Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Haklısın cnm.. benimki kedi poposunu görmüş yara sanmış :roflol: sendromu alkisalkisalkis :sm_cool:

cicvir canım inş.senin aşılama tutar canım ya allahım senin yüzünüde güldürür inş.
amiiiin canım inşallah.....hepimizin yüzünü güldürsün rabbim...hep beraber hamişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz diye yazalım sayfalarımızda artık bebişlerimizden bahsedelim.....allahım ne olur hakkımızda hayırlısını nasib eyle.....kucaklarımız bos bırakma,o güzel bebek kokusundan bebegimizin kokusundan bizleri mahrum etme ya rabbim......amiiiiiin....

Ayyy Çok gÜzel canım yaa
EWET CANIM BEN İLK OKUDUGUMDA COK DUYGULANDIM HALADA OKURKEN DUYGULANIYORUM....LÜTFEN UMUDUMUZU KAYBETMEYELİM ARKADASLAR İSTEYELİM RABBİMİZDEN HAYIRLISINI..KADERİMİZİ YAZANDA O,ONA İNANIP GÜVENİP İSYAN ETMEZSEK KADERİMİZİ DEGİŞTİRENDE O........
UMUTLARIMIZ HİÇ KAYBETMEYELİMKİ BİRBİRİME BURDA DESTEK VEREBİLELİM.HAMİŞLERİMZE SEVİNELİM.VE DUA EDELİM :Saruboceq:

amin canım aminnn

Kızlar işteyim,bilgisayarda sorun vardı ya o yapılıyordu o yüzden 2 bilgisayarı da kullanamadım.
sonunda oldu ve çok sevdiğim klavyeme de kavuştum.
Yazdıklarınızı okuyup hemen geliyorum

evet buyuk ıhtımal bu bızım sınavımız
Hayırlısıyla sağlıkla istiyorum zaten herkes için.
manevi olarak çok yıprandım o çok doğru..
umudum sensin bu ay senden çok umutluyum canım dua ediyorum Allah nasip etsin,yüzün gülsün inşallah.
şimdi daha iyiyim kızlar.
opuyorumnanaktan

evet çok güzel bunu daha önce okumuştum.
Pes etmemek,vazgeçmemek lazım.
İnşallah bizim yaşadıklarımızda bir gün son bulur

Haklısın cnm.. benimki kedi poposunu görmüş yara sanmış :roflol: sendromu alkisalkisalkis :sm_cool:

kaydirigubbakcemile3 beni de güldürdün
inşallah sen bizim kadar beklemezsin cnm.
ben senin olmamasını kullandığın doğum kontrol hapına bağlıyorum yani etkisi henüz geçmemiş olabilir diye.bence bir kaç aya kalmaz gelicek bebeğin

Hosgeldİn canım......

hosbulduk ohh be burda olmak ne güzel.

evet canım inşallah ugraslarımızın karsılıgını alırız.
Eeee bu tatlı ugraslar bizi cok duygusal yapıyo kah üzülüyoruz,aglıyoruz,gülüyoruz..

Ben de sizinle ve kayınvalidemle paylaşabiliyorum.
Ablamla konuşurdum o da üzülüyor kıyamıyorum benim için üzülmesine ona da eskisi kadar anlatmıyorum sormadıkça..
Kardeşini hatırladım ilk zamanlar anlatmıştın.yaşadığı çok acı.Ona sorsalar keşke eşim yaşasa yanımda olsa da ömür boyu çocuğumuz olmasa der..
Allah yardımcısı olsun,inşallah yeniden bi yuva kurabilir

aslında eşi cok istiyodu kardesim kayınvalidesiyle beraber diye istem,iyodu calısıyolardı ikiside...ilaçla korunuyodu...bilseydi böle olcak ilk günden elinden geleni yapardı..ama nasip işte rabbim bişeler biliyomuski vermedi heralde.cünkü teyzem spraill e kaldı..veren rabbim veriyo işte....bizede vercek ben inanıyorum :)))

slm kızlar
cicvir ben de yarın doktora gidiyorum canım yumurta büyümüş mü diye bakacak büyümüşse 36 saat sonra kısmetse aşılama yapacak..
Ama benim de içimde büyümemiş gibi bir his var porti üzülme tatlım yalnız bırakmıyorum seni opuyorumnanaktan
inşallah cicvir seninki tutar :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…