Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ne kadar alışmışız teknolojinin nimetlerine dime :)) elektirik yoksa tv yok,internet yok...
biriniz bi koltuğa,biriniz diğer koltuğu uzansaydınız ohhh :))
evde olamadığımdan benim için hayali bile güzel

yavaş yavaş tamamlıyorsun eksikleri

Bende yİyom canım kaynatamıyom artık keyfe keder nekadar yersem zor geldİ

Bende kaynatmadan sıkıldım bide tadı artık baydı iştahım iice kapandı.Akaşmdan yaptığımı dolaba koyuyordum,sabah çıkartıyordum içip evden öyle çıkıyordum ama dışarda bekliyordu soğukluğu gidiyordu,bi sabah vakit yoktu içtim hemen belki de ondan sonra hasta oldum.
Ben şimdi arı sütünü araştırıyorum.büyük ihtimal perşembe onu alcam.

Son durum ne portİ doktora gİttİnmİ bİdaha

son durum pazartesi doktora gitmem lazımdı takip için.Gitmedim.
cuma gittiğimde doktor pazartesi de gel bakalım gelişme var mı ama bu ay büyük bir ihtimalle kendi haline bırakacağız demişti.çünkü çok küçüktü büyümedi.Kist engelliyor olabilir,şekil değiştirmiş adetle atılabilir bu ay dedi.Bende nasıl olsa bi cacık olmayacak diye gitmedim.
ta kii adet olunca gitmeyi düşünüyorum

evet , daha bir sürü eksik var . Son aldıklarımın da resmini çektim, ekliycem siteye birazdan. Atınca link veririm tekrar , bakalım beğenicek misin .opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Hayırlısı portı bende ılık ıÇmeden bayıldım sabahları kaynatıyodum ıŞe gelıne kadar soĞumuyodu ılık yada sıcaĞa yakın ıÇıyodum

evet , daha bir sürü eksik var . Son aldıklarımın da resmini çektim, ekliycem siteye birazdan. Atınca link veririm tekrar , bakalım beğenicek misin .opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Burda olsaydın bebeği her görmeye gelişimde bişeyler alırdım :))

tamam cnm ekleyince haber verirsin bakarım cicilere opuyorumnanaktan

Burda olsaydın bebeği her görmeye gelişimde bişeyler alırdım :))

tamam cnm ekleyince haber verirsin bakarım cicilere opuyorumnanaktan

Düşünmen yeter canımmm, henüz resimleri küçültme aşamasındayım.Ekleyince yazarım . opuyorumnanaktan Sonrada kalkıp yemek yapıcam, taze fasulye. kaydirigubbakcemile3

hepimiz için hayırlısı cnm

herşeyden sıkıldık artık öhh geldi

gelsin artık şu bebişler klava:

Gelicek canım , merak etmeeee, Allah büyük. :Saruboceq: Herşeyde bi hayır vardır, demek ki senin bebiş zamanını bekliyo. Sürpriz yapıcak size belki de hiç ummadığınız anda. opuyorumnanaktan

Canım ya görünce sazan gibi balıklama atladım ilk sayfaya bakmadan yorum yapmıştım ama sildim :)) kuralalrı ihlal ediyodum nirdeyse kaydirigubbakcemile3
ama çok güzel ya hangi birini sayim elbise,şapka patik...hepsi harika,minnacık bayıldım.
En alttaki hırkada çok yakışacak eminim,ellerine sağlık ören kişinin.
Allah iyi günlerde giydirmeyi kısmet etsin inşallah :Saruboceq:

ya orda biraz üstte birinin eklediği resimlerde sepet gibi bişey vardı bebiş için adı ne bilmiyorum beyaz ona da bayıldım ya boshayallersmile
sen de alacak mısın öyle?

Sendemİ sepetİ beĞendİn Çok gÜzel dİmİ

Beğenmek ne kelime bayıldım ya ben zaten onları çok beğeniyorum.Lila rengini görmüştüm bebek mağazasında o zamandan beri aklımda ama beyazı da çok güzel görünüyormuş.
ayy inşallah bizede kısmet olur bu hazırlıkları yapmak serapçım :Saruboceq:

O sepetten almıycam canım, çünkü çocuk odam yok . bilmiyorumkismile Park yatak alıcam, anakucağı falan. Odası olsa alırdım, ama evimiz küçük. :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…