- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.161
1den sonra kendimi işe adayacağım da ondan giremem :)) Akşam da 6da çıkıp kuaföre gideceğim,yarına hazırlık :)
Eve gidersem akşam girerim ama kayınvalide ya da eltiye gidersem yaş..Giremem.
yarın da evde olduğum sürede bakarım ama hava güzel pek evde olmak istemiyorum
AMA BELKİDE GÖLGESİNİ GÖRDÜM..YOK YOK HEMEN YAPMIYIM TAHLİLİ YA CIKMAZSA 3 GÜN DAHA HAMİŞ HİSSEDİYİM JKENDİMİkaydirigubbakcemile3aaa canım silik milikk çıkmış yaa bişiler
sen testi yarın veya sonraki gün tekrarla tabi kan verirsen kesin belli olur olumunekankayizsmile
seni yoğun iş karusu seniiii sempatiksalakcinni
neysem arada bizide hatırla bakam :hulya:
hadi öpüyorum ben kaçtımmm hihoyyyt
canım yaaa inşallah tutmustur..burda okuması bile güzel..bekliyim diyorum canım burda kan tahlili verecegim tek yer var orasıda gittiğim hastane..senin ve aysenin dediği gibi be bunu c.teside tekrarlıyım bakalım...öptüm seni....ve hepinizi bende cıkıyım k.i.b.[ı]cicvir canım yarın ve diğer gün testi tekrarla canım 26.günde oluyorsun bugün silik çıkabilir varsa gebelik ki ben inanıyorum oldu bu ay tuttu.tahlil versen mutlaka çıkar.beklemek istemiyorsan kan verebilirsin ama 2gün daha beklerim dersen cumartesi tekrar yap testi[/ı]
porticim bu yazını gelince gördüm.....yakındı market bi iki bişe alıp geldim....olduuu canım sonunda oldu...coooook teşekkür ettim....ya portim allah ise sen nerde oturuyon tatlımda yarın denize gidiyon...bende istiyom insan davet ederr...bende sabahtan beri arkidişlerle konusuyom havalar iyce ısınsada artık tatile gitsek diye.[ı]kız şu çizelgeyi yap öyle çık nolur bak sonra link bozuluyor geçersiz oluyor[/ı] [ı]cicviiirrr[/ı]
CANIM OLMUS GALİBA YA..PORTİM BENİM ASLINDA GÜNLERİM HER AY HİÇ SASMADAN 3 GÜN GERİ GELİRDİ.AMA BU KOLMENLERLE FALAN BAZEN BİR ÖNCEKİ AY TARİHİMLE AYNI OLDUGUMDA OLDU..MESELA MARTIN 6SINDA OLMUSTUM.NİSAN 4 TE OLDUM.ŞİMDİ BEN KAÇ GÜNDE BİR OLUYORUM:bbo:cicvir yaptım ama son adet olduğun tarihi ve
adet uzunluğunu tekrar yazar mısın cnm?
Kızlarrrrr nasıl gidiyooor hayatttt...
Ben bu sabah sağlıklı yaşam yani diyetime başladımmm...
gün ortasında başladım :roflol: ama önemli olan başlamak dimi ama.... naniknanik
16 mayıs benim günüm yaaaaaaaaaaaa neden ????????????? yazıyooooooooo
BEN ANNE OLMADAN ÖNCE! ♥
Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin... küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi...
Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim.
Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi...
Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...Düşünemezdim...
Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma.Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime.Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine.Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine.İnanamazdım.... İyiki bana bu duyg...uları yaşatıyorsun iyiki benimsin bebeğim....
HADİ GÖZÜN AYDIN ŞİTRES YAPMA YUMOŞLARI ÇATLAT ÇATIR ÇATIRDA BEBİŞ RAHAT ETSİN opuyorumnanaktan
hadi canım hakkında hayırlısı olsun inşlhh aşılama tutar bizlerede umut olursunuz
yumoşlar için hangi ilacı kullandın canım olumunekankayizsmile
hadi bakalım canım hayırlısı,,inşallah hersey yolunda gider,ve ilk denemende tutatr sana gelir bebişin..
Günaydın cnm.Çok sevindim ya.Hadi bakalım iğnen hayırlı olur inşallah vesile olur.
bence bebek gelecek ben inanıyorum.Sende hamileler arasına gireceksin :)
ben dün size diyordum ya büyümemiştir diye ultrasonda görünce inanamadım doktor da geçen gittiğimde geç büyüyo demişti hiç ihtimal vermiyordum.. bakalım portim ya tutmazsa kendi haline bırakıcam zaten kaydirigubbakcemile2 bu hastaneye gidip gelmeler yıpratıyo beni ...
offf ne guzel yazmıssın cnm sanırım bı kızın var cızelgene bakarsak. allah bagıslasın yavrunu sana cnm bızde ınsallah bu duyguları bır an evvel yasarız cnm:1hug:
[sıze="2"]cnm inşallah bende yeniden tatmak için uğraşıyorum..
Allahım hepimizin yüzünü güldürsünnn :saruboceq:[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?