- 31 Temmuz 2009
- 2.888
- 42
- 158
- 43
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.001
1yılı gectıgı ıcın ben artık ayları bıle saymıyorum son 9 aydır da her ay doktordayım.son 3 aydır ııcee yoruldum.Doktorun yanından her cıkısımda basım onde mutsuz...
Allah bıze sabır versın gercekten cok zor
amiiiin canım inşallah.....hepimizin yüzünü güldürsün rabbim...hep beraber hamişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz diye yazalım sayfalarımızda artık bebişlerimizden bahsedelim.....allahım ne olur hakkımızda hayırlısını nasib eyle.....kucaklarımız bos bırakma,o güzel bebek kokusundan bebegimizin kokusundan bizleri mahrum etme ya rabbim......amiiiiiin....cicvir canım inş.senin aşılama tutar canım ya allahım senin yüzünüde güldürür inş.
EWET CANIM BEN İLK OKUDUGUMDA COK DUYGULANDIM HALADA OKURKEN DUYGULANIYORUM....LÜTFEN UMUDUMUZU KAYBETMEYELİM ARKADASLAR İSTEYELİM RABBİMİZDEN HAYIRLISINI..KADERİMİZİ YAZANDA O,ONA İNANIP GÜVENİP İSYAN ETMEZSEK KADERİMİZİ DEGİŞTİRENDE O........Ayyy Çok gÜzel canım yaa
merhaba....3 aydır tedavi görüyosun anladıgım kadarıyla,,sizde sorun varmıydı tatlım???neden olmuyomus?[sıze="2"]haklısın cnm.. Benimki kedi poposunu görmüş yara sanmış :roflol: Sendromu alkisalkisalkis :sm_cool: [/sıze]
amiiiin canım inşallah.....hepimizin yüzünü güldürsün rabbim...hep beraber hamişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz diye yazalım sayfalarımızda artık bebişlerimizden bahsedelim.....allahım ne olur hakkımızda hayırlısını nasib eyle.....kucaklarımız bos bırakma,o güzel bebek kokusundan bebegimizin kokusundan bizleri mahrum etme ya rabbim......amiiiiiin....
ewet canım ben ilk okudugumda cok duygulandım halada okurken duygulanıyorum....lütfen umudumuzu kaybetmeyelim arkadaslar isteyelim rabbimizden hayırlısını..kaderimizi yazanda o,ona inanıp güvenip isyan etmezsek kaderimizi degiştirende o........
Umutlarımız hiç kaybetmeyelimki birbirime burda destek verebilelim.hamişlerimze sevinelim.ve dua edelim :saruboceq:
üzülme canım ya ne olur(biliyorum elde değil)ama napalım portim buda bizim sınavımızmıs.....rabbim her seyin hayırlısını versin...demekki zamanı simdi degil...düşünsene allah korusun hep olsun olsun deriz,hayırlısını istemeyiz ozamanda saglıklı olmayabilir.tamam bu tedaviler bizi cok yoruyo.maddi acıdan okadar degil şimdilik ama manevi acıdan bitiyo insan ama napalım arkadasım sabredicez.bak sana birazdan birsey yazıcam onu okursun baska bi siteden almıstım cok hosuma gitmişti..bu arada ben napıyım günümü bekliyorum iştesabırla merakla..bakalım.rabbim bu ay ol dedimi......
Bİr gÜn hz.musa sahabelerİne vaaz verİrken yandaŞlarından bİrİ daha dogrusu karı koca cıkıp soruyorya musa allah(c.c)İle konusurmusun bİzİm bu zamana kadar cocugumuz olmadı allah(c.c) e sorarmısın bİzİm cocugumuz olacakmı neyse kısacası musa konusuyor soruyor allah(c.c) dİyorkİ ya musa sÖyle onlara hİÇ bİr zaman dÖl tutamayacaklar ve musa bunu Çİfte anlatıyor boyunlarını bÜkÜp kabul edİp dÖnÜyorlar aradan 5 yıl kadar gecİyor yİne bÖyle bİr toplantıda musa bİr balıyor bu Çİft yanlarında 4 yaslarında bİr cocukla toplantıda vs. Sonra musa allah(c.c) İle konusuyor.yarabbİ hanİ sen bana bu Çİft hİÇ bİr zaman dÖl tutmayacak demİŞtİn ama onların cocugu olmus dİyor.allah(c.c) de dİyorkİ,evet ya musa ben sana Öle dedİm gercektende onların alın yazısında bİr evlat sahİbİ olmak yoktu.ama onlar buna ragmen bunu bİle bİle benden Ümİtlerİnİ kesmedİler İsyan etmedİler dua ettİler bende verdİm dİyor.......................................
Haklısın cnm.. benimki kedi poposunu görmüş yara sanmış :roflol: sendromu alkisalkisalkis :sm_cool:
Hosgeldİn canım......
evet canım inşallah ugraslarımızın karsılıgını alırız.[ı]evet buyuk ıhtımal bu bızım sınavımız
hayırlısıyla sağlıkla istiyorum zaten herkes için.
Manevi olarak çok yıprandım o çok doğru..
Umudum sensin bu ay senden çok umutluyum canım dua ediyorum allah nasip etsin,yüzün gülsün inşallah.
şimdi daha iyiyim kızlar.[/ı] opuyorumnanaktan
canıııım böyle diyorsunuzya içim eriyor.....inşallah canım.....sizlerle cok iyi hissediyorum kendimi,sizden baska kimseyle bu kadar acık ve net konusamıyorum..bi tek kız kardeşimle biraz payşlasıyorum(anlatmıstım kızkardeşim maalesef eşini kaybetti)o yüzden onunlada fazla paylasamıyorum.hani içinden gecirmesin =abla en azından ugrasmak iin sevdiğin eşin yanında diye=üzülüyorum..
o yüzden fazla birşey anlatamıyorum onada
[ı]evet çok güzel bunu daha önce okumuştum.
Pes etmemek,vazgeçmemek lazım.
Inşallah bizim yaşadıklarımızda bir gün son bulur[/ı]
[ı]burdayım cnm sayfam hep açık [/ı] [ı]çok uzun saatler burdayım[/ı] [ı]yalnız bırakmam :)) sen de beni bırakma ama..[/ı]
[ı]ben de sizinle ve kayınvalidemle paylaşabiliyorum.
Ablamla konuşurdum o da üzülüyor kıyamıyorum benim için üzülmesine ona da eskisi kadar anlatmıyorum sormadıkça..
Ben kayınvalidemle hiç paylasmam :) temiz kalplidir ama konusur ,bilmez yani insanlar nasıl düşünür
kardeşini hatırladım ilk zamanlar anlatmıştın.yaşadığı çok acı.ona sorsalar keşke eşim yaşasa yanımda olsa da ömür boyu çocuğumuz olmasa der..
Allah yardımcısı olsun,inşallah yeniden bi yuva kurabilir [/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?