- 20 Şubat 2007
- 2.697
- 285
- 688
- 39
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.061
Canım benim başınız sağolsun,Allah sabır versin sana ve ailene.
İnsanın bi canının kayıp olmasının ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.
Mekanı cennet olsun inşallah,Alalh sizlere sağlıklı uzun ömürler versin inş. :Saruboceq:
canım bu cizelgeler yumurtlama günlerini gösteriyo ama benimkinde galiba suanda bi yalnıslık olabilir zorxx arkadasımız vardı sagolsun kulakları cınlasın ilkin o hazırlamıstı sonrada portim düzenledi sagolsun...sahiya portim zorxx nerelerde????merak ettim onu??
porticim cnm cok tesekkur ederım cok saol allah razı olsun.. acımız henuz taze ama alısmaya calısıyoruz ıste..
portı sen benım facede eklımısın lıstem cok kalabalıkta bılmıyorum varmısın
AAAAA SİZ FACE DEDEMİ EKLİSİNİZ.BENDE İSTİYOM PORTİM BENİDE EKLE BANANkE BANANE kaydirigubbakcemileporticim cnm cok tesekkur ederım cok saol allah razı olsun.. acımız henuz taze ama alısmaya calısıyoruz ıste..
portı sen benım facede eklımısın lıstem cok kalabalıkta bılmıyorum varmısın
İnsan hiç bir zaman unutamıyor ama kaybettiği kişinin yokluğuna alışıyor zamanla..
sizde alışacaksınız sadece biraz zamana ihtiyacınız var
canım ben face kullanmıyorum o yüzden ekli değilim.
AAAAA SİZ FACE DEDEMİ EKLİSİNİZ.BENDE İSTİYOM PORTİM BENİDE EKLE BANANkE BANANE kaydirigubbakcemile
EWET CANIM SEN BANA YOLLAMISTIN BENDEDE KAYITLI HALA AMA DEMEKKİ BEN BECEREMEDİM YAPMAYI SEN YAPARMISIN PORTİMalkisalkisalkisçizelge demişken ben sana yeni çizelgeni yapıp göndermiştim özel mesajla.Bnede kayıtlı gönderdiğim mesaj hala istersen buraya kopyalıyım sende burdan kopyala,yardımcı olurum takıldığın bişey olursa,değiştirelim çizelgeni artık bu 4aydır adet olamamışsın gibi gösteriyor
zorx dan haber yok valla canım.
Bizde çok merak ediyoruz.En son işten ayrılmıştı.Evdeki netide iptal ettirmişlerdi işe başladığında şimdilerde tekrar bağlatacaklardı ama hala haber yok.İnşallah fazla uzun sürmez
hımm tamam ozaman[ı]insan hiç bir zaman unutamıyor ama kaybettiği kişinin yokluğuna alışıyor zamanla..
Sizde alışacaksınız sadece biraz zamana ihtiyacınız var
canım ben face kullanmıyorum o yüzden ekli değilim.[/ı]
OLUUUUUUURkaydirigubbakcemile5onun yomus ıstersen benı ekle :)))):icecream:
PORTİCİM BÖLE Bİ YAZI CIKTI OLMADI GENE Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyuncicvir bak cnm bu deiklerimi yaparsan çizelgen değişecek
canım kontrol paneline gir
profil düzenle kısmına gir
sayfanın en altında kişisel bilgilerin olduğu bölümde çizelge kısmı var.oradaki eski çizelgeni silip. şimdi verdiğim linki kopyalayıp oraya yapıştır.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...k/1101/ttc.png
Kızlar yazamadım yahu işteyim ya iş çıktı başıma neyse hallettim.
yazsaydım o ara şunu yazıyordum içimde kalmasın yazim bari
bana şimdi face açtırmayın kızlar :))
ben inat ettim ya millette face tutkusu başladığında ben inat ettim açmıcam face, ilkokul arkadaşıymış falan kimseyi çekemem bulmasın kimse,görüşmek istediklerimle zaten telde msn de görüşüyorum mantığıyla o gün bugündür face gıcıklığım var :))
cicvir çizelgeni yapabilmem için bana şifreni vermen lazım senin adına giriş yapıp eklemem gerekiyor,sonra değiştirirsin şifreni benim işim bittiğinde :))
çizelgenin olması lazım denemiştim onu ben ama neden olmadı acaba?vaktin varsa gene hazırlarım canım hiç sorun değil benim için,yeterki sen iste.
gusel canım son adet olduğun tarihi verirsen ve kaç günde olduğunu söylemen gerekiyor yani 30günde mi 28 günde mi sana da şirince bişi hazırlarım sen de eklersin :))
cnm sat: 2 nisan cnm 30 gunde bır arada sırada 28 ama genelde 30 cnm tskkr ederımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?