Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hoşgeldin canım ya tam bende sayfayı yeniliyordum yazacaktım artık
zorxx,aysen nerdesiniz gelin artık diye.
hadi aysenin işi bitmemiştir dedim ama
senin görüşme nasıl geçti bu arada?

sorma cnm yok ya gerizekalı dün görüşmeye çağırdılar bugün bir gittim ee biz eleman aldık başladı bile bende zaten sinirlendim siz dedim dalgamı geçiosunuz ya dün gel dediniz bide sabahtan gittim aptal şeyler etmedğim küfür kalmadı içimden aptal yaratıkk.

buarada akşamda çıktım hemen bilg kavgası yüzünden istedi bende kouşuyorum dedim ama bak bütüngece oyun oynadı sonra bilg istiyo hiçbişeyede bakmadı attım kucağına bıraktım sinirimden zaten geldiler yine adet zamanı sinirlerim laçka oluyo.sen naptın hayatım ya çok uzattım iyisin demi?

uzat anacım uzat ne demek.
bende biraz gerginim biri bişi dese patlıcam hemen.
ay bu iş görüşmelerine gıcık oluyorum zaten şimdi iice sinir oldum gerizekalılar ya.Eleman aldınızda ne diye çağırıyorsunuz milleti işinden gücünden edip boşa oraya sürüklüyorsunuz.Tam sopalıklar.
sinirlenmekte çok haklısın hayatım ama boşver hayırlı değilmiş baksana ..
eşinde bi alem doymadı şu pc ye :)) hiç rahat vermiyo bize ama olmazki 40yılın başı biraraya geliyoz sohbet ediciiz onda da gözü pcde.Bütün gün günler torbaya mı giriyo ah enişte bey ahh

ya paylaşmayı hiç sevmiyo çok garip tek çocuk herzaman böyledir işte o oyun oynucak bende yanında olucakmışım hep onunla ilgilenicekişim çok zor işim çok kardeşimle bile fazla vakit geçirince kıskanıyoo ah bi doğrusam zaten Allah nasip ederse hemen kardeş hemen olduda kardeş düşünüyom işte :sinifsinif:

sezencim buarada yazmışsın cnm evt görüşemedik bayadır netim yoktu ama açıldı artık rahatım sen napıyosun oğlan geliyomuş bitanedaha ohhh ne güsel cnm sağlıkla gelsin inşallahhh

valla bende birinciyi bi yapsam emzirme dönemi geçtikten sonra hemen ikincinin çalışmalarına başlıcam.nasıl olsa bi bu kadar da onun için bekleriz diye düşünüyorum tabi bakalım kısmet Allah birinciyi verecek mi?

iyi yapmışsın cnm aynen bende bakınıp duruyorum öyle işte bide bacaklarım müthiş ağrıyo yaa yaşlı nineler gibi :sinifsinif: hiç keyfim yokk

saol evladımm opuyorumnanaktan yaşlılık tabi
yok cnm yorgunluk değil benimki adetin gönderdiği msj bacak ağrısı ve karın ağrısı hemen msj yolladıki umutlanma geliyorum dedikaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

seninkide çok anlayışlı canım :))
valla napalım makaraya vuruyoruz artık manyadık.
aman zaten bebiş yoksa her zaman vaktinde gelsinler ama gelene kadarda bi umut işte insanın içinde hep acaba...
adet olursan doktora gitmeyi düşünüyor musun cnm?

tabiki gidicem cnm değiştircem yine aşılama yapalım diyen biri olmasın lütfen ya bana ilaç versin bişi yapsın ya bakıp yollamasın ya bzende ilk ameliyat olduktan sonra dr bana direk tüp demişti inanmak istemedim hiçbizaman inanmadımda ama acaba diyorum kafam karışıo iice ama neden tüp demi cnm tüpler açık yumurtlama var hormonlar iyi çok şükür anlamıyorum artık beynim almıo yaa bi işte eşimin spermleri düşük offfffffffff offffffffff

ya dur bi hemen ne tüp bebeği
eşinin spermlerinin düşük çıktığını daha öğreneli ne kadar oldu.ameliyattan sonra doktor sende yumurtlama sorunu olsa rahimde bişi olsa,tüpler kapalı olsa,hormonlar iyi çıkmasa bile önce o sorunları çözmek için tedavi uygulaması gerekir tüp bebek demeden önce.
spermleri kafaya takma yılmadan usanmadan pekmezi koy önüne kaşık kaşık içir.
sen şimdiden başla eşin için yani senin adet bitimine yumurtlama günlerine kadar bile inan çok değişir spermleri.
senin gideceğin doktor ilaçlı takip yapmalı bence en azından biri denesin artık yaaa

evt cnm bende o doktoru bekliyorum sempatiksalakcinni sen yedinmi bugün bişiler dünkü gibi yapmadın umarım?

bu arada arı sütü-polen varya cicvir bahsetmişti.biliyorsun onu araştırıyorum ya o çok mucize bişi bence,sende düşünür müsün?

Bağışıklık sistemini destekler.

Antibakteriyel, antivirütik özelliği vardır.

Hücre yenileyici özelliğe sahiptir.

Hormonları ve metabolik işlevleri düzenler.

Bedensel ve zihinsel yorgunluğa karşı enerji kaynağıdır. Vücuda zindelik kazandırır.

Kolesterolü düşürücü etkisi vardır.

Karaciğeri kuvvetlendirir.

Sinirsel rahatsızıklar olumlu etkilerde bulunur.

Saç dökülmesini önlemede etkildir.

Damar sertliğini engellemede yardımcıdır.

Ülser gastrit ve kolit gibi rahatsızlıklarda kullanılabilir.

Kansızlık sorununda yardımcıdır.

Hafızayı kuvetlendirir.

Cinsel performansı artırır.

Yumurta ve sperm üretiminde artış sağlar.

Cilt sağlıgı ve kırışıklığı önlemede olumlu etkiye sahiptir.

Adet düzensizliklerinde kullanılır.

Yetersiz beslenmeden doğan eksikliği giderici güçlü besleyici özelliği vardır.

ya evt bende okudum baya yararlı birşey bende var biliyormusun arı sütü değil ama polen var içtim ve bıraktım eşimede yedirmeye çalıştım ama oda yemedi zaten dolapta ne ararsan var ama yiyen yok kızıyorum kendime aslında

ben seni dövücem zaten artık geliş gidiş bumudur yani çok yemişsin bune böle bunlar yemekmi aşkolsun dikkat et kendine cnm benim bak sonra bünyen zayıf düşer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…