- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.221
ewet canım bi arastur bak.okuyunca aklıma sen geldin yımırtaların gelişmiyoya belki onun faydası olur.eger ben kırmızıları görürsem alıcam.asılamadan öncede preseed almıstım bahsetmiştim onuda kullnırım...
slm kızlar cicvir cnm evt gördüm merak etmişsin sormuşsun tatlım benimde nihayet netim geldi seninde testin inşallah pozitif çıkar cnm umarım güzel hbrler alırız senden ve herkesden..
portakalım napıon cnmm?
ahhh ahhhhhh ne aylar geldi geçti be efkar bastı birdendediğin gibi portakalım mayıs güldürsün bizi artık :lepi:
canım benim sigortam var.burda bir özel hastaneye gidiyorum.benim asılamamdan doktorum direk 250 tl aldı.muayene üzreti+klomen+catlatma iğnesi+aşılama=325 civarında tuttu.ilaç derken bana doktorum asılamadan sonra herhangi bir ilaç vermedi....diğer arkadaslarımıza vermiş doktorları ama bana vermedi canımcicvir cnm bişi sorucam sana sen aşılama yaptırmışsın sanırım buay yanlış okumdıysam ilaçları devlet karşılıomu cnm ya yoksa kendiinmi alıosun?
inşallah canım.....inşallah gerek kalmaz canım onları almaya da senin aşılama tutmuştur.
Ben inanıyorum mayıs ayı herkese uğurlu gelecek
porticim hiç duydunmu bilmem ama zencefil soguk algınlıgına cok iyi geliyor.aktarlardan toz seklinde olanını alıp bir tatlı kasıgı zencefili 1 bardak ılık suya karıstır az limon sık varsa azda bal koyup içebilirsin...gecmiş olsun canım.....Ölüyoom zorxx çok hastayım ve kahretsin işeteyim
sabah konuştuk seninle bişeyim yoktu.
işe bi geldim hapşuruk tıksırık baş ağrısı,kırgınlık ne ararsan var.
ay çok fenayım kafam kazan gibi her adım attığımda kafam zonkluyor
porticim hiç duydunmu bilmem ama zencefil soguk algınlıgına cok iyi geliyor.aktarlardan toz seklinde olanını alıp bir tatlı kasıgı zencefili 1 bardak ılık suya karıstır az limon sık varsa azda bal koyup içebilirsin...gecmiş olsun canım.....
bende ağustos cnm oha ya baya olmuş valla napalım cnm bekliyorus hala bekle bekle bekle:sinifsinif:boshayallersmile benim adette yaklaştı ya artık hiç tık yok gelcekmi gelmicekmi felan umrumda değillllll
valla cnm acile gitsen aynı ilaçları vericek sana yavrum boşver sen git evine direk he çok kötü değilsen tabi al ilacını sıcak bişiler iç bol bol yat hemen hiçbişi yapmadan
Portakalcımmmm nasılsın canım ? Eve döndüm ben , annemlere gitmiştim. Sen neler yapıyosun?
Bak burda resmim var, göbişimi merak ediyodun yaa. opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...os-annelerinin-gobisleri-25.html#post12978368
hoşgeldin canımcım
Bu aralar hiç iyi değilim sağlık yönünden.
Herkes döndü nihayet topiğe,sen de özlettin ama..
resme baktım harika ya çok güzelmaşallah taş gibisin sadece top yutmuş gibisin fizik harika :))
oyy yirim ben onu minicik teyzesinin kuzusu :ecrin_bebek:
Sen nasılsı,keyifler nasıl?
Geçmiş olsun canımmmm, dikkat et kendine. :1hug: İyiyim ben,dün kontroldeydik, doktor annesine benziyo dedi bebiş. opuyorumnanaktan 2 hafta sonra ayrıntılıya giricem, daha net görücem orda bebişi.kaydirigubbakcemile3
Günaydın Kızlar
sağol canım :1hug:
Prenses Annesi gibi güzel olacak zemuszemus desene :))
bana da göstermeyi unutma bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?