Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Cıcvır canım sen adet oluyon dımı tıcker Öyle kendı kendıne gıdıyo yenılemeden hamıŞ kalısın ınŞ.

Ooo...günaydınn kuşum.İyi uyudun ha :)

İyi dinlenmişsindir en azından.
Yarın izinliyim denize gitmeyi düşünüyorum kocacığımı ikna edebilirsem.Doktora akşam üzeri giderim

günaydın canım valla iyi uyudum eşim bile kalkmış ben hala fosur fosur uyuyomuşum kaydirigubbakcemile3
evet dinlendim işlere girişicem birazdan bakalım ama nerden başlasam die kara kara düşünüyom cam mı silsem yoksa sadece ev sil süpür toz al banyo wc yıka mı yapsam akannehir

kıss dur daha ne denizi valla biz burda kombi yakıyoz donuyoz ayy hasta masta olursun kızzz
hem gidersende doktordan önce gitme önce doktor işini hallet kafan rahat gezersin :içelim:

Günaydın cnm.Çok sevindim ya.Hadi bakalım iğnen hayırlı olur inşallah vesile olur.
bence bebek gelecek ben inanıyorum.Sende hamileler arasına gireceksin :)

aynen öyle tatlım ya porti benim ismim serap istersen ismimi söyle vallahi bu sefer doktor adetten saydımı diye sormadım aynı dönemdeyiz diyebilirim adetimin 10 yada 11.günü tekrar kanam oldu aynı sanki porti

Tamam madem senin için sakıncası yok ismini kullanırım daha ii :)) serapcığım cnm :1hug:
Bakalım 2 haftaya belli olur,bebek yoksa bile inşallah bundan sonra da düzene girer de çalışma günlerini daha belli olur

porti bugün rüyamda acayip acayip şeyler gördüm yaaaaa zorxx evleniyomuş bende onun düğününe gidiyorum bilmiyorumkismile

Aaa hayırdır inşallah.
İnşaLLAh hayırlı bi haber alırız ondan bizi sevindirir de rüya iyiye çıkar

Aaa hayırdır inşallah.
ınşaLLAh hayırlı bi haber alırız ondan bizi sevindirir de rüya iyiye çıkar

inşlhhh canımm girmedi demi kaç gündür o da
net bağlatacaktı ama ....
hadi inşlhh hayırlı haberlerle gelir

tünaydın cicvir a.s.

bende kalkayım eşimi pansumana gönderdim adam geri gelecek ben hala pc başındayım o gelmeden süpürem bari :))))

hadi uğruycam ara ara :a015:

cicvir hemen sana yeni ticker yapıyorum ama son adet tarihini gene unuttum
PORTİCİM SAĞOL YA...SENDE BİZLERLE UGRASCAM DİYE HELAK OLUYOSUNyerimseniben
AMA NAPALIM SEN ACTIN BU TOPİĞİ..CANIM BEN 4 NİSANDA HASTALANDIM....MUHTEMELEN 2 VEYA 3 MAYIS ADET GÜNÜM(AMA GELMESİİİİİN)
PORTİM BEN SABAH NE YAPTIM BİLİYMUSUN???TEST YAPTIM...GÖRDÜM YİNE TEK CİZGİYİ....TESTİ ÖYLECE BIRAKTIM ATMADAN 15 DAK SONRA TEKRAR GİTTİM BAKTIM SANKİ 2.CİZGİ COOOOOK SİLİK BİŞEKİLDE VARDI..YADA 2 .CİZGİNİN GÖLGEGİSİN GÖRDÜM.OLSUN NAPALIM NASİP HASTALANSAKTA YOLA DEVAM.AMA COK MERAK EDİYORUUUUM...ACABA ŞİMDİ KAN TAHLİLİ YAPSALAR BELLİ OLURMUKİİboshayallersmile

1den sonra kendimi işe adayacağım da ondan giremem :)) Akşam da 6da çıkıp kuaföre gideceğim,yarına hazırlık :)
Eve gidersem akşam girerim ama kayınvalide ya da eltiye gidersem yaş..Giremem.
yarın da evde olduğum sürede bakarım ama hava güzel pek evde olmak istemiyorum

aaa canım silik milikk çıkmış yaa bişiler
sen testi yarın veya sonraki gün tekrarla tabi kan verirsen kesin belli olur olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…