- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.101
ayseece cim canın cok kıymetlimidir bilmem ben cektirdim rahim filmini,benim canımda cok kıymetlidir ama zora geldimmi dayanıyorum galiba.kimileri hiç bişe hissetmiyomus.daha öncede yazısıyodum baska bi topikte,hiç birsey hissetmeyende var acı cekende.ama söyle düşün canım,en azından tüplerinin acık olup olmadıgını anlıyorsun,rahatlıyorsun bi derece,bide güzel yanı su:eger tüplerinde azcıkta olsa bi tıkanıklık varsa bundan sebep olmuyorsa bebişin,o sıvının tıkanıklıgı acma ihtimali var(sancıda zannedersem hafif tıkanıklıgı actıgından dolayı oluyo,iyi bişey yani.tıkanıklıgı hiç olmayanlar hiç bişe hissetmiyo olmalı.)bu sebepten rahim filminden hemen sonra o ay olmazsa 1-2 ay içinde kendiliğinden gebe kalanlar cok.benim olmadı ama benim eşimin spermleri ileri hareketleri düşük buna baglıyorum.....hakkında hayırlısı eger cekileceksen rahim filmini,inşallah senin bebiş sahibi olma sebebinde rahim filmi olur tatlım hersey gönlünce olsun................çok korkuyorum ben rahim filminden.eşimin normal çıktı hersey.
ayseece cim canın cok kıymetlimidir bilmem ben cektirdim rahim filmini,benim canımda cok kıymetlidir ama zora geldimmi dayanıyorum galiba.kimileri hiç bişe hissetmiyomus.daha öncede yazısıyodum baska bi topikte,hiç birsey hissetmeyende var acı cekende.ama söyle düşün canım,en azından tüplerinin acık olup olmadıgını anlıyorsun,rahatlıyorsun bi derece,bide güzel yanı su:eger tüplerinde azcıkta olsa bi tıkanıklık varsa bundan sebep olmuyorsa bebişin,o sıvının tıkanıklıgı acma ihtimali var(sancıda zannedersem hafif tıkanıklıgı actıgından dolayı oluyo,iyi bişey yani.tıkanıklıgı hiç olmayanlar hiç bişe hissetmiyo olmalı.)bu sebepten rahim filminden hemen sonra o ay olmazsa 1-2 ay içinde kendiliğinden gebe kalanlar cok.benim olmadı ama benim eşimin spermleri ileri hareketleri düşük buna baglıyorum.....hakkında hayırlısı eger cekileceksen rahim filmini,inşallah senin bebiş sahibi olma sebebinde rahim filmi olur tatlım hersey gönlünce olsun................
ozaman dogru karar vermişsin tatlım....hakkında hayırlısı.sağol cnm ya rahatladım valla. anestezili olcam karar verdim. canım çok tatlı. simir testi bile yaptıramıyorum ben.vajinal ultrasonda bile yerimde duramıyorum.en iyisi anestezi
Herkese merhaba,
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
HAMİLELERİMİZBEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ
ekobero :CüvCüv: _________ Erkek
hayat_77 :CüvCüv: _________Erkek
dmtumt84:CüvCüv: _________Erkek
berrakada :CüvCüv: ________ Kız
sleepy80 :CüvCüv: _________Erkek
A&S :CüvCüv: ____________Erkek
pembehera :CüvCüv:________Kız
madeofhonor :CüvCüv:______Kız
justing76 :CüvCüv: _________Kız
eliftanerbektas :CüvCüv:
demetnur :CüvCüv:
kelebek_1974 :CüvCüv:
Tuba373 :CüvCüv:
bafo :CüvCüv:
eren sezen :CüvCüv:
derindenizzz :CüvCüv:
hayal1403 :CüvCüv:
dilemma:CüvCüv:
kardelen_cicegi :CüvCüv:
teolog :CüvCüv:
bebiskom88 :CüvCüv:
aşkmeleği :CüvCüv:
anka1297 :CüvCüv:
Nisan Listemiz
gonca85gonca_____22 Nisan
ayseece___________29 Nisan
Tancredi__________?
Mayıs Listemiz
qusel_____________2 Mayıs
sevecen86_________3 Mayıs
Ayten35___________3 Mayıs
cicvir41___________4 Mayıs
zorxx_____________6 Mayıs
yelizipucu_________6 Mayıs
skorpion74 _______8 Mayıs
portakal_suyu ____13 Mayıs
mirage1983_______15 Mayıs
d_kupcu__________16 Mayıs
aysen_34__________22 Mayıs
günaydın opuyorumnanaktanGünaydın canlarım.... opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız bakıymm
Kızlarrrrr nasıl gidiyooor hayatttt...
Ben bu sabah sağlıklı yaşam yani diyetime başladımmm...
gün ortasında başladım :roflol: ama önemli olan başlamak dimi ama.... naniknanik
16 mayıs benim günüm yaaaaaaaaaaaa neden ????????????? yazıyooooooooo
Tabiki önemli olan bi yerden başlamak :)) vakit saat önemli değil.
3 beyazdan uzak dur yeter :))
tabi diyet tek başına yeterli değil,sporda yapman lazım.
tarihini bilmiyordum o yüzden ??? yazıyordu,şimdi değiştirdim opuyorumnanaktan
mirage bu kür benim iştahımı kapatıyor gı çok tatlı :))
akşam incirlerin içine kalın kalın 3-4 halka da havuç attım öyle kaynattım. havucun geri kalanını da çiğ yedim :) inşallah faydalı olur
[ı]mirage bu kür benim iştahımı kapatıyor gı çok tatlı :))
akşam incirlerin içine kalın kalın 3-4 halka da havuç attım öyle kaynattım. Havucun geri kalanını da çiğ yedim :) inşallah faydalı olur[/ı]
[ı]taşınma durumundan dolayı yorgunsun sanırım.çok zor valla benim de gözümde büyüyor.[/ı]
Evet cnm haklısın ama spor özürlüyüm işte. O yüzden de kalçam var azıcık... Yani bebektede kilo alcağım diye korkuyorum kızımda 9 kilo ile doğum yaptım ama sadece basenden almıştım çook kötüydü... İnşallah bu seferkinde bol bol bol yürüyeceğimmm delikafadulden
ohhh şifa olsun bak burada ateş ölçme topiği varya orada bu hatun havuç yemiş sürekli kıtır kıtır bide klomen içmiş ikizlere hamiş bu ayy kız inş.tutar seninki vallahi ne sevinirim bi bilsen
evet canım ya bi odayı yığdım akşam mutfağı açtım biraz artık c.tesi arkadaşlar gelicek yapıcaz toparlanır toplu olunca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?