- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.381
aysennnn nerdesin kız sen?
hosbuldum canım.iyiyim sen nasılsın.kardeşine,pardon abin için üzüldüm.rabbim buyuk bi kapıyı kapar bi kapıyı acar.,inşallah en kısa zamanda tekrar işe girer.bende bi kahve yaptım kendimesaol portakalaım bakıyorum bende inceliyorum şimdi siteyi.
cicvir hoşgeldinnn cnmm nasılsın?
porticim geriye bakamadım fazlada benim söylediğim seyimi arastırıyorsun.arı sütünü.neler buldun?cok faydalı değilmi.buldugun sayfayı banada yollarmısın belki görmediğim bir sayfadırbuluştuk sonunda :)) ay çok güzel şeyler buldum bu arı sütüyle ilgili sana özelden atayım bi bak siteye
bu arada arısütüyle kafayı bozcam :)) kusura bakmayın ama napim araştırıyorum hepimiz için :))
kızlar hamileler içinde çok faydalı bebeğin gelişiminde demedi demeyin.ilgilenen olursa özelden sitenin adresini atabilirim.
selam kızlar nasılsınız bakemm
hosgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın
ne iş yapıyorsun canım sen.ben daha iyiyim daha dogrusu iyi olmaya calısıyorum napalım calısmalara devam.iyiym canım ya işler çok patron tğkanda olunca giremiyom sen nasıl oldun
yok canım bu ay düşünmüyorum.gecen ay preseed almıstım doktorum asılama yapalım deyince dedim her işte bir hayır vardır.yapalım dedim kullanmamıstım belkide kullanmama gerek kalmaz ihtiyacı olan birine veririm yada yolalrım diyordum ama nasip asılamam tutmadı.bu ayda bunu deniyecegim.bu arada tabi.arı sütü bal polenide deniyicem.doktora gitsemmi bu arada diye düşünüyyorum sizce napıyım aynı anda klomen kullansam catlatma iğneside vurulsam yumurtalar takipteyken o aralardada preseed kullansam diyorum ne dersiniz kızlar?hoşgeldin mirage nasılsın cnm? seninde günün gelmiş sanırım cnm nasıl umutlumusun buay?
cicvir sen napıcaksın cnm aşılama düşünüyomusun birdaha?
ne iş yapıyorsun canım sen.ben daha iyiyim daha dogrusu iyi olmaya calısıyorum napalım calısmalara devam.
hoşgeldin mirage nasılsın cnm? seninde günün gelmiş sanırım cnm nasıl umutlumusun buay?
cicvir sen napıcaksın cnm aşılama düşünüyomusun birdaha?
yok canım bu ay düşünmüyorum.gecen ay preseed almıstım doktorum asılama yapalım deyince dedim her işte bir hayır vardır.yapalım dedim kullanmamıstım belkide kullanmama gerek kalmaz ihtiyacı olan birine veririm yada yolalrım diyordum ama nasip asılamam tutmadı.bu ayda bunu deniyecegim.bu arada tabi.arı sütü bal polenide deniyicem.doktora gitsemmi bu arada diye düşünüyyorum sizce napıyım aynı anda klomen kullansam catlatma iğneside vurulsam yumurtalar takipteyken o aralardada preseed kullansam diyorum ne dersiniz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?