- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #8.981
ay ben basımı alıp nerelere gıdeyım ne yapacagımı sasırdım
neden basını alıp gitmeti düşünüyosun porticim ne oldu?ay ben basımı alıp nerelere gıdeyım ne yapacagımı sasırdım
ay ben basımı alıp nerelere gıdeyım ne yapacagımı sasırdım
böle deme üzme kendini senin hiç yumurtan oluşmuyo değilki çok güzelde oluşuyo sdece bu ay artık stres yaptığımız için böyle oldu bu ay çok şükür sağlıklısın buna şükret cnm eşinde sağlıklı çook şükür .elbet vakti saati gelince bebişte oolucak sen bundan önce de çok dktra gitmiştin hiç bi sorunun yoktu ki cnm sadece stresten böle oldun şimdi sakin ol inşallah emeklerin boşa gitmiycek ama öncelikle sakin ol mutlu ol .biliyrum zor ama .unutmaya çalış sorunları .
neden basını alıp gitmeti düşünüyosun porticim ne oldu?
ayrıca ben asla kafanı karıştırmak yada üzmek için söylemedim sadece zarar görmenizi istemedim en azından dikkat edersiniz diye .:sm_confused:
AŞkmeleĞİ canım yumoŞ ÇatlamadıĞı İÇİn Öyle kalıyo geÇen ay benİm kİst yaptı haklı olabİlİrsİn tabİkİ ama ben bu ay deneyeceĞİm ben İÇİne havuÇta atıyorum oda Çatlaması İÇİn dİĞer topİcte bİ arkdaŞata havuÇ yemİŞ sÜreklİ İkİzlere hamİle bİ arkadaŞım daha havuÇ elma karıŞık İÇmİŞler o ay oda hamİle kamlıŞ İncİr kÜrÜ yapan Çok arkadaŞ var kİst duymadım klomenle bende de kİst oldu daha doĞrusu Çatlamadı yumoŞlar
tatlım inşallah cnm faydasını görürsünüz bi vesilo oolur cnm bi çok arkadaşımız var incir kürüyle hamile kalan ama işte bazı arkadaşlarında vücudunda ters tepki yapıyormuş ben onu demek istedim ben incir kürüne başlamıştım bi kaç ay önce hemen hemen bütün topikleri raştırıyoordum incir kürü için böyle fayda etmeyip aksine zarar gören insanlarda var her vücuda aynı etki etmiyormuş ona göre dikkat edin demek istedim tatlım gerisi sizin bileceğiniz şey cnm sadece aklınızda bulunsun dikkat etmenizi istedim .inşallah cnm bi vesile olurda melekleriniz sizinle olur inşallahhhhhh:saruboceq::saruboceq::saruboceq:
GERGİNLİK DEDİĞİN HEPİMİZDE VAR CNM.. YEDİ BİTİRDİ BİZİ YAAAAA
BEKLEMEK YORUYOORRR 3 AYDA BİTTİM BEN ...ÖFFFFFFFFF:1shok:
yok tatlım ben olanları söyledim yanlış anlamadım seni tarçın bal çörek otu mesela bana yaramadı ar akanama yaptı o ay yumoşlarım iyiydi çatladı ama adete dönüştü geç başlamışım meğersem bilmeden içince ters tepiyo böyle şeyler haklısın uyarmakta ama bi yan etkisini görmedim çünkü sürekli yiyen bi tipim kür olarak değilde hergün sevdiğime yiyodum ben yan etki yapmadı çok şükür inş.portiyede yapmaz
[ı]1yılı gectıgı ıcın ben artık ayları bıle saymıyorum son 9 aydır da her ay doktordayım.son 3 aydır ııcee yoruldum.doktorun yanından her cıkısımda basım onde mutsuz...[/ı]
[ı]allah bıze sabır versın gercekten cok zor[/ı]
dogru dıyorsun ama uzulmemek elde mı
ınsanın umutlarının tukenmesı ne kadar kotuymus.
sabır da kalmadı artık
unutmak degıl durumu kabullenmem lazım mafoldumben
bugun doktora gıttım yumurta hala gelısmemıs onun sıkıntısı var ıcımde.bugun benden sıkılabılırsınız ıc acıcı seyler yazamıcam mafoldumben
sen naptın
inşallah tatlım inşallah vesile oolur bebişlerinize kavuşursunuz cnm :saruboceq:
inş.canım bakma içiyomda bu ay bi işime yaramaz ben adet üstüne adet oldum tekrar kist gitti içiyom ama bu sefer de ev taşıyorum performans yok yani anlayacağın benimki bi dahaki aya yatırım bebişten çok çatlasında adet olayım kist olmasın benim derdim bebiş için çok ümitsizim bu ay pofffffffffffffff
cnm ümitsiz olma hiç belli olmaz bak çok şükür kistin gitmiş rabbim kısmet ettiyse cnm hiç bişey engel değildir .sakın umursamazlık yapma çok dikkat et ev taşırken cnm sen genede allahtan ümit kesilmez .ben büyük temizlik yapmıştım hamile kaldığım ay ama dikkat ettim tabi .ya aslında rabbim kısmet edicek sorunun olsun yada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?