Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Benim için bi çok şeyi uyuyor valla ne ararsan var kansızlık,sinir,yumurtlama,hafızada bezen ii değil yani.
kuzum elinin altında olan şeyi neden değerlendirmiyorsun klava:

evt bende başlayım bari hemen ya adet gelince adaçayıda içicem sende iç cnm oda yumurtlamaya faydalımış bak yakı yazıo biyerde ne varsa yapalım kuşum olmucak böyle

Canım biliyo musun en akılıca yöntem.Aslında kızlar size de tavsiyem bu yolda.Çünkü ordaki doktorlar bu işin uzmanı.Ben de hastanenin tüp bebek bölümünde hamile kaldım.Yumurtlaam takibimin 2. ayında.Doğal ve ilaçsız yapıldı takibim.Olmasaydı ilaçlı takip bir kaç kez, sonrasında aşılama falan filan...En güzeli o noktaya gelmeden olması ama bebişler bir şekilde gelsin,sağlıkla gelsinler de...
Bu arada benim ikiz gebelik ya, tüp bebek bölümünün ve ordaki doktorun bana uğuru bu sanırım:smiley-cool:

Berrak bebişinin giysileri çok tatlı yaa.Elbiseside çok hoşmuş.Giydirmek nasip olsun inşallah:Saruboceq:
Kızlar kesinlikle ben de aynı şeyi düşünüyordum.Tek çocuk iyi değil.En güzeli aslında.İnşallah Allah gönlünüze göre verir:Saruboceq:

Eşin bir alemmiş Zorrx

Kızla rbu arı sütü bal polen karışımı var bende. Ama yamadim pek. Nezamanlar yenicekmiş. Yumurtlamagünleri falanmı bilen varmı.birde bunları tahta kaşıkla ufak tahta kaşıkla yencek. Metal değdirmeyin. Etkisi gidermiş.arıcı tanıdığım var o sölemişti

Günaydın Kızlar

dilemma sen şanslısın hayatım bi taşla iki kuşun olacak :)) 3,yü düşünmezsin heralde uzuun süre :))
Peki bilgin varsa birşey öğrenmek istiyorum mesela benim olduğum yerde 2 tane tüp bebek merkezi var.Sence bende tüp bebek yaptırmasam da oraya gitmeli miyim?Yani o tür merkezlerde takip,iğne,aşılama yapılıyor mu?
ay hiiç bilmiyorum ya bu konuyu...

ayseece cnm ben henüz almadım araştırıyorum.Her yerde satılan arı sütü gerçeği değilmiş.onlarında muhakkak faydası vardır ama ben almışken gerçeğini almak istiyorum.
Şuan için tek bildiğim yemekten yarım saat önce yenileceği.
Gramı var fazla yememen gerekiyor ilaç gibi düşünmek gerekiyormuş.

Daha ayrıntılı bişeyler öğrenirsem paylaşırım burdan canım

gunaydın kızlar

portım ben regl oldum ya cnm benı 29 mayıs olarak yazarmısın a.s.

günaydın quselcim.

Sağlık olsun canım,seninde mayıs ayı için hala şansın var.

tarihini değiştiriyorum canım,doktora gidecek misin,ne yapmayı düşünüyorsun bu ay?

Allahım bu listedeki bütün arkadaşlarımı hayırlısıyla tez zamanda bebeklerine kavuştur, :CüvCüv: daha fazla bekletme rabbim :Saruboceq:

Tarihi değişen arkadaşlar haber verirse yeniden güncellerim opuyorumnanaktan

burdayım cnm bende habrlere felan bakıyorum bi yandan moralimde bozuk abim işten çıkmış moralim bozuk çok ya yok ya..

buluştuk sonunda :)) ay çok güzel şeyler buldum bu arı sütüyle ilgili sana özelden atayım bi bak siteye

bu arada arısütüyle kafayı bozcam :)) kusura bakmayın ama napim araştırıyorum hepimiz için :))

kızlar hamileler içinde çok faydalı bebeğin gelişiminde demedi demeyin.ilgilenen olursa özelden sitenin adresini atabilirim.

saol portakalaım bakıyorum bende inceliyorum şimdi siteyi.

cicvir hoşgeldinnn cnmm nasılsın?

günaydın cicvir,nasılsın?
iyiiym canım sen nasılsın.bu arada ben salı gördüm kırmızı kartı yazmısmıydım hatırlıyamıyotrum 2 gündür nette bi sorun vardı yazamadım.benim regl tarihlerim oynamaya basladı.4 nisanda olmusrtum yine 4 mayısta oldum.reglim 30 güne cıktı.bidahaki ayada aynı yazalım bakalım ne olur bşlemem.porticim 4 haziran yazarmısın tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…