- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.141
belkide hamiştir zorxx onun güzel haberini alırız inşallaaaah.....porti bugün rüyamda acayip acayip şeyler gördüm yaaaaa zorxx evleniyomuş bende onun düğününe gidiyorum bilmiyorumkismile
Ooo...günaydınn kuşum.İyi uyudun ha :)
İyi dinlenmişsindir en azından.
Yarın izinliyim denize gitmeyi düşünüyorum kocacığımı ikna edebilirsem.Doktora akşam üzeri giderim
herkese günaydın kızlar
haklı çıktınız valla şimdi doktordan gelmiş yumoş büyümüş bu akşam iğnemi olucam cumartesi günü de aşılama yapılacak hayırlısı bakalım boshayallersmile
aynen öyle tatlım ya porti benim ismim serap istersen ismimi söyle vallahi bu sefer doktor adetten saydımı diye sormadım aynı dönemdeyiz diyebilirim adetimin 10 yada 11.günü tekrar kanam oldu aynı sanki porti
porti bugün rüyamda acayip acayip şeyler gördüm yaaaaa zorxx evleniyomuş bende onun düğününe gidiyorum bilmiyorumkismile
evet tatlım sana dedim nicke göre yazdım
belkide hamiştir zorxx onun güzel haberini alırız inşallaaaah.....
ewet canım benim adetlerim düzenli,,,her ay adet olurum...amiiiiin canım inşallahcicvir canım sen adet oluyon dimi ticker öyle kendi kendine gidiyo yenilemeden hamiş kalısın inş.
kızlar ben işe döneyim çok yoğunlaştım öptüm sizi
Kolay gelsin canım Ben de 1 den sonra burda olmam yarın da Allah kerim
PORTİCİM SAĞOL YA...SENDE BİZLERLE UGRASCAM DİYE HELAK OLUYOSUNyerimsenibencicvir hemen sana yeni ticker yapıyorum ama son adet tarihini gene unuttum
tünaydın cicvir a.s.
bende kalkayım eşimi pansumana gönderdim adam geri gelecek ben hala pc başındayım o gelmeden süpürem bari :))))
hadi uğruycam ara ara :a015:
PORTİCİM SAĞOL YA...SENDE BİZLERLE UGRASCAM DİYE HELAK OLUYOSUNyerimseniben
AMA NAPALIM SEN ACTIN BU TOPİĞİ..CANIM BEN 4 NİSANDA HASTALANDIM....MUHTEMELEN 2 VEYA 3 MAYIS ADET GÜNÜM(AMA GELMESİİİİİN)
PORTİM BEN SABAH NE YAPTIM BİLİYMUSUN???TEST YAPTIM...GÖRDÜM YİNE TEK CİZGİYİ....TESTİ ÖYLECE BIRAKTIM ATMADAN 15 DAK SONRA TEKRAR GİTTİM BAKTIM SANKİ 2.CİZGİ COOOOOK SİLİK BİŞEKİLDE VARDI..YADA 2 .CİZGİNİN GÖLGEGİSİN GÖRDÜM.OLSUN NAPALIM NASİP HASTALANSAKTA YOLA DEVAM.AMA COK MERAK EDİYORUUUUM...ACABA ŞİMDİ KAN TAHLİLİ YAPSALAR BELLİ OLURMUKİİboshayallersmile
TAMAM CANIM BENDE KACIYORUM Bİ MARKETE UGRIYCAM...PAPATYALAR İÇİNDE TESEKKÜR EDERİM..AL BAKALIM BENDENDE SANAa.s.
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?