- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.301
belli olmaz canım ya.ne için ugrasıyoruz hep umut oldugu için her ay hayal kırıklıgı olsada umut yine yerinde canım.hiç ummadıgın bi anda geliveriyo.benim eşimde hiç olmadık bi anda cıkmıstı karsıma.şansım....cicvir haklısın cnm ben mesela adım kadar eminim adetim gelicek ama küçücükte olsa acabalar oluyo insanda oda olmasa zaten yapamayız umut hep var cnmm..
portakalım ne diyim cnm haklısın sıkıldın çok git gel yapmaktan ama belki büyümüştür belli olmaz ama gitmemişsin takma kafana neden gitmedim diye boşver ozaman kendi haline bırak bakalım cnmm
hosbuldum canım.daha iyiyim.baktım üzüldüğümü gören eşimi fark ettim oda cok üzgün.ben üzülünce aglayınca dahada üzüldü,onun için kendimi toparladım canım.sonucta bizler aglayarak birazda olsa içimizi bosaltıyoruz onlar içlerine atıyolar....baktım oda baya dolmus.şimdi daha iyiyim yani canım...sen nasılsınslm cicvir hoşgeldin cnm nasılsın?
hosbuldum canım.daha iyiyim.baktım üzüldüğümü gören eşimi fark ettim oda cok üzgün.ben üzülünce aglayınca dahada üzüldü,onun için kendimi toparladım canım.sonucta bizler aglayarak birazda olsa içimizi bosaltıyoruz onlar içlerine atıyolar....baktım oda baya dolmus.şimdi daha iyiyim yani canım...sen nasılsın
gusel sekercım nbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım benim aldıgım sitede yabancıydı.ebay.gitti gidiyor gibi bi site fertility plan ın ürünlerine baktım.ondan cok bahsediyodu kullanıp memnun kalan arkadaslar.bende ondan sipariş verdim.kutunun içinde 6 adet preseed var,+20 ovülasyon testi+20 gebelik testi 75 tl ye aldım....orjinalmiş canım.kullanıp gebe kalan arkadaşlar sagolsun onlar tarif ettiler.
evet bu ayda bunu deniyecegim canım ama bu arada doktora gidip klomen kullanıp catlatma iğnesi vurdursammı bilemiyorum.kargo ücreti ödemedim canım orda yazıyo zaten bazı ürünlerde kargo ücretsiz diyo ama dediğim gibi sadece bazılarında yazıyo.bende aradıklarımın arasında onu tercih ettim...sen kullanda bızde bakalım cnm sen ıyı almıssın cok uygun kargo ucretı ödedınmı bıde ne kadar surede geldı
slm kızlar şöyle bi geçmişe baktım portim geçmiş olsun kuşum hastalıklar üst üste gelmiş hep canım inş. bunlar son olur artık iyi haberler alırsın kuşummŞeniz zorxx cum hoşgeldin canımcım görüşemedik ne zamandır nasılsın ? canımmm cicvircim çok üzüldüm ama bidahaki aya inş. aşılama tutar bozma moralini gelicek nasılsa bebişinn:ecrin_bebek: bende ikili testimi yaptırdım ölçümlerde sorun yok ense kalınlığı normal çıktı çok şükür kandada baktılar oda cumaya belli olucak ilk tahmine göre erkek bakalım ilerde değişicekmiigamyoncuiremsu
Herkese merhaba,
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
HAMİLELERİMİZBEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ
ekobero :CüvCüv: _________ Erkek
hayat_77 :CüvCüv: _________Erkek
dmtumt84:CüvCüv: _________Erkek
berrakada :CüvCüv: ________ Kız
sleepy80 :CüvCüv: _________Erkek
A&S :CüvCüv: ____________Erkek
pembehera :CüvCüv:________Kız
madeofhonor :CüvCüv:______Kız
justing76 :CüvCüv: _________Kız
eliftanerbektas :CüvCüv:
demetnur :CüvCüv:
kelebek_1974 :CüvCüv:
Tuba373 :CüvCüv:
bafo :CüvCüv: ___________Erkek
eren sezen :CüvCüv:
derindenizzz :CüvCüv:
hayal1403 :CüvCüv:
dilemma:CüvCüv:
kardelen_cicegi :CüvCüv:
teolog :CüvCüv:
aşkmeleği :CüvCüv:
anka1297 :CüvCüv:
has_bahce :CüvCüv:
Nisan Listemiz
gonca85gonca_____22 Nisan
Tancredi__________?
Mayıs Listemiz
qusel_____________2 Mayıs
Ayten35___________3 Mayıs
cicvir41___________4 Mayıs
zorxx_____________6 Mayıs
yelizipucu_________6 Mayıs
skorpion74 _______8 Mayıs
portakal_suyu ____13 Mayıs
mirage1983_______15 Mayıs
d_kupcu__________16 Mayıs
aysen_34__________22 Mayıs
ayseece___________31 Mayıs
sevecen86_________31 Mayıs
Günaydın Kızlar.
aysencim haklı olabilirsin hayatım vücut bi şekilde tepki veriyor artık.
sevecen sende üzülme cnm,hayırlısı olsun napalım Allah ne zaman ol derse o zaman olacak.Yumoşlar kendi kendine büyüyorsa boşa klomen kullanma derim.Çünkü sen hamile kalabildin yine kalabilirsin ama belki biraz zamana ihtiyacın vardır sabırlı ol cnm.
sezencim teşekkür ederim cnm.İnşallah bundan sonra hep iyi haberler alırım,herşeyden çok sıkıldım artık.
test sonuçları da normal çıkmış sevindim.Bu sene erkek patlaması olacak heralde :)) hadi bakalım hayırlısı olsun tabiki öncelikle...kesin sonucu bildirmeyi unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?