- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.361
ya evt bende okudum baya yararlı birşey bende var biliyormusun arı sütü değil ama polen var içtim ve bıraktım eşimede yedirmeye çalıştım ama oda yemedi zaten dolapta ne ararsan var ama yiyen yok kızıyorum kendime aslında
ben seni dövücem zaten artık geliş gidiş bumudur yani çok yemişsin bune böle bunlar yemekmi aşkolsun dikkat et kendine cnm benim bak sonra bünyen zayıf düşer..
Canım biliyo musun en akılıca yöntem.Aslında kızlar size de tavsiyem bu yolda.Çünkü ordaki doktorlar bu işin uzmanı.Ben de hastanenin tüp bebek bölümünde hamile kaldım.Yumurtlaam takibimin 2. ayında.Doğal ve ilaçsız yapıldı takibim.Olmasaydı ilaçlı takip bir kaç kez, sonrasında aşılama falan filan...En güzeli o noktaya gelmeden olması ama bebişler bir şekilde gelsin,sağlıkla gelsinler de...Slm kızlar bu bebek soruları benİ delİ edİyor. Bende adet oldum kızlar. Artık bİr tÜp bebek merkezİnde tedavİye baŞlıcaz. TÜp bebek yaptırmıcaz. Ama daha arastırmaları İyİ.İlk Önce hazİran bası rahİm fİlmİ Çekİlcek.sonra ona gÖre tedavİye baslancak. Allah hepİmİzİn yardımcısı olsun
Berrak bebişinin giysileri çok tatlı yaa.Elbiseside çok hoşmuş.Giydirmek nasip olsun inşallah:Saruboceq:Resimleri ekledim sonundaaa, annemlere gittiğimde de almıştık bi kaç şey. O yüzden uzun sürdü yüklemek. İşte kızımın yeni cicişleri.Son sayfada. opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13040848#post13040848
Kızlar kesinlikle ben de aynı şeyi düşünüyordum.Tek çocuk iyi değil.En güzeli aslında.İnşallah Allah gönlünüze göre verir:Saruboceq:valla bende birinciyi bi yapsam emzirme dönemi geçtikten sonra hemen ikincinin çalışmalarına başlıcam.nasıl olsa bi bu kadar da onun için bekleriz diye düşünüyorum tabi bakalım kısmet Allah birinciyi verecek mi?
ya paylaşmayı hiç sevmiyo çok garip tek çocuk herzaman böyledir işte o oyun oynucak bende yanında olucakmışım hep onunla ilgilenicekişim çok zor işim çok kardeşimle bile fazla vakit geçirince kıskanıyoo ah bi doğrusam zaten Allah nasip ederse hemen kardeş hemen olduda kardeş düşünüyom işte :sinifsinif:
portakalaım kaçtın herhalde yavrum neyse öpt
Nisan Listemiz
gonca85gonca_____22 Nisan
Tancredi__________?
Mayıs Listemiz
Ayten35___________3 Mayıs
cicvir41___________4 Mayıs
zorxx_____________6 Mayıs
yelizipucu_________6 Mayıs
skorpion74 _______8 Mayıs
portakal_suyu ____13 Mayıs
mirage1983_______15 Mayıs
d_kupcu__________16 Mayıs
aysen_34__________22 Mayıs
qusel_____________29 Mayıs
ayseece___________31 Mayıs
sevecen86_________31 Mayıs
iyiiym canım sen nasılsın.bu arada ben salı gördüm kırmızı kartı yazmısmıydım hatırlıyamıyotrum 2 gündür nette bi sorun vardı yazamadım.benim regl tarihlerim oynamaya basladı.4 nisanda olmusrtum yine 4 mayısta oldum.reglim 30 güne cıktı.bidahaki ayada aynı yazalım bakalım ne olur bşlemem.porticim 4 haziran yazarmısın tatlım.günaydın cicvir,nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?