Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slm kızlarrrrrrrrrrrr huu huuuuuuuu kimse yok yine..

dilemmacım evt denk geliriz umarım cnm ee sen alıcaksın cnm kilo kolaymı ikitane can var sende ne güsel yaaaa boshayallersmile

cicvir hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm...

ayten napıosun cnm?

portakalım sen nasılsın cnm nasıl oldun?

aysennnnn nerdesinnnnnnnn?

Kocamın sperm testi normal,46.000 milyon yavrucuk varmış.Bunların içinden bir tanesi gelip beni bulmuyor buna şaşırıyorum:)
Birde sonuça göre varikosel diye damar genişlemesi varmış.şimdi bu araştırılacak.Ne oldugunu bende bilmiyorum.Umarım önemli bişey değilir.

İyiyim canım sen nasılsın.ne zamandır görmüğyordum seni...
Durumlar nasıl?

henüz regl de olmadım ama bu üzün tüyle heran olurum...napalım kısmet değilmiş.nasibimizde şimdilik anneliği hissetmek,tatmak yokmuş..doktor dediki cumaya kadar bekle eger regl olmazsan tekrar gel bakalım dedi.ama eger olsaydı bence cıkardı yok işte yok yok.size ve eşime maalesef müjde veremedim

aytencim netim kapalıydı cnm ondan uğrayamadım baya sorma çok tembel bu spermler yan gelip yatıo anca bizimkiler..alsanaalsanasmile

cicvir çok üzüldüm cnm üzülme desem saçma olucak mutlaka canın sıkkındır ama nasip cnm zamanı var demekkii hayırlısı cnm inşallah buay hepimiz birlikte kalalımm:Saruboceq:

portakalaım hoşgeldin cnmmmmm

Ben cıkıyorum kızlar..bıraz uzanmak ıstıyorum..daha sonra belkı acarım....saĞol zorxx cım evet nasıp.ama ııŞte her ıkı cevaba ne kadar hazırlamak ıstesekte kendımızı,yınede ÜzÜlÜyor ıŞte ınsan...

cicivir üzüldüm canım ama elden gelen bişey yok malesef.Allah istemedikçe ne yapsak olmuyor ama pes etme birdakine şansın %25 daha artıyor

zorxx hoşbulduk cnm,heran çıkabilirim 6dan sonra gelicem :))

aytencim slm cnm sen nasılsın?

zorum bu arada benim bugün doktor kontrolüm vardı yumurta takibi için.gitmedim nasıl olsa moralim bozulcaktı cuma 8mm idi yumoş nasıl olsa büyümücek bu ay boşa hastane köşelerinde beklemek istemedim.sence de doğru yaptım mı?

cicvir canım üzülme hepimiz aynısını yaşıyoruz.hayal kırıklığı hep ama bir gün o güzel haberide verircez allahın izniyle canım

cicvir haklısın cnm ben mesela adım kadar eminim adetim gelicek ama küçücükte olsa acabalar oluyo insanda oda olmasa zaten yapamayız umut hep var cnmm..

portakalım ne diyim cnm haklısın sıkıldın çok git gel yapmaktan ama belki büyümüştür belli olmaz ama gitmemişsin takma kafana neden gitmedim diye boşver ozaman kendi haline bırak bakalım cnmm

slm kızlar
porti geçmiş olsun canım umaru-ım toparlanmışsındır dikkat et kendine iş falan yapma eve gidince dinlen biraz...
cicvir üzüldüm canım iyi haberler bekliyordum senden ama kısmet değilmiş demekki aşılamamı ben de cumartesi yaptırdım bakalım benim sonuç ne olacak ama ben pek umut bağlamak istemiyorum yaptım ama pek inanmıyorum tutacağına cinsel ilişkiden hiç farkı yok tek farkı zamanlamayı tutturmuş oluyorsun o kadar ...
bakalım hayırlısı boshayallersmile
porti sonraki aşılamada şansın daha fazla oluyor demişsin nasıl oluyo ki anlamadım bilmiyorumkismile

porti bazen zamana bırakmakta bir çözüm olabilir.Bunaldıysan boşver bölesi daha iyidir.Kendini daha iyi hissedene kadar gitme
Ben her zaman böle yapıyorum canım

ay bilmiyorım cnm ya büyürse kendi kendine çatlarsa çatlar ben çalışmaları bırakmam olacağı varsa olur zaten diye düşündüm.kendimi adete de hazırladım zaten

off bende aşılama düşünüyorum ama bide böyle şans yüksek olmayınca korkuyor insan arada kalıyorr Allahım nerde bekleyen isteyen kim varsa Doğla yoldan nasip et:Saruboceq:

zorx bi de eziyeti çok ya spermi alması dert ordan doktora götürmesi var operasyonu var bilmiyorum bize mi zor geldi ama ufak bi travma yaşadık yani eşim de ben de ...
eğer tutmazsa 5-6 ay kendi haline bırakıcam valla allah isterse zaten olur..

inşallah tutar cnm bende buay çok kararlıdım göya hemen yaptırıyodum ama şimdi kafam iice karıştı cnm sana daha önce ilaçla falan tedavi uygulandımı yoksa direk aşılamamı yaptılar? ya zor gelmese bile o baskı yeter tuttumu tutmadımı diee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…