Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

cok güzeeeel.rabbim bu güzellikleri bizede tattır......
Biraz önce bi hamiş haberi aldım........onun adına cok sevindim 5 yıldır bekliyodu.....aradım cok heyecanlıydı...rabbim bu heyecanları hepimize yasatsın...amin

ay ınsallah bızde verebılırız bu haberlerı cıcvır bu senın cızelgede 27 ne demek oluyo

Canım benim eşimin tets sonuçları normal demişti doktorum.Ama ben sonuçlara baktığımda daha iyi olabilir diye düşündüm ve harekete geçtim.Eşim sigara kullanmıyor.Her gün havuç suyu içirdim.O ay hamile kaldım.Bunun da etkisi olabilir.Havuç suyu hareketlenmeyi arttırıyormuş
Tek yumurta ikizi dedikleri o olsa gerek. :roflol:

Küçükken duyardım annemlerden ablamlardan konuşurken,hiç kafam almazdı tek yumurta ikizi nasıl oluyor,çift yumurta ikizi nasıl oluyor diye :))
Kızlar ikizlere hamişken sizin için de dua ederim.Ama tabi tekmiş,ikizmiş çok mühim değil esasında ..Önemli olan hayırlı ve sağlıklı olması ya da olmaları.
Bol şanslar canım.İnşallah ilk denemen de tutar:Saruboceq:

cnm sat: 2 nisan cnm 30 gunde bır arada sırada 28 ama genelde 30 cnm tskkr ederımkaydirigubbakcemile3

ben 27 gormuşum 26ymıs cnm benımkı olmadı galıba

Canım çizelgeni hazırladım.
kullanıcı panelinden
profil düzenle bölümüne gir
en altta çizelgenin olduğu bölüm var oraya kopyalayıp kaydedersin opuyorumnanaktan

çizelgen : http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10743;118/st/20100402/l/30/dt/-12/k/d21c/ttc.png

beğenmezsen değiştiririz cnm opuyorumnanaktan

inşallah tutar canım,sen için ferah tut.
kimi yıpratmadı ki hastaneye gidip gelmeler,yarın yine gidiyorum kesin yine moralim bozulacak geleceğim çaresiz bi şekilde adet olmayı bekleyeceğim sonra adet bitmesini...sonra yeni bişey olsun diye bekleyeceğim onda da bişey çıkar sonra yine adet ol...böyle gidecek gittiği yere kadar. mafoldumben

Kızlar ikizlere hamişken sizin için de dua ederim.Ama tabi tekmiş,ikizmiş çok mühim değil esasında ..Önemli olan hayırlı ve sağlıklı olması ya da olmaları.

Hayırlısıyla sağlıkla olsun da biz zaten tek çift- kız erkek beklentisinde değiliz ama insanoğlu işte hep bi beklenti içinde,hep bi hayali var bayanssulusmile
Allah sağlıkla hayırlı evlatlar versin herkese.

kizlar selam. Beni listeden silebilirsiniz melegimi kaybettim ((((

Canım çok üzüldüm böyle durumlarda bişeyler söylemek çok zor.
Kimse senin kadar üzülemez ama....
Allah öncelikle sabır versin,dayanma gücü versin inşallah en kısa zamanda kollarına alabileceğin bir melek daha gönderir.

Araştırmalara Gore, Arı Sütü ve Polenle Hamillelik şansı 300 dolaylarında artar yüzde.

Arı Sütü ve Polen kullanımı Hamile Kalma, GEBE bırakma (doğurganlık-kısırlık) yönünden sorunlu müthiş bireyleri Click denenmesi önemle öğüt edilen Etkin ürünlerdir. Özellikle Kuzey Amerika ve AVRUPA ülkelerinde PEK cok kaynakta Düzenli Arı sütü ve polen kullanımıyla sayısız ailenin Çocuk Sahibi oldugu yer almıştır. Kadında doğurganlığı, erkekte sperm kalitesini artıran ıMKB yönleriyle daha hızlı gebelik imkanı da vurgulanmaktadır. Arı sütünün sperm Sayı ve kalitesi üzerindeki etkisini Detaylı şekilde gösteren kapsamlı BıR Deney Fırat Üniversitesi'nde 2006 senesinde gerçekleştirilmiştir. Deney sonucunda olumlu etkinin önemli boyutta oldugu bildiriliyor.

Ayşe Deneyle ilgili yayınlanan Araştırma metninin tamamını okumak Click buraya click..

Aynı amaçla yoğun olarak kullanılan Ürünler ile ilgili bazı Bilimsel sitelerde yer alan bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

http://natural-fertility-info.com/royal-jelly.html

Ayşe Sitede Arı Sütünün gebelik yönünde faydaları şöyle yer alıyor:

• Libidoyu yükseltir.
• Yumurta sağlığı ve kalitesine katkıda bulunur.
• Yaşla gelen bazı olumsuzlukları azaltır.
http://www.fertilefoods.com/healthy-pregnancy/fertility/royal-jelly-for-fertility/

Ayşe sitede; Çocuk Sahibi OLMA yeteneği az Tense'lerde bulunmayanların tedavisi konusuda, Doğum / Doğurganlık Uzmanı Dr Randine Lewis, Arı Sütünün doğurganlık üzerindeki etkisi konulu bazı Araştırmaları açıklıyor. Genetik Doktoralı Uzman Bogdan Tekavcic'in araştırması bunlardan Biri. Ayşe araştırmaya Gore, Düzenli Arı sütü ve polen kullanıcısı kadınların PEK çoğunda yumurtlama Dönemi Sorunları ortadan kalkmaktadır. Baska BıR araştırmada imkb aynı ürünlerin erkeklerde sperm sayısını önemli oranda BıR arttırdığı tesbit edilmektedir.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18222449

Ayşe sitede; Sohag Universitesi'de Jinokoloji Bölümünde Dr.Abdelhafiz ve Dr Muhamad tarafından yapılan genis BıR deneyden sözediliyor. Buna edat spermde Kalite ve hareket eksikliği sorunu yaşayan 99 çiftin yarısına Arı sütü veriliyor. Diğerlerine normal Tedavi uygulanıyor. 2 Aylık BıR süre sonunda, Arı sütü kullananlar arasında 23 hamilelik, DıĞER 7 hamilelik gerçekleşiyor ıMKB grupta. Araştırmanın sonuç kısmı şöyle: Arı Sütü kullanımı gebelik oranını 3 kata kadar artıran basit ve Etkin BıR çözümdür.

KIZLAR BıDE BUNU OKUYUN HıÇ ARAŞTIRMISMIYDINIZ BıLMEM AMA BEN KAC GÜNDÜR BUNU ARASTIRIYORUM.KADINDA YUMURTA KALıTESıNı ARTIRIP DOGURGANLIGI ARTIRYOMUS.ERKEKTEDE SPERM KALıTESıNı AARTIRIYOMUS.GERCı AKTARLARA SORDUM BıRAZ PAHALI BıŞEY AMA ARASTIRMASI FALAN YAPILMIS FIRAT ÜNıVERSıTESıNDE OLUMLU SONUC VERMıŞ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…