- 31 Temmuz 2009
- 2.888
- 42
- 158
- 43
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.281
porti bazen zamana bırakmakta bir çözüm olabilir.Bunaldıysan boşver bölesi daha iyidir.Kendini daha iyi hissedene kadar gitme
Ben her zaman böle yapıyorum canım
off bende aşılama düşünüyorum ama bide böyle şans yüksek olmayınca korkuyor insan arada kalıyorr Allahım nerde bekleyen isteyen kim varsa Doğla yoldan nasip et:Saruboceq:
slm kızlar
porti geçmiş olsun canım umaru-ım toparlanmışsındır dikkat et kendine iş falan yapma eve gidince dinlen biraz...
cicvir üzüldüm canım iyi haberler bekliyordum senden ama kısmet değilmiş demekki aşılamamı ben de cumartesi yaptırdım bakalım benim sonuç ne olacak ama ben pek umut bağlamak istemiyorum yaptım ama pek inanmıyorum tutacağına cinsel ilişkiden hiç farkı yok tek farkı zamanlamayı tutturmuş oluyorsun o kadar ...
bakalım hayırlısı boshayallersmile
porti sonraki aşılamada şansın daha fazla oluyor demişsin nasıl oluyo ki anlamadım bilmiyorumkismile
HERKEZE İYİ AKŞAMLAR.... YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE Şeniz
ama neden böle oldun cnm sen cnn sıkınsa eğer ondan yemiyosan yapma kendine zarar yavrumm.sen böyle değildin hem her öğlen sorardın ne yesem diye hasta olursun sonra böle işte bak ablalığım tuttu yine hııılmaz:
valla cnm dün biara msnden yazmış akşam annesindeydi bugünde dayısına gidicekmiş öle demişti anca gelir herhalde sonra girmedi hiç cnmm
buarada bana yine iş çıktı ama burası rahat biyer inşaat malzemeleri satan biyer muhasebesine arıyorlarmış yarın bir gidicem bakalım görüşmeye orda kesin rahat rahat girerim kkya:)
ama biryandanda istemiyorum çalışmak bebek için tedavi olursa izin almak zor olur ama çalışsamda iyi olur offffff kafam karıştı iiyice ne istediğimi bilmiyorum artık sıkıldımmmmmmm yaaaaaaa
portakalım çıktım hemen öyle apar topar eşim kapıdan açım diye giriyo hemen sofraya oturduk cnm buseferde sen çıkmışsın
bende tiroidime baktırmıştım geçen gün ve kansızlık bendede varmış ve ölçen teyzeminoğlu bebek işiylede alakası var dedi bana ama nasıl bir bağlantı var arasında anlamadım sormadımda oanda salak gibi ama düşük olması iyi değil zaten heryönden.
selam kızlar ben geldimm
portim merak etmişsin beni canımcım annemdeydim eve yeni geldimopuyorumnanaktan
sende hastaymışsın geçmiş olsun canım kansızlık bendede vardı bi ara ama çok şükür geçti nasıl dersen
tayin pekmez yedim bi ara ekmeğe banıp her sabah gecede bi kaşık yedim geçti
bendede b12 vitamin eksikliği var bayanssulusmile
canım herkesinki bir olmaz.ilk seferde tutanlarda var.hemde cokçbelki senin nasibinde bu ay dır inşallah tutar canım moralini yüksek tut.....slm kızlar
porti geçmiş olsun canım umaru-ım toparlanmışsındır dikkat et kendine iş falan yapma eve gidince dinlen biraz...
cicvir üzüldüm canım iyi haberler bekliyordum senden ama kısmet değilmiş demekki aşılamamı ben de cumartesi yaptırdım bakalım benim sonuç ne olacak ama ben pek umut bağlamak istemiyorum yaptım ama pek inanmıyorum tutacağına cinsel ilişkiden hiç farkı yok tek farkı zamanlamayı tutturmuş oluyorsun o kadar ...
bakalım hayırlısı boshayallersmile
porti sonraki aşılamada şansın daha fazla oluyor demişsin nasıl oluyo ki anlamadım bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?