Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

HERKEZE İYİ AKŞAMLAR.... YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE Şeniz

porti bazen zamana bırakmakta bir çözüm olabilir.Bunaldıysan boşver bölesi daha iyidir.Kendini daha iyi hissedene kadar gitme
Ben her zaman böle yapıyorum canım

Yani ilaca tepki göstermedi yumoşlar ,zaten şimdiye kadar çoktan büyümesi lazımdı.Olacak olsa olurdu boşa kendimi daha strese sokmak istemedim.Ne zaman adet olursam o zaman gideceğim kist gitmiş mi diye

off bende aşılama düşünüyorum ama bide böyle şans yüksek olmayınca korkuyor insan arada kalıyorr Allahım nerde bekleyen isteyen kim varsa Doğla yoldan nasip et:Saruboceq:

amin canım.İnşallah Allah dualarını kabul eder :Saruboceq:

teşekkür ederim cnm bugün biraz daha toplarlandım tabi ama halsizliği üzerimden atamıyorum ve çok iştahsızım yemek yiyemiyorum
canım 1.aşılama tutmazsa 2.de şansın daha çok artıyormuş.oda tutmazsa 3.de şansın daha da çok artıyormuş.
Tıpta açıklaması nasıldır onu bilmiyorum ama doktorrlar böyle söylüyor.Hatta bu topikte de biri yazmıştı daha önce bununla ilgili bişi ama kimdi hatırlayamıyorum.

HERKEZE İYİ AKŞAMLAR.... YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE Şeniz

İyi akşamlar,hoşçakal

napıosun portakalım toparlandın demek biraz daha dikkat et kendine ama ah bu iştahsızlık bende hiç olmadı maşallah bi açıldı aksine :sinifsinif:

ama neden böle oldun cnm sen cnn sıkınsa eğer ondan yemiyosan yapma kendine zarar yavrumm.sen böyle değildin hem her öğlen sorardın ne yesem diye hasta olursun sonra böle işte bak ablalığım tuttu yine hııılmaz:

valla cnm dün biara msnden yazmış akşam annesindeydi bugünde dayısına gidicekmiş öle demişti anca gelir herhalde sonra girmedi hiç cnmm

buarada bana yine iş çıktı ama burası rahat biyer inşaat malzemeleri satan biyer muhasebesine arıyorlarmış yarın bir gidicem bakalım görüşmeye orda kesin rahat rahat girerim kkya:)

ama biryandanda istemiyorum çalışmak bebek için tedavi olursa izin almak zor olur ama çalışsamda iyi olur offffff kafam karıştı iiyice ne istediğimi bilmiyorum artık sıkıldımmmmmmm yaaaaaaa

Evet o zaman sadece kararsızdım şimdi hem iştahsız hem kararsız oldum.
Meyve dışında hiç birşey yiyesim yok,işte de meyveyi nerden bulcam off

şimdi ben de kansızlık çıktı ya yumurtalarla ilgisi var mıdır acaba?
Bide onun için dahiliye ye gitmem lazım off
Ben hastaneden bıktıkca bişey çıkıyor

valla cnm dün biara msnden yazmış akşam annesindeydi bugünde dayısına gidicekmiş öle demişti anca gelir herhalde sonra girmedi hiç cnmm

aman iyi olsun da gezsin yeter ki..

buarada bana yine iş çıktı ama burası rahat biyer inşaat malzemeleri satan biyer muhasebesine arıyorlarmış yarın bir gidicem bakalım görüşmeye orda kesin rahat rahat girerim kkya:)

Muhasebe işi oldu mu iyi canım en azından senin için daha iyi,diğerine benzemez.Geldiğin gittiğin saat belli olur cumartesileri erken çıkarsın.
Hayırlısı olsun canım.
kkya girebilirsen daha süper olur tabi :))

ama biryandanda istemiyorum çalışmak bebek için tedavi olursa izin almak zor olur ama çalışsamda iyi olur offffff kafam karıştı iiyice ne istediğimi bilmiyorum artık sıkıldımmmmmmm yaaaaaaa

ee tabi o boyutunu da düşünmek lazım.
izin istemek çok kötü ya,herkes anlayışlı olmayabiliyor.
bide öyle bişey ki takip olunca 2güne bir gidiyorsun aşılama da yaptırsan iğne de yaptırsan böyle.

portakalım çıktım hemen öyle apar topar eşim kapıdan açım diye giriyo hemen sofraya oturduk cnm buseferde sen çıkmışsın
bende tiroidime baktırmıştım geçen gün ve kansızlık bendede varmış ve ölçen teyzeminoğlu bebek işiylede alakası var dedi bana ama nasıl bir bağlantı var arasında anlamadım sormadımda oanda salak gibi ama düşük olması iyi değil zaten heryönden.

selam kızlar ben geldimm

portim merak etmişsin beni canımcım annemdeydim eve yeni geldimopuyorumnanaktan

sende hastaymışsın geçmiş olsun canım kansızlık bendede vardı bi ara ama çok şükür geçti nasıl dersen
tayin pekmez yedim bi ara ekmeğe banıp her sabah gecede bi kaşık yedim geçti
bendede b12 vitamin eksikliği var bayanssulusmile

önemli değil cnm benim ben de işteyim ya bi ara bakamadım bende zaten.çıkmadım burdayım ama misafir olmuşum bakmayınca :))
ya nasıl bi alaka var ki,bi araştırayım bakim ne çıkcak.
ya hala bişey yiyemedim,düşcem kalcam bigün,eşim duysa bişey yemediğimi çok kızar 2saat trip yapar :umursamaz:

hoşgeldin cnm valla çok merak ettim.nasılsın?
evet ben fena hasta oldum cnm.sağol şimdi iyiyim ama duyan geliyor zaten ne hastalık varsa bizde

canım herkesinki bir olmaz.ilk seferde tutanlarda var.hemde cokçbelki senin nasibinde bu ay dır inşallah tutar canım moralini yüksek tut.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…