Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Selam kızlar, nasılsınız ? Annemlerdeydim bi kaç gündür , evime geldim dün akşam.Özledim sizi. Bebişkom'a da çok üzüldüm. Az önce okudum mesajını. :teselli:

cnm cok seker olmus tesekkurler

Beğenmene sevindim canım opuyorumnanaktan

teşekkürler cnm paylaştığın için.
Fiyatı ne kadarmış ki 100 var mı?
Para hiç önemli değil benim için olacağına inansam hiç durmam alırım zaten benim sorunum yumurta

Bu arada yarın cumartesi test yapmanı bekliyorum.merak edicem

gunaydın kızlar nasılsınız ben dun aksam kırmızı kartı gordum malesef ama sevındıgım nokta 28 gun oldu bu ay.. portım yaa henuz yenı yaptık ama bu cızelgeyı duzeltıcekmıyız sımdı yoksa kalsınmı boyle

slmmmmmmmmmmmmm ohbe nihayet döndümm yavv buraya yazmayı özlemişimmm geçmişi okumaya dalıcam şimdiden bütün hamileleri tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhhhhhhhhh darısı bize artık

şansa bak ya tam döndüm kimse yok:sinifsinif: neyse bende azcık evimi toplayıp geleyim bari..

sağol cnm bugün adetimin 26.günü ayın 16 sında çatlatma iğnesi olmuştum
15 gün geçti dr bugün çağırmıştı ama yokmuş ancak haftaya giderim
inş test hatalı değildir

teşekkürler cnm paylaştığın için.
Fiyatı ne kadarmış ki 100 var mı?
Para hiç önemli değil benim için olacağına inansam hiç durmam alırım zaten benim sorunum yumurta

Bu arada yarın cumartesi test yapmanı bekliyorum.merak edicem
[/QUOTE]
ne demek canım,bi kaçgündür öyle sayfalara bakınırken görmüştüm.arastırıyordum.gefrcekten sonuclar güzel.üniversitede bunun
üstüne arastırmada yapmıslar.ama işte hakikisini nerde buluruz bilemiyorum.ben burda bi aktara sormustum.ama aktar tanıdıktı,ayrıntılara girmedim.biçok rahatsızlıga iyi geldiği için yegenime astım için alıcam dedim.bunların mg ları varmıs hepsi farklı farklı rahatsızlıklara iyi geliyormus.o yüzden sebebimi acıkca anlatamadıgım için anlayamadım ama digerlerinin ne işe yaradıgını sordum,adamda acık acık bişey demedi.baska tanıdık olmayan bir aktara sorucam.fiyatı 70-80 civarlarındaydı.ben doktpruma sordum ewet bunun üstüne arastırmalar var iyi gelebilir dedi.bende bi sorun olmadıgı için eşine iyi gelir dedi.benim hakkımda birsey demedi.ama ben bunu kk dada arastırdım.karı koca ikisi beraber tüketiyolarmıs.cogundada gebelikle sonuclanmıs.yumurta kaliteleri sperm kaliteleri.baya bi iyiymiş.bu arada sabah daha gözümü acamıyodum afedersiniz eşim rahat bırakmadı Şeniz
o yüzden testimi tekrarlamadım ama agrım var biraz eger yarın sabaha kadar görmezsem canım kırmızı kart tekrarlıyacagım testi.yarın yazarım tatlım

Hoşgeldin canım.Sonunda şükürler olsun kavuşturana :1hug:

kızlar merhaba nasılsınız ben sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı
galiba HAAMİLEYİİİM
buda testin resmi bakarmısınız.

http://i1005.hizliresim.com/2010/5/1/991.jpg

Canım silik çizgi çok belli,inşallah hamilesindir cnm.
Testi mutlaka tekrarla silik çizgi biraz daha belirgin çıkarsa hamilesindir

İnşallah gelmez cnm kırmızılar.
İnşallah bebişin gelir bu ay.
Kayınvalidemlerin yanında bi aktar var ben söyliyim de o sorsun bakalım şu bahsettiğin şeyi.
O tam benlik bişeye benziyor

ewet canım bi arastur bak.okuyunca aklıma sen geldin yımırtaların gelişmiyoya belki onun faydası olur.eger ben kırmızıları görürsem alıcam.asılamadan öncede preseed almıstım bahsetmiştim onuda kullnırım...

slm kızlar cicvir cnm evt gördüm merak etmişsin sormuşsun tatlım benimde nihayet netim geldi seninde testin inşallah pozitif çıkar cnm umarım güzel hbrler alırız senden ve herkesden..

portakalım napıon cnmm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…