- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #8.781
OOoo hoşgeldin valla sonunda buluştuk,burdayım ben de bi kayınvalide vakası varmış bi bakayım dedim :))
Gördüm geldiğini de sen şimdi geçmişe bakarsın die bi 5 dk dolanayım dedim :))
Nasılsın? Ne var ne yok?
sırnaşık şeyilahiiskorpi senin şu avatardaki veledin popişine popişine vurasım geliyor :))
Çok tatlı
Kızlar doktora gİdecem bu akŞam bakalım kanamanın sebebİ neymİŞŞ
hosgeldin. gecmis olsun.
canım tebrikler allah tamamına erdirsin inşallah.anka1297 canım bende bu sabah ilk asılamamı oldum.inşallah bende burdan sizlerle paylasırım..senin gibi.bizimle asılama öncesi ve sonrası süreçlerini paylasırmısın.mesela çatlatma iğnesi olarak hangi iğneyi kullanmıstın.asılamadan sonra doktorun herhangi bir ilaç verdimi.:) asılamadan kac gün sonra tekrar ilişkiniz oldu?ve asılamadan kac gün sonra ögrendin göbüşünde bebiş oldugunu?paylasımlarını bekliyorum canım.inşallah benimde tutar..
SAOL TATLIM SENDE HOŞGELDİN NAPIYOSUN olumunekankayizsmile
iyilik valla bugun büyük gün ama ben isten eve gelene kadar adam uyucak onu düsünüyorum bende birde bende misafir var napcam bilmiyorum.bu arada kim ikinci cocugu aldiriyo bulamadim aysen yazmis
Kızlar doktora gİdecem bu akŞam bakalım kanamanın sebebİ neymİŞŞ
iyilik valla iyi diyelim iyi olalim. Oglan kalkti simdi illa bakona ciktik kus sesleri dinleyip oturuyoruz.
canım ben çatlatma iğnesi olarak ovitrolleyi kullandım.aşılamadan sonra progestan verdi2x1 hazneden .aşılama gününden sonra gün aşırı ilişkiye girdik 1 hafta 15.gün kanda pozitif çıktı hayırlısı olsun rahat ol düşünmemeye çalış piskoloji çok önemli benim hiçbir sorun bulunamamasına rağmen 2.5yıl olmadı 6 ay önce bir aşılama yapmıştım tutmadı bende doktorumu değiştim yeni doktorum bana güven verdi ve beni çok rahatlattı unutma 1. aşılamada şansın%17 2.aşılamada%23 3.aşılamada%50
Selam Kızlar a.s.
Bugün doktora gittim.Ultrasonda baktı ve benim o salak kist hala bana tutunuyor.
İlaca rağmen inatla gitmemiş ve 2.5 cm :umursamaz:
Kisti görmeyeceğiz ve onu yumurta olarak düşünmeyeceğiz diyerek klomen verdi yine..
Bu ay dozu da arttırdı.5.gün başlıyorum günde 2defa.
1 hafta sonra pazartesi kontrolüm var bakalım bu ay beni neler bekliyor :gitme:
Hepinizin dualarına ihtiyacım var arkadaşlar.
Üzülmekten öte artık sıkıldım doktora git gel yapmaktan
canım benim herkese dua ettiğim gibi sana da dua ediyorum.
Hayırlısıyla inşallah seninde aşılaman tutar cnm.
Ne güzel anlatmışsın ayrıntılarıyla çok teşekkür ederim.
Burada birbirimizden çok şey öğreniyoruz.
mutlu haberi vereceğine inanıyorum bu ay,içini ferah tut aşılamadan sonra sakın stres yapma.Sonucu öğrenene kadar kendine bi uğraş bul ve onunla oyalan opuyorumnanaktan
Soğandan olabilir bak,sanki duymuştum daha önce ama ilacı kullansa mıydın acaba böyle de zaman kaybetmiş olmazsın inşallah cnm.hayırlısı olsun doktora gitsen daha iyi olur yine olmazsa söyle doğum kontrol özelliği olmayan ama kisti eriten bir ilaç yazamaz mısınız diye sor.Açık ol doktora cnm opuyorumnanaktan
Evde olmak da güzel aslında iş stresi yaşamadan ev işleriyle kafasını daha kolay dağıtıyor insan.Ben de çok iyi değilim aslında kistten dolayı biraz canım sıkıldı ama buna da şükür diyelim.
Selam canım.ayy prenseslerimiz çoğalıyor desene.Çok sevindim,Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Kızları çifliyorsun zemuszemus
Ben bebek olmasından çok kistle uğraşacağım gibi görünüyor canım.
umutla beklemeye devam ediyorum.Sizleri aramızda görünce bizi unutmadığınızı düşünüp mutlu oluyorum.Her zaman haberlerinizi bekliyorum cnm opuyorumnanaktan
selam canım üzülme geç gelip umutlandırmasındansa erken gelemsi iyi aslında (aysenciğimin sözü,beni teselli ettiği gün :teselli: )
Bu ay benimde 2gün önce geldi de..
Aslında iyikide gelmiş bugün 3.gün rahatlıkla gittim doktora,sonraki günlerde sıkıntı olacaktı işten izin almam
Daha önce de söylemiştim,tekrar söylüyorum netteki hesaplayıcılara güvenme bence.
Onlar son 3 adetin ortalamasını alıyor.Yumurtlama günlerini onlara güvenerek hesaplarsan yanılırsın.lmaz:
Umudumuz mayısa kaldı cnm opuyorumnanaktan
:teytey: :teytey: :teytey: Çok sevindim Canım,tebrikler :teytey: :teytey: :teytey:
Hayırlı olsun a.s.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
Gelişmelerden haberdar etmeyi unutma sakın.
Sizler hamile kaldıktan sonra belki bizim pek umursamayacağımızı düşünerek buraya da yazmamayı düşünüyor olabilirsiniz ama ben hepinizi merak ediyorum acaba ne oldu,acaba hamileliği nasıl,cinsiyet belli oldu mu diye heberlerinizi bekliyorum.
İnşallah sevincini Allahım burda bekleyen bütün arkadaşlarıma nasip eder :Saruboceq:
bebisin hayirli ,ugurlu olsun canim.hayirlisiyla kucagina al insallah.
çok sğol canım allah en kısa zamanda sanada nasip etsin
ohhhh ne güzell canım yaa özendim şimdi evde olmayı
canım çok teşekür ediyorum inan hepinize dua ediyorum kalp atışlarını iki hafta sonra duyacağız inşallah yoğun çalıştığım için çok giremiyorum ama bütün gelişmeleri yazarım umarım sende bu aybize güzel haberler verirsin inan vakti zamanı gelince oluyor gönlünü ferah tut rabbim yardımcın olsun hepimize dua ediyorum..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?