- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.201
kizlar selam. Beni listeden silebilirsiniz melegimi kaybettim((((
kizlar selam. Beni listeden silebilirsiniz melegimi kaybettim((((
cnm cok seker olmus tesekkurler
Araştırmalara Gore, Arı Sütü ve Polenle Hamillelik şansı 300 dolaylarında artar yüzde.
Arı Sütü ve Polen kullanımı Hamile Kalma, GEBE bırakma (doğurganlık-kısırlık) yönünden sorunlu müthiş bireyleri Click denenmesi önemle öğüt edilen Etkin ürünlerdir. Özellikle Kuzey Amerika ve AVRUPA ülkelerinde PEK cok kaynakta Düzenli Arı sütü ve polen kullanımıyla sayısız ailenin Çocuk Sahibi oldugu yer almıştır. Kadında doğurganlığı, erkekte sperm kalitesini artıran İMKB yönleriyle daha hızlı gebelik imkanı da vurgulanmaktadır. Arı sütünün sperm Sayı ve kalitesi üzerindeki etkisini Detaylı şekilde gösteren kapsamlı BİR Deney Fırat Üniversitesi'nde 2006 senesinde gerçekleştirilmiştir. Deney sonucunda olumlu etkinin önemli boyutta oldugu bildiriliyor.
Ayşe Deneyle ilgili yayınlanan Araştırma metninin tamamını okumak Click buraya click..
Aynı amaçla yoğun olarak kullanılan Ürünler ile ilgili bazı Bilimsel sitelerde yer alan bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.
http://natural-fertility-info.com/royal-jelly.html
Ayşe Sitede Arı Sütünün gebelik yönünde faydaları şöyle yer alıyor:
• Libidoyu yükseltir.
• Yumurta sağlığı ve kalitesine katkıda bulunur.
• Yaşla gelen bazı olumsuzlukları azaltır.
http://www.fertilefoods.com/healthy-pregnancy/fertility/royal-jelly-for-fertility/
Ayşe sitede; Çocuk Sahibi OLMA yeteneği az Tense'lerde bulunmayanların tedavisi konusuda, Doğum / Doğurganlık Uzmanı Dr Randine Lewis, Arı Sütünün doğurganlık üzerindeki etkisi konulu bazı Araştırmaları açıklıyor. Genetik Doktoralı Uzman Bogdan Tekavcic'in araştırması bunlardan Biri. Ayşe araştırmaya Gore, Düzenli Arı sütü ve polen kullanıcısı kadınların PEK çoğunda yumurtlama Dönemi Sorunları ortadan kalkmaktadır. Baska BİR araştırmada imkb aynı ürünlerin erkeklerde sperm sayısını önemli oranda BİR arttırdığı tesbit edilmektedir.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18222449
Ayşe sitede; Sohag Universitesi'de Jinokoloji Bölümünde Dr.Abdelhafiz ve Dr Muhamad tarafından yapılan genis BİR deneyden sözediliyor. Buna edat spermde Kalite ve hareket eksikliği sorunu yaşayan 99 çiftin yarısına Arı sütü veriliyor. Diğerlerine normal Tedavi uygulanıyor. 2 Aylık BİR süre sonunda, Arı sütü kullananlar arasında 23 hamilelik, DİĞER 7 hamilelik gerçekleşiyor İMKB grupta. Araştırmanın sonuç kısmı şöyle: Arı Sütü kullanımı gebelik oranını 3 kata kadar artıran basit ve Etkin BİR çözümdür.
KIZLAR BİDE BUNU OKUYUN HİÇ ARAŞTIRMISMIYDINIZ BİLMEM AMA BEN KAC GÜNDÜR BUNU ARASTIRIYORUM.KADINDA YUMURTA KALİTESİNİ ARTIRIP DOGURGANLIGI ARTIRYOMUS.ERKEKTEDE SPERM KALİTESİNİ AARTIRIYOMUS.GERCİ AKTARLARA SORDUM BİRAZ PAHALI BİŞEY AMA ARASTIRMASI FALAN YAPILMIS FIRAT ÜNİVERSİTESİNDE OLUMLU SONUC VERMİŞ.
gunaydın kızlar nasılsınız ben dun aksam kırmızı kartı gordum malesef ama sevındıgım nokta 28 gun oldu bu ay.. portım yaa henuz yenı yaptık ama bu cızelgeyı duzeltıcekmıyız sımdı yoksa kalsınmı boyle
kızlar merhaba nasılsınız ben sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı
galiba HAAMİLEYİİİM
buda testin resmi bakarmısınız.
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/1/991.jpg
sağol cnm bugün adetimin 26.günü ayın 16 sında çatlatma iğnesi olmuştum
15 gün geçti dr bugün çağırmıştı ama yokmuş ancak haftaya giderim
inş test hatalı değildir
ewet canım bencede hamilesin..inşallah..yarında tekrarlada bizede yazmayı un utma :)))kızlar merhaba nasılsınız ben sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı
galiba HAAMİLEYİİİM
hosgeldin canım.ewet nihayet dndün merak ediyordum seni.....slmmmmmmmmmmmmm ohbe nihayet döndümm yavv buraya yazmayı özlemişimmm geçmişi okumaya dalıcam şimdiden bütün hamileleri tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhhhhhhhhh darısı bize artık
slmmmmmmmmmmmmm ohbe nihayet döndümm yavv buraya yazmayı özlemişimmm geçmişi okumaya dalıcam şimdiden bütün hamileleri tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhhhhhhhhh darısı bize artık
kızlar merhaba nasılsınız ben sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı
galiba HAAMİLEYİİİM
İnşallah gelmez cnm kırmızılar.ne demek canım,bi kaçgündür öyle sayfalara bakınırken görmüştüm.arastırıyordum.gefrcekten sonuclar güzel.üniversitede bunun
üstüne arastırmada yapmıslar.ama işte hakikisini nerde buluruz bilemiyorum.ben burda bi aktara sormustum.ama aktar tanıdıktı,ayrıntılara girmedim.biçok rahatsızlıga iyi geldiği için yegenime astım için alıcam dedim.bunların mg ları varmıs hepsi farklı farklı rahatsızlıklara iyi geliyormus.o yüzden sebebimi acıkca anlatamadıgım için anlayamadım ama digerlerinin ne işe yaradıgını sordum,adamda acık acık bişey demedi.baska tanıdık olmayan bir aktara sorucam.fiyatı 70-80 civarlarındaydı.ben doktpruma sordum ewet bunun üstüne arastırmalar var iyi gelebilir dedi.bende bi sorun olmadıgı için eşine iyi gelir dedi.benim hakkımda birsey demedi.ama ben bunu kk dada arastırdım.karı koca ikisi beraber tüketiyolarmıs.cogundada gebelikle sonuclanmıs.yumurta kaliteleri sperm kaliteleri.baya bi iyiymiş.bu arada sabah daha gözümü acamıyodum afedersiniz eşim rahat bırakmadı Şeniz
o yüzden testimi tekrarlamadımama agrım var biraz eger yarın sabaha kadar görmezsem canım kırmızı kart tekrarlıyacagım testi.yarın yazarım tatlım
ewet canım bi arastur bak.okuyunca aklıma sen geldin yımırtaların gelişmiyoya belki onun faydası olur.eger ben kırmızıları görürsem alıcam.asılamadan öncede preseed almıstım bahsetmiştim onuda kullnırım...Hoşgeldin canım.Sonunda şükürler olsun kavuşturana :1hug:
Canım silik çizgi çok belli,inşallah hamilesindir cnm.
Testi mutlaka tekrarla silik çizgi biraz daha belirgin çıkarsa hamilesindir
İnşallah gelmez cnm kırmızılar.
İnşallah bebişin gelir bu ay.
Kayınvalidemlerin yanında bi aktar var ben söyliyim de o sorsun bakalım şu bahsettiğin şeyi.
O tam benlik bişeye benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?