Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Portım merhaba.....nasıl oldun dÜnden berı?ben sabah testı tekrarladım ama maalesef tek cızgı cıktı..eger yarına kadar regl olmazsam kan tahlılı yapıcam ama agrımda var bılemıyorum olucam galıba

ınşallah canım :Saruboceq: Alalh nasip eder.
O günler bi gelsin de ben sevinçten,sen istemeden yollarım zati resim :))

Portım merhaba.....nasıl oldun dÜnden berı?ben sabah testı tekrarladım ama maalesef tek cızgı cıktı..eger yarına kadar regl olmazsam kan tahlılı yapıcam ama agrımda var bılemıyorum olucam galıba

canım dün işten sonra hastaneye götürdü eşim.
gece 00.30 a kadar hastanede yattım serum taktılar,tansiyonum çok düşmüş.Tahlil de yaptılar kansızlık çıktı,boğazlarım çok kötü.
iğne ve serum kendime getirdi,şimdi de ilaç kullanıyorum daha iyiyim çok şükür :Saruboceq:

bekle canım bir kaç gün daha öyle kan tahlili ver.Testte silik çizgide mi çıkmadı bu defa.
aslında iğne de silik çıkmasına neden oluyor benim yaptırdığım ay testlerin biri silikti hatta zorxxa göstermiştim msnden ama malesef iğneden dolayı öyle çıkmış.ınşallah sen hamilesindir bunu gönülden istiyorum . :Saruboceq: :Saruboceq:

DAHA İYİ OLMANA SEVİNDİM CANIM TEKRAR GECMİŞ OLSUN.DPKTORUM 15 GÜN SONRA GÖRÜSÜRÜZ GELİRSİN DEDİ OLSANDA OLMASANDA.YARIN TAM 15 GÜN OLUYO ZATEN REGL OLMAZSAM KAN TAHLİLİ VERİRİM 15.GÜNÜMYA KANDA VARSA KESİN CIKAR DEGİLMİ.EN AZINDAN YOKSADA HEVESLİ HEVESLİ BEKLEMEM GECİKİYOSa...

slmm kızlarrr portakalım tekrar geçmiş olsun cnm baya kötü olmuşsun sen ozaman serum felan dikkat et kendine kanısızlık bendede var malesef pekmez siyah üzüm felan gibi şeyler yemek lazım ama yiyimiyorum bende malesef seviyosan öyle şeyler ye..

cicvir umarım sabah yaptığın test hatalıdır cnm inşallah hamilesindir :Saruboceq:

berrak çok tatlı bir hamile olmuşsun maşallah

ee kimse yok nerdesiniz kızlarr?

inşallah hatalıdır canım ya bakalım nasibimizde şimdiyse yasarız

Ya kızlar bıŞey sorcam benım adetım her ay 4 gÜn Önden gelırdı 2 aydır 1 gÜn Önden gıdıyor.30 yada 31 gÜnde bır olmaya baŞladım. Bu adet dÜzensızlıĞınemı gırer. Mesela bır ay 2 gÜn Önce gelır. DıĞer ay 1 gÜn Önce gelır. Nıye olabılır sızce. Progestan kullanıyorum. Bılen varsa onunmu etkısı acaba

aysecim doktorlar 1yada 2 gün oynaması normal diyorlar cnm benimde öyle ya erken yada geç gelio senin gibi kullandığın ilaç hakkında bilgim yok ama kullanan vardır mutlaka cnmm

Berak ada çok tatlı bir hamile olmuşsun.Ne güzel fazla kilo almamışa benziyorsun.Ben şimdiden 3 kilo aldım:tomato:
Porticim çok geçmiş olsun.Ben de geçen haftalarda senin gibiydim.İlaç içemiyordum ama.Bitkisel metotlarla idare ettik.Kendine dikat et canım

Zorrx özlettin kendini valla.Denk geliriz inşallah bir ara

cnm sen kocaelınde hangı hastaneye gıdıyosun

cicvircim preeseed i ne kadara ve nerden aldım nette yurt dısından cok uyguna gelıyo ama ben tr de arastırdım 350 tlye getırıyolar sadece 1 tüp bence cok. sencede degılmı

Günaydınnn millet
Benim koca ikiz istiyo hemde ikisinide erkek akannehir :1shok: :bbo:
anaaaa adam çoçuk istemiyorr diyodum başıma gelene bak yasakkelime şakkıdı

Günaydıınn

zorxx,dilemma teşekkür ederim kızlar.

Ayseece tarihini değiştirdim canım,üzülme hala mayıs ayı için şansın var.başında olmadı sonunda olur inşallah

tünaydın kızlar.ben sabah hastanede kan tahlilimi yaptırdım bakalım 14:30 da alıcam sonucu..yaaa bu sonuclar niye daha erken cıkmıyo

cicvircim preeseed i ne kadara ve nerden aldım nette yurt dısından cok uyguna gelıyo ama ben tr de arastırdım 350 tlye getırıyolar sadece 1 tüp bence cok. sencede degılmı
canım benim aldıgım sitede yabancıydı.ebay.gitti gidiyor gibi bi site fertility plan ın ürünlerine baktım.ondan cok bahsediyodu kullanıp memnun kalan arkadaslar.bende ondan sipariş verdim.kutunun içinde 6 adet preseed var,+20 ovülasyon testi+20 gebelik testi 75 tl ye aldım....orjinalmiş canım.kullanıp gebe kalan arkadaşlar sagolsun onlar tarif ettiler.

Kızlar adet oldummmmmmmmm. DÜn portİcİm 1 mayıs eklersen . Pardon 31 mayıs

canım inş.bidahaki aya hamiş olursun

tünaydın kızlar.ben sabah hastanede kan tahlilimi yaptırdım bakalım 14:30 da alıcam sonucu..yaaa bu sonuclar niye daha erken cıkmıyo

hadi hayırlısı inş.hayırlı sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…