Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

tamam portim bende sabah kalkıp temizliğe girişirim ama uğrarım yine

olmam gereken tarih 21 22 mayıs tabi düzenli olursam gerçi doktor ilaç verir herhalde yine normal zamanında olurum gibi boshayallersmile

çok korkuyorum ben rahim filminden.eşimin normal çıktı hersey.
ayseece cim canın cok kıymetlimidir bilmem ben cektirdim rahim filmini,benim canımda cok kıymetlidir ama zora geldimmi dayanıyorum galiba.kimileri hiç bişe hissetmiyomus.daha öncede yazısıyodum baska bi topikte,hiç birsey hissetmeyende var acı cekende.ama söyle düşün canım,en azından tüplerinin acık olup olmadıgını anlıyorsun,rahatlıyorsun bi derece,bide güzel yanı su:eger tüplerinde azcıkta olsa bi tıkanıklık varsa bundan sebep olmuyorsa bebişin,o sıvının tıkanıklıgı acma ihtimali var(sancıda zannedersem hafif tıkanıklıgı actıgından dolayı oluyo,iyi bişey yani.tıkanıklıgı hiç olmayanlar hiç bişe hissetmiyo olmalı.)bu sebepten rahim filminden hemen sonra o ay olmazsa 1-2 ay içinde kendiliğinden gebe kalanlar cok.benim olmadı ama benim eşimin spermleri ileri hareketleri düşük buna baglıyorum.....hakkında hayırlısı eger cekileceksen rahim filmini,inşallah senin bebiş sahibi olma sebebinde rahim filmi olur tatlım hersey gönlünce olsun................

sağol cnm ya rahatladım valla. anestezili olcam karar verdim. canım çok tatlı. simir testi bile yaptıramıyorum ben.vajinal ultrasonda bile yerimde duramıyorum.en iyisi anestezi

Güncellenmiş listemiz,Herkese şans getirmesi dileğiyle

Son düzenleme:
Kızlarrrrr nasıl gidiyooor hayatttt...
Ben bu sabah sağlıklı yaşam yani diyetime başladımmm...
gün ortasında başladım :roflol: ama önemli olan başlamak dimi ama.... naniknanik

16 mayıs benim günüm yaaaaaaaaaaaa neden ????????????? yazıyooooooooo

Tabiki önemli olan bi yerden başlamak :)) vakit saat önemli değil.
3 beyazdan uzak dur yeter :))
tabi diyet tek başına yeterli değil,sporda yapman lazım.

tarihini bilmiyordum o yüzden ??? yazıyordu,şimdi değiştirdim opuyorumnanaktan

mirage bu kür benim iştahımı kapatıyor gı çok tatlı :))
akşam incirlerin içine kalın kalın 3-4 halka da havuç attım öyle kaynattım. havucun geri kalanını da çiğ yedim :) inşallah faydalı olur

Evet cnm haklısın ama spor özürlüyüm işte. O yüzden de kalçam var azıcık... Yani bebektede kilo alcağım diye korkuyorum kızımda 9 kilo ile doğum yaptım ama sadece basenden almıştım çook kötüydü... İnşallah bu seferkinde bol bol bol yürüyeceğimmm delikafadulden

İnşallah olur cnm opuyorumnanaktan

ohhh şifa olsun bak burada ateş ölçme topiği varya orada bu hatun havuç yemiş sürekli kıtır kıtır bide klomen içmiş ikizlere hamiş bu ayy kız inş.tutar seninki vallahi ne sevinirim bi bilsen

O konuyu hiç açma bende çok korkuyorum çirkin kilo alcam diye özellikle basen kısmından almaktan korkuyorum çünkü kolay kolay erimiyor bidaha.Fazla popo da iyi değil canım,Allah olmayanlara versin dime :))
Evde olsam hergun ebru şallıyla bişeyler yapardım da...Çalışınca nerdeee...zor..

ohhh şifa olsun bak burada ateş ölçme topiği varya orada bu hatun havuç yemiş sürekli kıtır kıtır bide klomen içmiş ikizlere hamiş bu ayy kız inş.tutar seninki vallahi ne sevinirim bi bilsen

Olsun olsun hepimize şifa olsun inşallah yaptıklarımız.
ayy bizimde tutsa bide ikiz olsa ayy çıldırırım sevinçten.Süper olur

evet canım ya bi odayı yığdım akşam mutfağı açtım biraz artık c.tesi arkadaşlar gelicek yapıcaz toparlanır toplu olunca :)

Allah kolaylık versin.Yerleşince bi ohh çekersin :))
Evinde hayırlı,uğurlu olsun bu arada içinde bebişlerin koşuştursun inşallah :ecrin_bebek:

Yerleş de çay içmeye geliriz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…