Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

merhaba....3 aydır tedavi görüyosun anladıgım kadarıyla,,sizde sorun varmıydı tatlım???neden olmuyomus?

Bende ki sorun 3 yıl doğum kontrol hapı kullanmış olmam tatlım kaydirigubbakcemile3
başka sorun yok daha şimdilik opuyorumnanaktan

aaa olur mu öle şey yeterince arkadaş var ben yalnız değilim seninki büyümüştür inşallah cnm aşılama şansınız olur hiç değilse.
Yumurta büyümeyince ne yapsan boş..
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah yarın,mutlaka haber ver ama.merak ediyorum senin yumoşu da
İşin kötüsü bugün doktor benimkinin kaç mm olduğunu da söylemedi.pazartesi 10mm idi bugün 12 falan olsaydı içime az da olsa umut düşecekti..
bakalım inşallah seninkisi büyüyordur

o hisler hep yalan söyler zati potansiyelin olmasa aşılamaya hiç kalkışmazlar merak etme canım tomacan olmuştur

o hisler hep yalan söyler zati potansiyelin olmasa aşılamaya hiç kalkışmazlar merak etme canım tomacan olmuştur

inşallah mirage dediniz gibi çıkar.. bi de bende adet olamama gibi bir sorun var halbuki kızken hiç böyle bişey yaşamazdım hep bu doğum kontrol hapları dengeyi bozuyo 4 sene içtim ben ama doktora da gittim problem yok devam dedi... ne zaman hapı bıraktım adetten kesildim 3 ay sonra doktora gittim bir sürü kist olmuş... ne zaman oluştular ne oldu da adetimin dengesi bozuldu anlamadım :bbo:
bebekten falan geçtim adetlerim düzelse en azından moralim yerine gelecek..
bakalım umarım yarın güzel haberler veririrm size..

Kızlar merhaba....
Sperm sonuÇları bellı oldu.46.000.000 canlı hÜcre varmıŞ.hareketlılık ıyı.
Şımdı sanırım sıra bende....
ılk nerden baŞlayayım sÖylermısınız.
Ben hastalanırsam Şayet 2 gÜnÜ hormon testı yaprıracagım ama yaptırırken ne sÖylemem gerek hastaneye bılmıyorum....

canım sen daha önce yımırta takibi yaptırmısmıydın niye buyumediğini düşünüyosun.olumsuz düşünme tatlım inşallah buyumusturde asılaman gercekleşir,ve inşallahta tutar tatlım..bakalım ben bu hafta sonunu atlatırsam pazartesi doktora gidicem.....tutsadaaaaaaa :))) tutmasada :)))

ohooo ben kendimi bildim bileli düzensiz ama haplar bi düzene sokmuştuki sorma kilo aldırmadı hormonlar iyiydi bıraktım gene iyiydi tedaviye bi başladım büle oldum

canım sonuclarınız güzel inşallah sendede b,i sorun yokturda yedavin hemen sonuc verir....meleğin en kısa zamanda seninle olur....

canaım kadın doğumcu zati seni yönlendiriyo 2.günü git onlar sen demeden test yaparlar sanada

[sıze="2"]bende ki sorun 3 yıl doğum kontrol hapı kullanmış olmam tatlım kaydirigubbakcemile3
başka sorun yok daha şimdilik opuyorumnanaktan[/sıze]
ama sen nedeeeen 3 yıl korundun tatlım.ben hiç korunmadım ama 3.5 yıldır yok.inşallah 4.seneme hamiş girerim.sende en kısa zamanda hamiş olursun inşallah tatlım rabbim isteyen herkese versin

yok ben ilk defa takip yaptırıyorum ama 13.günde 11mm olmuştu doktor geç gelişiyo dedi o yüzden pek ümidim yok benim... amaan boşvermek lazım biraz tuttu tutmadı derken sıyırıcaz kafayı sırnaşık şey

Bende ki sorun 3 yıl doğum kontrol hapı kullanmış olmam tatlım kaydirigubbakcemile3
başka sorun yok daha şimdilik opuyorumnanaktan

dküpü canım doktor sana doğum kontrol haplarının uzun süreli kullanmanın olumsuz bir yanı olduğunu mu söyledi? benim gittiğim 2 doktor bunun bir alakası olmadığını söylüyorlar ama ben söylediklerine pek inanmıyorum çünkü hapları bıraktıktan sonra düzensizliklerim başladı benim :sinifsinif:

mrb aytencim
çok sevindim hadi bakalım en azından spermlerle uğraşmayacaksın,sevindirici.
sen kadın doğuma gittiğinde eşim spermogram yaptırdı ben de hormon testlerimi yaptırmak istiyorum dersen zaten onalar hemen seni yönlendirirler cnm.
hayırlı olur inşallah bu adım.

evet canım onlar kayıt alıyolar

Normalde ekranda ölçüyordu bende karşımdan o söylemeden görüyordum,bazende o hemşireye yazdırırken neyin ne olduğunu anlıyordum ama bugün sadece kisti ölçtü,yumurta içinde ölçmeden aynı duruyor dedi çünkü daha çok küçük kist onun yanında bebek gibi :))

Ben de kesinlikle o hapların bi zararı olmadığını düşünmüyorum ister istmez etkiliyor bence..Düşünsenize vucuda hormon yüklüyor,gebeliği engelliyor.Etkisinin hemen geçtiğini düşünmüyorum.aylarca değil yıllarca o hapları kullanmak mutlaka bazı dengeleri değiştiriyordur.

kız sen bendeki görseydin bide beni normal ultrasonla değil ayrıntılı ultrasona girdim ayrı günde gittim ayrı para verdim eşşek kadar karşımdada bi ekran var oradada ben görüyom 5.3 beş buçuk santim kızz sende küçücük geçer o sen germe kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…