- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.181
cok güzeeeel.rabbim bu güzellikleri bizede tattır......[sıze="2"]ben anne olmadan önce! ♥ [/sıze]
gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin... Küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi...
Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim.
Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi...
Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...düşünemezdim...
Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma.kapılardan nefes sesi dinleyeceğime.başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine.bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine.inanamazdım.... Iyiki bana bu duyg...uları yaşatıyorsun iyiki benimsin bebeğim....
cok güzeeeel.rabbim bu güzellikleri bizede tattır......
Biraz önce bi hamiş haberi aldım........onun adına cok sevindim 5 yıldır bekliyodu.....aradım cok heyecanlıydı...rabbim bu heyecanları hepimize yasatsın...amin
canım bende 26 göküküyo senin sayfandan bakınca 37 mi gözüküyo?bu bir cizelge canım,adetin ilk gününden baslıyo,bugun 26.günüm onu gösteriyo tatlım...ay ınsallah bızde verebılırız bu haberlerı cıcvır bu senın cızelgede 27 ne demek oluyo
pardon canım ya 27 mi demek istemiştim.....ay ınsallah bızde verebılırız bu haberlerı cıcvır bu senın cızelgede 27 ne demek oluyo
canım bende 26 göküküyo senin sayfandan bakınca 37 mi gözüküyo?bu bir cizelge canım,adetin ilk gününden baslıyo,bugun 26.günüm onu gösteriyo tatlım...
Canım benim eşimin tets sonuçları normal demişti doktorum.Ama ben sonuçlara baktığımda daha iyi olabilir diye düşündüm ve harekete geçtim.Eşim sigara kullanmıyor.Her gün havuç suyu içirdim.O ay hamile kaldım.Bunun da etkisi olabilir.Havuç suyu hareketlenmeyi arttırıyormuşayseece cim canın cok kıymetlimidir bilmem ben cektirdim rahim filmini,benim canımda cok kıymetlidir ama zora geldimmi dayanıyorum galiba.kimileri hiç bişe hissetmiyomus.daha öncede yazısıyodum baska bi topikte,hiç birsey hissetmeyende var acı cekende.ama söyle düşün canım,en azından tüplerinin acık olup olmadıgını anlıyorsun,rahatlıyorsun bi derece,bide güzel yanı su:eger tüplerinde azcıkta olsa bi tıkanıklık varsa bundan sebep olmuyorsa bebişin,o sıvının tıkanıklıgı acma ihtimali var(sancıda zannedersem hafif tıkanıklıgı actıgından dolayı oluyo,iyi bişey yani.tıkanıklıgı hiç olmayanlar hiç bişe hissetmiyo olmalı.)bu sebepten rahim filminden hemen sonra o ay olmazsa 1-2 ay içinde kendiliğinden gebe kalanlar cok.benim olmadı ama benim eşimin spermleri ileri hareketleri düşük buna baglıyorum.....hakkında hayırlısı eger cekileceksen rahim filmini,inşallah senin bebiş sahibi olma sebebinde rahim filmi olur tatlım hersey gönlünce olsun................
Kızlar ikizlere hamişken sizin için de dua ederim.Ama tabi tekmiş,ikizmiş çok mühim değil esasında ..Önemli olan hayırlı ve sağlıklı olması ya da olmaları.Tek yumurta ikizi dedikleri o olsa gerek. :roflol:
Küçükken duyardım annemlerden ablamlardan konuşurken,hiç kafam almazdı tek yumurta ikizi nasıl oluyor,çift yumurta ikizi nasıl oluyor diye :))
Bol şanslar canım.İnşallah ilk denemen de tutar:Saruboceq:herkese günaydın kızlar
haklı çıktınız valla şimdi doktordan gelmiş yumoş büyümüş bu akşam iğnemi olucam cumartesi günü de aşılama yapılacak hayırlısı bakalım boshayallersmile
cnm sat: 2 nisan cnm 30 gunde bır arada sırada 28 ama genelde 30 cnm tskkr ederımkaydirigubbakcemile3
ben 27 gormuşum 26ymıs cnm benımkı olmadı galıba
ben dün size diyordum ya büyümemiştir diye ultrasonda görünce inanamadım doktor da geçen gittiğimde geç büyüyo demişti hiç ihtimal vermiyordum.. bakalım portim ya tutmazsa kendi haline bırakıcam zaten kaydirigubbakcemile2 bu hastaneye gidip gelmeler yıpratıyo beni ...
Kızlar ikizlere hamişken sizin için de dua ederim.Ama tabi tekmiş,ikizmiş çok mühim değil esasında ..Önemli olan hayırlı ve sağlıklı olması ya da olmaları.
Hayırlısıyla sağlıkla olsun da biz zaten tek çift- kız erkek beklentisinde değiliz ama insanoğlu işte hep bi beklenti içinde,hep bi hayali var bayanssulusmile
Allah sağlıkla hayırlı evlatlar versin herkese.
neden kaybettin bebebiğini bebişkom?cok üzüldüm tatlım ya anlatamam...yani okurken içim parcalandı??ne diyeceğimi bilemiyorum.kelimelerin yetersiz kaldığı an bu an işte.....kizlar selam. Beni listeden silebilirsiniz melegimi kaybettim((((
kizlar selam. Beni listeden silebilirsiniz melegimi kaybettim((((
kizlar selam. Beni listeden silebilirsiniz melegimi kaybettim((((
Canım çizelgeni hazırladım.
kullanıcı panelinden
profil düzenle bölümüne gir
en altta çizelgenin olduğu bölüm var oraya kopyalayıp kaydedersin opuyorumnanaktan
çizelgen : http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10743;118/st/20100402/l/30/dt/-12/k/d21c/ttc.png
beğenmezsen değiştiririz cnm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?