Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

portim anamm kistin gitmemiş yumoşlardca büyümemiş ama üzülme canım takma kafana ne desem boş gelir biliyorum ama biz yılmıycaz canım moral bozmak biz kendimizi en kötüsüne alıştıralımki iyi haber aldığımızda sevinelim kötü haber aldığımızda yıkılmayalım olumunekankayizsmile
yolcunun duası kabul olurmuş yaa bende herkese tüm isteyenlere hayırlı evlat için dua ettim
sen ve zoru tabiki isimlerinizle
rabbim bizimde kucaklarımızı dolduracak inşlhh üzülme canım yanındayım canım arkadaşım benim olumunekankayizsmile

ay inanmıyorum geldin ne kadar sevindim anlatamam.
Anlaşsak buluşamazdık böyle,görünce bende şok oldum önce onu yazayım sonra diğer yazdıklarını yorumluycam canım.

hoşgeldin

öncelikle sonunda adet olmana çok sevindim canım.Rekor kırdın ama bilmek isterim ne kadar gün bekletti kırmızılar.
Oh artık pipilinin çalışmalara başlayabilirsin.kırmızıların seni sevmesini değil kırmızıların gelebilme ihtimalini sevdim :))) saçmaladım uydurayım diye :))

bu arada dua etmişsin yol boyunca Allah razı olsun,duaların kabul olur inşallah cnm
Benim kisti salla,yumoşlarda bakalım cuma daha çok belli eder niyetlerini onu da salliciim ay kafama takamiicimm artık :))

inşallah olmazsın ama olursa da üzülme

ben çekilmedim daha rahim filmi.yumoşlar büyüse de olmasa ona sıra gelecek ama şimdilik benim derdim yumoşlarla.

Aysecim filmden korkulacak birşey yokmuş.Doktorlarda daha önce rahim filmi çekilen arkadaşlarda bu konuda hemfikir. 10 dklık küçük bi işlemmiş.Sadece ilacı koyduklarında küçük bi yanma oluyormuş sanırım

ay inanmıyorum geldin ne kadar sevindim anlatamam.
Anlaşsak buluşamazdık böyle,görünce bende şok oldum önce onu yazayım sonra diğer yazdıklarını yorumluycam canım.

hoşgeldin

hoşbulduk canımcımmmmmm opuyorumnanaktan
ay dur başından kalmıştım malum yeni geldim çamaşırlar felan şimdi yazıcam cevaplarımı

sağol canım evet sonunda gördüm kırmızı kartı bu da bi nimet yani düzenli olmak
bakalım hastane yolları beni bekliyo bu hafta
ay canım günü saymadım ama 3 ayın üstüne oldum işte :))))
evet artık bakalım doktor cuma hangi ilaca başlatıcak beni

evet canım aminn inşlhh dualarımız kabul olacak bi gün canım ümit kesmek yok sağlık olsun hepsi olacak inşlhhhh
inşlhh cumaya kadar kocaman olur senin yumoşlar bakalım cuma bende gdicem yine aynı gün gidicez desene
bakalım benim yumoşlar ne durumda acaba belli olurmu ki yani neye göre bakıp takip yapacak henüz fikrim yok sen artık beni engün tecrübelerine dayanarak aydınlatırsan sevinirim
takma canımmm no stress yes bebekkk kaydirigubbakcemile5

burdayım canım telefondaydım kusura bakma yazamadım.Sen işlerine bak canım gelirsin vakit olursa,görüşemezsekte ayrın öğleye kadar burda olacağım aklında olsun ona göre erken gel :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…