçme öbür aya falan bırakma aklinialirimsmile
Gerekirse de uykudan uyandırıver aklinialirimsmile :kedi: Şeniz
Hem belli mi olur hangi günün büyük olduğu bayanssulusmile
inşallah bu ay sende süpriz yaparsın

Bu arada 2.çocuğu aldıranlar bizden değil bugün kk da 2 kişinin konusu da öyleydi de o yüzden yorum yaptık.İkiside maddi imkansızlıklar yüzünden aldırmayı düşünüyormuş
Kızlar doktora gİdecem bu akŞam bakalım kanamanın sebebİ neymİŞŞ

Öğrenmen iyi olur,ben de çok merak ediyorum.
inşallah gitmiştir şu kist

bebisin hayirli ,ugurlu olsun canim.hayirlisiyla kucagina al insallah.

canım çok teşekür ediyorum inan hepinize dua ediyorum kalp atışlarını iki hafta sonra duyacağız inşallah yoğun çalıştığım için çok giremiyorum ama bütün gelişmeleri yazarım umarım sende bu aybize güzel haberler verirsin inan vakti zamanı gelince oluyor gönlünü ferah tut rabbim yardımcın olsun hepimize dua ediyorum..........

misafir esimin yegeni oda benle calisiyo trdeydi dönüs yapti tekrar buraya ev tutana kadar bende ikimizde ayni saatte isten gelcez 12 de ne deyipte yatcam hep gec saate kadar oturuyoruz kizla.adami uyandiririmda. hadi ben yattim sonra adam cikip nasil dus alcak kiz otururkenne.

Canım benim çok sevindim.
Dua eden herkesten Allah razı olsun
pıt pıtları da duydun mu sevincine sevinç katarsın.
Hayırlısıyla kucağına da aldın mı ohhh zemuszemus
Sen bizden daha çok beklemişsin,nasıl mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum.
Darısı hepimizin başımıza olsun inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…