Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

inşallah gerek kalmaz canım onları almaya da senin aşılama tutmuştur.
Ben inanıyorum mayıs ayı herkese uğurlu gelecek

cicvir cnm bişi sorucam sana sen aşılama yaptırmışsın sanırım buay yanlış okumdıysam ilaçları devlet karşılıomu cnm ya yoksa kendiinmi alıosun?

Ölüyoom zorxx çok hastayım ve kahretsin işeteyim

sabah konuştuk seninle bişeyim yoktu.

işe bi geldim hapşuruk tıksırık baş ağrısı,kırgınlık ne ararsan var.

ay çok fenayım kafam kazan gibi her adım attığımda kafam zonkluyor

ahhh ahhhhhh ne aylar geldi geçti be efkar bastı birden dediğin gibi portakalım mayıs güldürsün bizi artık :lepi:

cnm benim ya neden öyle oldunki üşüttünmü izinde alamıyosun tabi off anlıyorum seni çok kötü oluyo insan kıyamam ağrı kesicin yokmu alsaydın hemen kırıklığını alırdı belki ama sen yinede minoset parol felan iç cnmmm..

evde ilaç var zaten geçen haftada çok hasta olmuştum kullanıyordum ama o zaman 2günde geçmişti.Bu hafta tekrarladı sanırım tam geçmemiş..
Yanımda hiç ilaç yok,çıkışta acile mi gitsem acaba napsam bilmiyorum?

bende ağustos cnm oha ya baya olmuş valla napalım cnm bekliyorus hala bekle bekle bekle:sinifsinif:boshayallersmile benim adette yaklaştı ya artık hiç tık yok gelcekmi gelmicekmi felan umrumda değillllll

valla cnm acile gitsen aynı ilaçları vericek sana yavrum boşver sen git evine direk he çok kötü değilsen tabi al ilacını sıcak bişiler iç bol bol yat hemen hiçbişi yapmadan

cicvir cnm bişi sorucam sana sen aşılama yaptırmışsın sanırım buay yanlış okumdıysam ilaçları devlet karşılıomu cnm ya yoksa kendiinmi alıosun?
canım benim sigortam var.burda bir özel hastaneye gidiyorum.benim asılamamdan doktorum direk 250 tl aldı.muayene üzreti+klomen+catlatma iğnesi+aşılama=325 civarında tuttu.ilaç derken bana doktorum asılamadan sonra herhangi bir ilaç vermedi....diğer arkadaslarımıza vermiş doktorları ama bana vermedi canım

porticim hiç duydunmu bilmem ama zencefil soguk algınlıgına cok iyi geliyor.aktarlardan toz seklinde olanını alıp bir tatlı kasıgı zencefili 1 bardak ılık suya karıstır az limon sık varsa azda bal koyup içebilirsin...gecmiş olsun canım.....

zorxx cim bu arada sperm ayıklamayada artı bir ücret vermedim.burda özel biryer var hipokrat diye orda sadece bu tür işlemler yapılıyo.hastanenin anlasması varmıs orda doktorum oraya yönlendirdi bizi,onlar gerekn neyse onlara yolluyolarmıs.oda 250 nin içinde yani.ben bazı arkadaslarda okuyorum asılamaları 1000 tl civarında tutuyomus..o daha masraflı.gerci burda bi kaç özel hastanedede o civarlarda ama ben bu doktoruma da alıstım acıkcası hemde bana cok yakın.

zencefil evde var ama toz şeklinde olandan değil kalın sopa gibi :))
gidince onu mutlaka deneyeceğim ama benim yinede hastaneye gitmem lazım sanırım.çok kötüyüm

bende ağustos cnm oha ya baya olmuş valla napalım cnm bekliyorus hala bekle bekle bekle:sinifsinif:boshayallersmile benim adette yaklaştı ya artık hiç tık yok gelcekmi gelmicekmi felan umrumda değillllll

benimde artık umrumda değil adet gelicek mi gelmicek mi nasıl olsa olmadığını biliyorum hatta diyorum keşke erken gelse de bitse..
valla cnm acile gitsen aynı ilaçları vericek sana yavrum boşver sen git evine direk he çok kötü değilsen tabi al ilacını sıcak bişiler iç bol bol yat hemen hiçbişi yapmadan

evet aynı ilaçları verir büyük ihtimal öyleyse almam zaten ama benim vucudumun bi iğneye ihtiyacı var sanırım toparlanmam için.Bide rapor verir belki,hiç halim yok çünkü sabah nasıl gelcem tekrar işe bilmiyorum mafoldumben

hoşgeldin canımcım
Bu aralar hiç iyi değilim sağlık yönünden.
Herkes döndü nihayet topiğe,sen de özlettin ama..
resme baktım harika ya çok güzel maşallah taş gibisin sadece top yutmuş gibisin fizik harika :))

oyy yirim ben onu minicik teyzesinin kuzusu :ecrin_bebek:

Sen nasılsı,keyifler nasıl?

Geçmiş olsun canımmmm, dikkat et kendine. :1hug: İyiyim ben,dün kontroldeydik, doktor annesine benziyo dedi bebiş. opuyorumnanaktan 2 hafta sonra ayrıntılıya giricem, daha net görücem orda bebişi.kaydirigubbakcemile3

Günaydın Kızlar

sağol canım :1hug:
Prenses Annesi gibi güzel olacak zemuszemus desene :))
bana da göstermeyi unutma bebişi

Günaydın Kızlar

sağol canım :1hug:
Prenses Annesi gibi güzel olacak zemuszemus desene :))
bana da göstermeyi unutma bebişi

Tabi ki canımmmm, cd ye de çekicekler,doktorla konuştuk. opuyorumnanaktan Sende hamile kaldığında bende senden istiycem böyle bebişini görmeyiii. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan İnşallah en kısa zamanda seninde göbişin böyle şişicek. :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…