- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.241
Tabi ki canımmmm, cd ye de çekicekler,doktorla konuştuk. opuyorumnanaktan Sende hamile kaldığında bende senden istiycem böyle bebişini görmeyiii. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ınşallah en kısa zamanda seninde göbişin böyle şişicek. :CüvCüv:
Portım merhaba.....nasıl oldun dÜnden berı?ben sabah testı tekrarladım ama maalesef tek cızgı cıktı..eger yarına kadar regl olmazsam kan tahlılı yapıcam ama agrımda var bılemıyorum olucam galıba
DAHA İYİ OLMANA SEVİNDİM CANIM TEKRAR GECMİŞ OLSUN.DPKTORUM 15 GÜN SONRA GÖRÜSÜRÜZ GELİRSİN DEDİ OLSANDA OLMASANDA.YARIN TAM 15 GÜN OLUYO ZATEN REGL OLMAZSAM KAN TAHLİLİ VERİRİM 15.GÜNÜMYA KANDA VARSA KESİN CIKAR DEGİLMİ.EN AZINDAN YOKSADA HEVESLİ HEVESLİ BEKLEMEM GECİKİYOSa...İnşallah canım :Saruboceq: Alalh nasip eder.
O günler bi gelsin de ben sevinçten,sen istemeden yollarım zati resim :))
canım dün işten sonra hastaneye götürdü eşim.
gece 00.30 a kadar hastanede yattım serum taktılar,tansiyonum çok düşmüş.Tahlil de yaptılar kansızlık çıktı,boğazlarım çok kötü.
iğne ve serum kendime getirdi,şimdi de ilaç kullanıyorum daha iyiyim çok şükür :Saruboceq:
bekle canım bir kaç gün daha öyle kan tahlili ver.Testte silik çizgide mi çıkmadı bu defa.
aslında iğne de silik çıkmasına neden oluyor benim yaptırdığım ay testlerin biri silikti hatta zorxxa göstermiştim msnden ama malesef iğneden dolayı öyle çıkmış.İnşallah sen hamilesindir bunu gönülden istiyorum . :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah hatalıdır canım ya bakalım nasibimizde şimdiyse yasarızslmm kızlarrr portakalım tekrar geçmiş olsun cnm baya kötü olmuşsun sen ozaman serum felan dikkat et kendine kanısızlık bendede var malesef pekmez siyah üzüm felan gibi şeyler yemek lazım ama yiyimiyorum bende malesef seviyosan öyle şeyler ye..
cicvir umarım sabah yaptığın test hatalıdır cnm inşallah hamilesindir :Saruboceq:
berrak çok tatlı bir hamile olmuşsun maşallah
ee kimse yok nerdesiniz kızlarr?
canım benim sigortam var.burda bir özel hastaneye gidiyorum.benim asılamamdan doktorum direk 250 tl aldı.muayene üzreti+klomen+catlatma iğnesi+aşılama=325 civarında tuttu.ilaç derken bana doktorum asılamadan sonra herhangi bir ilaç vermedi....diğer arkadaslarımıza vermiş doktorları ama bana vermedi canım
canım benim aldıgım sitede yabancıydı.ebay.gitti gidiyor gibi bi site fertility plan ın ürünlerine baktım.ondan cok bahsediyodu kullanıp memnun kalan arkadaslar.bende ondan sipariş verdim.kutunun içinde 6 adet preseed var,+20 ovülasyon testi+20 gebelik testi 75 tl ye aldım....orjinalmiş canım.kullanıp gebe kalan arkadaşlar sagolsun onlar tarif ettiler.cicvircim preeseed i ne kadara ve nerden aldım nette yurt dısından cok uyguna gelıyo ama ben tr de arastırdım 350 tlye getırıyolar sadece 1 tüp bence cok. sencede degılmı
Kızlar adet oldummmmmmmmm. DÜn portİcİm 1 mayıs eklersen . Pardon 31 mayıs
tünaydın kızlar.ben sabah hastanede kan tahlilimi yaptırdım bakalım 14:30 da alıcam sonucu..yaaa bu sonuclar niye daha erken cıkmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?