Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Kız portİ İkİz delİsİyİm keŞkem olsa tek yumoŞtan İkİz yapabİlİrmİyİz bİz:)))))))))))))

Tek yumurta ikizi dedikleri o olsa gerek. :roflol:

Küçükken duyardım annemlerden ablamlardan konuşurken,hiç kafam almazdı tek yumurta ikizi nasıl oluyor,çift yumurta ikizi nasıl oluyor diye :))

Yaaa portı maymun gÖzÜnÜ aÇmıŞ oldu burada maymun bız olduk hatta doktorların ŞebeĞı olduk bız :))))

Yaaa portİ maymun gÖzÜnÜ aÇmıŞ oldu burada maymun bİz olduk hatta doktorların ŞebeĞİ olduk bİz :))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çocuğum olursa ilerde ne yapıp edip kadın doğumcu olmasını isteyeceğim :))

Erkek olursa karısına faydası olur,kız olursa kendine :))

hem iyi para var :)

Bizden geçti nasıl olsa bundan sonra ders çalışıp da tıp kazanacak değiliz

BİZ ÖYLE GİDERSE 30 DAN SONRA TIPA GİRECEM :)))opuyorumnanaktan:jeyyar:

Vallahı hem tıp hemde alternatıf tıp ne ararsan var gel vatandaŞ gel dıye yardımlarımızı esırgemeyız

aysen nerdesin gı işleri bitiremedin mi?Gel hadi...
Yarın sende doktora gidecekmişsin,gene aynı gün doktorda olacağız.
Sana önce hormon tahlili yapar,gerekirse klomen falan veriri cumartesi başla der.Haftaya perşembe tekrar gel der diye düşünüyorum.Takip adetten sonra başlıyor canım.
Dün cevaplayamamıştım bugün yazim dedim :)

ne işi bacım daha yeni kalktım kaydirigubbakcemile3 herhalde yol yorgunluğu bu olsa gerek memlekette en geç 8 30 da kahvaltıya oturuyoduk :sinifsinif:

evet yarın ikimizde yolcuyuz garii
bakalım tahlil yapmaz gibi geliyo ama yine ben her ihtimale karşı aç gideyim
artık ne verecekse versin zati ilaç içe içe bi hal oldum midem altüst oldu kafamçokkarıştı

herkese günaydın kızlar
haklı çıktınız valla şimdi doktordan gelmiş yumoş büyümüş bu akşam iğnemi olucam cumartesi günü de aşılama yapılacak hayırlısı bakalım boshayallersmile

[ı]mirage aranızda tam 10 gün var ama senin arada olan kanaman son adetin sayılıyorsa aramızda daha az gün oluyor[/ı]

aynen öyle tatlım ya porti benim ismim serap istersen ismimi söyle vallahi bu sefer doktor adetten saydımı diye sormadım aynı dönemdeyiz diyebilirim adetimin 10 yada 11.günü tekrar kanam oldu aynı sanki porti

HADİ GÖZÜN AYDIN ŞİTRES YAPMA YUMOŞLARI ÇATLAT ÇATIR ÇATIRDA BEBİŞ RAHAT ETSİN opuyorumnanaktan

hadi canım hakkında hayırlısı olsun inşlhh aşılama tutar bizlerede umut olursunuz
yumoşlar için hangi ilacı kullandın canım olumunekankayizsmile

günaydın kızlarra.s.

Ooo...günaydınn kuşum.İyi uyudun ha :)

İyi dinlenmişsindir en azından.
Yarın izinliyim denize gitmeyi düşünüyorum kocacığımı ikna edebilirsem.Doktora akşam üzeri giderim

hadi bakalım canım hayırlısı,,inşallah hersey yolunda gider,ve ilk denemende tutatr sana gelir bebişin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…