Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

gı kisti takan kim artık ben ondan geçtim yumoşlara taktım bu sefer.Kistle yaşamaya alıştım 2-2.5aydır.
Hem ilk zamanlardaki gibi ağrı da yapmıyor cnm kistim :))

gı kisti takan kim artık ben ondan geçtim yumoşlara taktım bu sefer.Kistle yaşamaya alıştım 2-2.5aydır.
Hem ilk zamanlardaki gibi ağrı da yapmıyor cnm kistim :))

DİMİ BİDE O VAR ARTIK BEN ARTIK YUMOŞLAR BÜYÜYO DİYE HESAPLAMIYORUM KİSTİM BÜYÜYOMU DİYE HESAPLIYORUM KASIKLARIM AĞRIYO GENE KİST DİYORUM VE ÖYLEDE ÇIKIYOsempatiksalakcinni:1shok:

siz bendeki kistleri bi görseniz küçük ama bir sürü 2 tarafta da ben sayamıyorum düşünün yani ohaoldumsmile

ama sen nedeeeen 3 yıl korundun tatlım.ben hiç korunmadım ama 3.5 yıldır yok.inşallah 4.seneme hamiş girerim.sende en kısa zamanda hamiş olursun inşallah tatlım rabbim isteyen herkese versin

Hayat be tatlım bir kızım var zaten o büyüsün dedim yeni karar verdim ikinci bebeğe.
3 aydında beklemedeyim şubatta bıraktım hapı bakalım nezaman gelecek bebişş
inşallah cnm bu sene sende de bebişşş olurrrrrr

hamile kızlardan da bildiklerimden kiste alıştım öyle hamile kalan arkadaşımızda oldu hamile kalınca kist oluşan da.
Maşallah bizim topikte kisti tecrübe etmeyen neredeyse kalmadı

Ben kaÇıyom kızlar ıyı akŞamlar ÖptÜm sızı portı can sıkmak yok zatı bunalım takılıyom senle durumlarımızda aynı tancredı canım yarın hayırlı haberlerını beklıyoruz d_kupcu canım eŞınde ısytıyo artık senın yolunda durana aŞkolsun hemen yap bu ay bı bebıŞ bızıde sevındır cıcvır canım ıÇımden bı hıs tuttu dıyo ınŞ.o ses doĞru sÖylÜyodur allahım utandırmaz ıyı akŞamlar

hamile kızlardan da bildiklerimden kiste alıştım öyle hamile kalan arkadaşımızda oldu hamile kalınca kist oluşan da.
Maşallah bizim topikte kisti tecrübe etmeyen neredeyse kalmadı

ben de bu kadar kiste rağmen hamile kalabilirsem rekor olur herhalde sırnaşık şey
bu arada avatarımı değiştirdim uğur getirir umarım..

slm kızlar nasılsınız ben ıdare ediyorumm ıste...
gectımız cuma babannemı kaybettık bıraz sıkıntılı gectı bu dönemım.

sımdı ıyıyım allaha sukur.

sız neler yapıyosunuz

iyi akşamlar canım ben de öptüm seni bye..

ıyi akşamlar miragecim yarın görüşürüz :)) senin evdeki mesai başlıyor şimdi,kolay gelsin

ya sabah fazla bunalımdım ama yarına klamadan geçti,şimdi iyiyim çok şükür.

başka şeylerde üstüste geldi pc bile moralimi bozdu anla artık ne kadar hassaslaşmışım

umarım dogru söylüyodur canım içindeki ses :))) iyi aksamlar tatlım yarın görüşmek üzre....

canım benimde kistim vardı,3 ay ugrastık yok oluyo tekrar cıkıyodu...sen ne kullanıyodun ilaç olarak
adını unuttum şimdi şu düğme kutusu gibi olan beyaz yuvarlak üzerinde günlerin baş harflerinin yazılı olduğu ilaç var ya günleri cevirince açılıyor ondan verdi 2.sinde doktor.Hiç bir işe yaramadı,ilk kullandığım yine diğer kistleri yok etmişti,bi tane bırakmıştı.bu bi taneyi bile yok edemedi ..
ben de bu kadar kiste rağmen hamile kalabilirsem rekor olur herhalde sırnaşık şey
bu arada avatarımı değiştirdim uğur getirir umarım..
hayırlı uğurlu olsun avatarın canım.inşallah uğur getirir.Hiç birşey getirmese bile memesindeki mor renk enerjisini verir :))
slm kızlar nasılsınız ben ıdare ediyorumm ıste...
gectımız cuma babannemı kaybettık bıraz sıkıntılı gectı bu dönemım.

sımdı ıyıyım allaha sukur.

sız neler yapıyosunuz

Canım benim başınız sağolsun,Allah sabır versin sana ve ailene.
İnsanın bi canının kayıp olmasının ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.
Mekanı cennet olsun inşallah,Alalh sizlere sağlıklı uzun ömürler versin inş. :Saruboceq:

Son düzenleme:
saol cnm allah razı olsun

sizin şu cızelgeler nedir
canım bu cizelgeler yumurtlama günlerini gösteriyo ama benimkinde galiba suanda bi yalnıslık olabilir zorxx arkadasımız vardı sagolsun kulakları cınlasın ilkin o hazırlamıstı sonrada portim düzenledi sagolsun...sahiya portim zorxx nerelerde????merak ettim onu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…