- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.041
teşekkür ederim kızlar....
Inşallah en kısa sürede hepimizin olurr....
kız sen bendeki görseydin bide beni normal ultrasonla değil ayrıntılı ultrasona girdim ayrı günde gittim ayrı para verdim eşşek kadar karşımdada bi ekran var oradada ben görüyom 5.3 beş buçuk santim kızz sende küçücük geçer o sen germe kendini
gı kisti takan kim artık ben ondan geçtim yumoşlara taktım bu sefer.Kistle yaşamaya alıştım 2-2.5aydır.
Hem ilk zamanlardaki gibi ağrı da yapmıyor cnm kistim :))
kız sen bendeki görseydin bide beni normal ultrasonla değil ayrıntılı ultrasona girdim ayrı günde gittim ayrı para verdim eşşek kadar karşımdada bi ekran var oradada ben görüyom 5.3 beş buçuk santim kızz sende küçücük geçer o sen germe kendini
ama sen nedeeeen 3 yıl korundun tatlım.ben hiç korunmadım ama 3.5 yıldır yok.inşallah 4.seneme hamiş girerim.sende en kısa zamanda hamiş olursun inşallah tatlım rabbim isteyen herkese versin
canım benimde kistim vardı,3 ay ugrastık yok oluyo tekrar cıkıyodu...sen ne kullanıyodun ilaç olarak[ı]gı kisti takan kim artık ben ondan geçtim yumoşlara taktım bu sefer.kistle yaşamaya alıştım 2-2.5aydır.
Hem ilk zamanlardaki gibi ağrı da yapmıyor cnm kistim :))
[/ı]
hamile kızlardan da bildiklerimden kiste alıştım öyle hamile kalan arkadaşımızda oldu hamile kalınca kist oluşan da.
Maşallah bizim topikte kisti tecrübe etmeyen neredeyse kalmadı
Ben kaÇıyom kızlar İyİ akŞamlar ÖptÜm sİzİ portİ can sıkmak yok zatİ bunalım takılıyom senle durumlarımızda aynı tancredİ canım yarın hayırlı haberlerİnİ beklİyoruz d_kupcu canım eŞİnde İsytİyo artık senİn yolunda durana aŞkolsun hemen yap bu ay bİ bebİŞ bİzİde sevİndİr cİcvİr canım İÇİmden bİ hİs tuttu dİyo İnŞ.o ses doĞru sÖylÜyodur allahım utandırmaz İyİ akŞamlar
Hayat be tatlım bir kızım var zaten o büyüsün dedim yeni karar verdim ikinci bebeğe.
3 aydında beklemedeyim şubatta bıraktım hapı bakalım nezaman gelecek bebişş
inşallah cnm bu sene sende de bebişşş olurrrrrr[/QUOTE
AYYY KUSURA BAKMA CANIM BENDE BİZİMKİLER GİBİ İLKİ İÇİN İSTİYOSUN SANDIM...HAKLISIN...AMA SİZDE HERHANGİ BİR PROBLEM YOKSA,OLUR CANIM YAKINDA OKADAR UZUN SÜRE KORUNMUSSUNYA BİKAÇ AY ONLAR HALA KORURMUS SENİ BEN ÖYLE DUYMUSTUM.....İNŞALLAH FAZLA ZAHMET GÖSTERMEN GEREKMEZ.
başınız sağolsun canım.allah sabır versinslm kızlar nasılsınız ben ıdare ediyorumm ıste...
Gectımız cuma babannemı kaybettık bıraz sıkıntılı gectı bu dönemım.
Sımdı ıyıyım allaha sukur.
Sız neler yapıyosunuz
slm kızlar nasılsınız ben ıdare ediyorumm ıste...
gectımız cuma babannemı kaybettık bıraz sıkıntılı gectı bu dönemım.
sımdı ıyıyım allaha sukur.
sız neler yapıyosunuz
başınız sağolsun canım.allah sabır versin
umarım dogru söylüyodur canım içindeki ses :))) iyi aksamlar tatlım yarın görüşmek üzre....ben kaçıyom kızlar iyi akşamlar öptüm sizi porti can sıkmak yok zati bunalım takılıyom senle durumlarımızda aynı tancredi canım yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz d_kupcu canım eşinde isytiyo artık senin yolunda durana aşkolsun hemen yap bu ay bi bebiş bizide sevindir cicvir canım içimden bi his tuttu diyo inş.o ses doğru söylüyodur allahım utandırmaz iyi akşamlar
adını unuttum şimdi şu düğme kutusu gibi olan beyaz yuvarlak üzerinde günlerin baş harflerinin yazılı olduğu ilaç var ya günleri cevirince açılıyor ondan verdi 2.sinde doktor.Hiç bir işe yaramadı,ilk kullandığım yine diğer kistleri yok etmişti,bi tane bırakmıştı.bu bi taneyi bile yok edemedi ..canım benimde kistim vardı,3 ay ugrastık yok oluyo tekrar cıkıyodu...sen ne kullanıyodun ilaç olarak
hayırlı uğurlu olsun avatarın canım.inşallah uğur getirir.Hiç birşey getirmese bile memesindeki mor renk enerjisini verir :))ben de bu kadar kiste rağmen hamile kalabilirsem rekor olur herhalde sırnaşık şey
bu arada avatarımı değiştirdim uğur getirir umarım..
slm kızlar nasılsınız ben ıdare ediyorumm ıste...
gectımız cuma babannemı kaybettık bıraz sıkıntılı gectı bu dönemım.
sımdı ıyıyım allaha sukur.
sız neler yapıyosunuz
canım bu cizelgeler yumurtlama günlerini gösteriyo ama benimkinde galiba suanda bi yalnıslık olabilir zorxx arkadasımız vardı sagolsun kulakları cınlasın ilkin o hazırlamıstı sonrada portim düzenledi sagolsun...sahiya portim zorxx nerelerde????merak ettim onu??saol cnm allah razı olsun
sizin şu cızelgeler nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?