- 31 Temmuz 2009
- 2.888
- 42
- 158
- 43
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.021
merhaba....3 aydır tedavi görüyosun anladıgım kadarıyla,,sizde sorun varmıydı tatlım???neden olmuyomus?
slm kızlar
cicvir ben de yarın doktora gidiyorum canım yumurta büyümüş mü diye bakacak büyümüşse 36 saat sonra kısmetse aşılama yapacak..
Ama benim de içimde büyümemiş gibi bir his var porti üzülme tatlım yalnız bırakmıyorum seni opuyorumnanaktan
inşallah cicvir seninki tutar :Saruboceq:
slm kızlar
cicvir ben de yarın doktora gidiyorum canım yumurta büyümüş mü diye bakacak büyümüşse 36 saat sonra kısmetse aşılama yapacak..
Ama benim de içimde büyümemiş gibi bir his var porti üzülme tatlım yalnız bırakmıyorum seni opuyorumnanaktan
inşallah cicvir seninki tutar :saruboceq:
Portİ arayıp sorsana canım
o hisler hep yalan söyler zati potansiyelin olmasa aşılamaya hiç kalkışmazlar merak etme canım tomacan olmuştur
[ı]neyi sorayım cnm ? Bilmiyorumkismile anlamadım
yumoşun kaç mm olduğunu mu?[/ı]
canım sen daha önce yımırta takibi yaptırmısmıydın niye buyumediğini düşünüyosun.olumsuz düşünme tatlım inşallah buyumusturde asılaman gercekleşir,ve inşallahta tutar tatlım..bakalım ben bu hafta sonunu atlatırsam pazartesi doktora gidicem.....tutsadaaaaaaa :))) tutmasada :)))slm kızlar
inşallah cicvir seninki tutar :saruboceq:
inşallah mirage dediniz gibi çıkar.. Bi de bende adet olamama gibi bir sorun var halbuki kızken hiç böyle bişey yaşamazdım hep bu doğum kontrol hapları dengeyi bozuyo 4 sene içtim ben ama doktora da gittim problem yok devam dedi... Ne zaman hapı bıraktım adetten kesildim 3 ay sonra doktora gittim bir sürü kist olmuş... Ne zaman oluştular ne oldu da adetimin dengesi bozuldu anlamadım :bbo:
Bebekten falan geçtim adetlerim düzelse en azından moralim yerine gelecek..
Bakalım umarım yarın güzel haberler veririrm size..
canım sonuclarınız güzel inşallah sendede b,i sorun yokturda yedavin hemen sonuc verir....meleğin en kısa zamanda seninle olur....kızlar merhaba....
Sperm sonuçları belli oldu.46.000.000 canlı hücre varmış.hareketlilik iyi.
şimdi sanırım sıra bende....
Ilk nerden başlayayım söylermisiniz.
Ben hastalanırsam şayet 2 günü hormon testi yaprıracagım ama yaptırırken ne söylemem gerek hastaneye bilmiyorum....
kızlar merhaba....
Sperm sonuçları belli oldu.46.000.000 canlı hücre varmış.hareketlilik iyi.
şimdi sanırım sıra bende....
Ilk nerden başlayayım söylermisiniz.
Ben hastalanırsam şayet 2 günü hormon testi yaprıracagım ama yaptırırken ne söylemem gerek hastaneye bilmiyorum....
ama sen nedeeeen 3 yıl korundun tatlım.ben hiç korunmadım ama 3.5 yıldır yok.inşallah 4.seneme hamiş girerim.sende en kısa zamanda hamiş olursun inşallah tatlım rabbim isteyen herkese versin[sıze="2"]bende ki sorun 3 yıl doğum kontrol hapı kullanmış olmam tatlım kaydirigubbakcemile3
başka sorun yok daha şimdilik opuyorumnanaktan[/sıze]
canım sen daha önce yımırta takibi yaptırmısmıydın niye buyumediğini düşünüyosun.olumsuz düşünme tatlım inşallah buyumusturde asılaman gercekleşir,ve inşallahta tutar tatlım..bakalım ben bu hafta sonunu atlatırsam pazartesi doktora gidicem.....tutsadaaaaaaa :))) tutmasada :)))
Bende ki sorun 3 yıl doğum kontrol hapı kullanmış olmam tatlım kaydirigubbakcemile3
başka sorun yok daha şimdilik opuyorumnanaktan
Kızlar merhaba....
Sperm sonuÇları bellİ oldu.46.000.000 canlı hÜcre varmıŞ.hareketlİlİk İyİ.
Şİmdİ sanırım sıra bende....
İlk nerden baŞlayayım sÖylermİsİnİz.
Ben hastalanırsam Şayet 2 gÜnÜ hormon testİ yaprıracagım ama yaptırırken ne sÖylemem gerek hastaneye bİlmİyorum....
evet canım onlar kayıt alıyolar
dküpü canım doktor sana doğum kontrol haplarının uzun süreli kullanmanın olumsuz bir yanı olduğunu mu söyledi? benim gittiğim 2 doktor bunun bir alakası olmadığını söylüyorlar ama ben söylediklerine pek inanmıyorum çünkü hapları bıraktıktan sonra düzensizliklerim başladı benim :sinifsinif:
[ı]mrb aytencim
çok sevindim hadi bakalım en azından spermlerle uğraşmayacaksın,sevindirici.
Sen kadın doğuma gittiğinde eşim spermogram yaptırdı ben de hormon testlerimi yaptırmak istiyorum dersen zaten onalar hemen seni yönlendirirler cnm.
Hayırlı olur inşallah bu adım.[/ı]
[ı]normalde ekranda ölçüyordu bende karşımdan o söylemeden görüyordum,bazende o hemşireye yazdırırken neyin ne olduğunu anlıyordum ama bugün sadece kisti ölçtü,yumurta içinde ölçmeden aynı duruyor dedi çünkü daha çok küçük kist onun yanında bebek gibi :))[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?