Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

belli olmaz canım ya.ne için ugrasıyoruz hep umut oldugu için her ay hayal kırıklıgı olsada umut yine yerinde canım.hiç ummadıgın bi anda geliveriyo.benim eşimde hiç olmadık bi anda cıkmıstı karsıma.şansım....
bebişin seninledir inşallah canım seninde az kalmıs adetine...

slm cicvir hoşgeldin cnm nasılsın?
hosbuldum canım.daha iyiyim.baktım üzüldüğümü gören eşimi fark ettim oda cok üzgün.ben üzülünce aglayınca dahada üzüldü,onun için kendimi toparladım canım.sonucta bizler aglayarak birazda olsa içimizi bosaltıyoruz onlar içlerine atıyolar....baktım oda baya dolmus.şimdi daha iyiyim yani canım...sen nasılsın

Üzülmemek elde değil ki...
seni çok iyi anlıyorum cnm..
Toparlanmakla iyi yapmışsın,üzülmek zarar vermekten başka bişey yapmıyor.
Bu ay olmasa diğer aya tekrar denersiniz.bi şekilde olacak..Olacak ama bizi biraz uğraştıracaklar.
Ben iyiyim atlattım biraz ama ilaçlardan mıdır nedir garip garip şeyler hissediyorum kendimde anlamda veremiyorum.
Dişlerimi sıkıyorum konuşmadığım zamanlarda...
kollarım ellerimde heran titreyecekmiş gibi geliyor
sinirsel bişey mi acaba
hayda bide bu çıkmasın şimdi

portim denk gelemedik kuzum yaaa valla saydığın şeyler sinirselde olabilir
yani bendede bi ara olmuştu sinir boşalmasıymış
canım ne olacak bilmiyorum sonumuz hepimiz aynıyız içimize atıyoruz çoğu şeyi mafoldumben
rabbim daha fazla bekletmesin bizleri inşlhh

cicvir canımcım sende üzülme ne yapalım allahın taktiri bu da bizim sınavımız inşlhh bizimde yüzümüz gülecek yakın zamanda canım :teselli:

günaydınlar kızlar
ben yine regl oldum hayırlısı bakalım
portakalcım beni listeden silip ayın sonuna yazabilirsin
ama doktora gidip klomen felanmı istesem diye düşünüyorum artık bakalım

cicvir hakkında hayırlısı olsun canım üzülme seni çok iyi anlıyorum
bebişkom sanada geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inşlhh çok zorr bende düşük yaptım ama işte..........

slm kızlar şöyle bi geçmişe baktım portim geçmiş olsun kuşum hastalıklar üst üste gelmiş hep canım inş. bunlar son olur artık iyi haberler alırsın kuşummŞeniz zorxx cum hoşgeldin canımcım görüşemedik ne zamandır nasılsın ? canımmm cicvircim çok üzüldüm ama bidahaki aya inş. aşılama tutar bozma moralini gelicek nasılsa bebişinn:ecrin_bebek: bende ikili testimi yaptırdım ölçümlerde sorun yok ense kalınlığı normal çıktı çok şükür kandada baktılar oda cumaya belli olucak ilk tahmine göre erkek bakalım ilerde değişicekmiigamyoncuiremsu

Günaydın Kızlar.

aysencim haklı olabilirsin hayatım vücut bi şekilde tepki veriyor artık.

sevecen sende üzülme cnm,hayırlısı olsun napalım Allah ne zaman ol derse o zaman olacak.Yumoşlar kendi kendine büyüyorsa boşa klomen kullanma derim.Çünkü sen hamile kalabildin yine kalabilirsin ama belki biraz zamana ihtiyacın vardır sabırlı ol cnm.

sezencim teşekkür ederim cnm.İnşallah bundan sonra hep iyi haberler alırım,herşeyden çok sıkıldım artık.
test sonuçları da normal çıkmış sevindim.Bu sene erkek patlaması olacak heralde :)) hadi bakalım hayırlısı olsun tabiki öncelikle...kesin sonucu bildirmeyi unutma.

sen kullanda bızde bakalım cnm sen ıyı almıssın cok uygun kargo ucretı ödedınmı bıde ne kadar surede geldı

gunaydın kızlar napıyosunuz naılsınız

benım canım sıkkın dünden berı. annemlerde mevlıt vardı gelen herkes bebek soruyo yaa sizene yaa sizene benım bebegıumden üstlerine vazıfe sankı gıcık oldum sinir oldum deli oldumm bende dolma lara verdım kendımı :) dıyet mıyet hak getıre

Slm kızlar bu bebek soruları benı delı edıyor. Bende adet oldum kızlar. Artık bır tÜp bebek merkezınde tedavıye baŞlıcaz. TÜp bebek yaptırmıcaz. Ama daha arastırmaları ıyı.ılk Önce hazıran bası rahım fılmı Çekılcek.sonra ona gÖre tedavıye baslancak. Allah hepımızın yardımcısı olsun

sen kullanda bızde bakalım cnm sen ıyı almıssın cok uygun kargo ucretı ödedınmı bıde ne kadar surede geldı
evet bu ayda bunu deniyecegim canım ama bu arada doktora gidip klomen kullanıp catlatma iğnesi vurdursammı bilemiyorum.kargo ücreti ödemedim canım orda yazıyo zaten bazı ürünlerde kargo ücretsiz diyo ama dediğim gibi sadece bazılarında yazıyo.bende aradıklarımın arasında onu tercih ettim...

evet canım bakalım vazgecmek yok yola devam.herşey miiiiis kokulu bebişimiz için zaman feda olsun ona.seninde hersey yolunda olduguna sevindim canım

Listemiz opuyorumnanaktan

bildiririm canımm arada geliyorum siz olmuyosunuz okuyorum hep yazdıklarınızı bafonunda ilk tahmin erkek bu sene evet hep erkek duyuyorum nedensegamyoncuiremsu

selam kızlar nasılsınız benim işler yoğun giremiyom pek evede net bağlanmadı daha uzak kalıyorum
öyle
cicvir canım toparlanmanla iyi yapmışsın canım allahım tez zamanda bebişine kavuşturur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…