Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

saol portakalaım bakıyorum bende inceliyorum şimdi siteyi.

cicvir hoşgeldinnn cnmm nasılsın?
hosbuldum canım.iyiyim sen nasılsın.kardeşine,pardon abin için üzüldüm.rabbim buyuk bi kapıyı kapar bi kapıyı acar.,inşallah en kısa zamanda tekrar işe girer.bende bi kahve yaptım kendime
içiyorum istermisiniz kızlar...

porticim geriye bakamadım fazlada benim söylediğim seyimi arastırıyorsun.arı sütünü.neler buldun?cok faydalı değilmi.buldugun sayfayı banada yollarmısın belki görmediğim bir sayfadır

hoşgeldin mirage nasılsın cnm? seninde günün gelmiş sanırım cnm nasıl umutlumusun buay?

cicvir sen napıcaksın cnm aşılama düşünüyomusun birdaha?

hoşgeldin mirage nasılsın cnm? seninde günün gelmiş sanırım cnm nasıl umutlumusun buay?

yok canım bu ay düşünmüyorum.gecen ay preseed almıstım doktorum asılama yapalım deyince dedim her işte bir hayır vardır.yapalım dedim kullanmamıstım belkide kullanmama gerek kalmaz ihtiyacı olan birine veririm yada yolalrım diyordum ama nasip asılamam tutmadı.bu ayda bunu deniyecegim.bu arada tabi.arı sütü bal polenide deniyicem.doktora gitsemmi bu arada diye düşünüyyorum sizce napıyım aynı anda klomen kullansam catlatma iğneside vurulsam yumurtalar takipteyken o aralardada preseed kullansam diyorum ne dersiniz kızlar?

ne iş yapıyorsun canım sen.ben daha iyiyim daha dogrusu iyi olmaya calısıyorum napalım calısmalara devam.

canım ben muhasebeciyim büroda çalışıyorum napalım sağlık olsun canım bir dahaki aya inş.

iyiyim canım sen nasılsın canım benim adet belli değil geçen ay adet üstüne adet oldum ya kist kanaması o yüzden 15 mayıs falan diye tahmin ediyorum hayırlısı bakalım

bence takip ettir canım en azından hangi seviyede yumoşlar ona bakarsın ek takviye yapmana gerek kalmaz belki

zorxx ben atlamışım kardeşinin durumunu canım Allah yardımcısı olsun hayırlı iş nasip etsin inşallah en kısa zamanda.
cicvir geçmişi tek sayfada okumak mümkün değil sanırsam ama cevir cevir oku kitap gibiyiz :))
senin bahsettiğin arı sütünü araştırıyorum.internetten sipariş vereceğim.arı sütü hakkında herşeyi http://www.aridunyasi.com.tr/ adresinde bulabilirsiniz.

mirage hoşgeldin canım.

zorxxum aysen dün gemide rüzgar almış,eve gelincede dondurma yemiş,üşütmüş boğazları kötüymüş.

preseedde zararlı bişi değil sanırım cnm sen git doktora yine ama onuda kullan bence bende düşündüm hep alsammı diye ondan hep kararsız kaldım.bilmiyorumkismile

ben çok iyiyim canım ,sen nasılsın?

kızlar ben çıkmak zorundayım hepinizi öpüyorum,size iyi sohbetler

zorxx akşam müsayit olursan msni açarsan görüşürüz cnm

sen de kendine iyi bak canım.
napalım yoğun moğun ama iş olmasa boş boş bekçi gibi iş yerinde e zaman geçmiyor arada kafa yorucak şeyler de lazım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…