- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.401
tmm cnm iyi çalışmalar güle güle görüşürüz akşam öpt
[ı]sen de kendine iyi bak canım.
Napalım yoğun moğun ama iş olmasa boş boş bekçi gibi iş yerinde e zaman geçmiyor arada kafa yorucak şeyler de lazım :))[/ı]
canım onun linkini veriyim bi bak ordapreseedde zararlı bişi değil sanırım cnm sen git doktora yine ama onuda kullan bence bende düşündüm hep alsammı diye ondan hep kararsız kaldım.bilmiyorumkismile
cicvir cnm sen ebaydanmı aldın preseedi hemen ne kadar sürede geldi cnm sorun olmadı deme gelme süreci?
evet canım orda fiyatı uygun bide bakın oraya ovülasyon testleride var onların onlarda ucuz onlardanda alabilirsin..istersen benim siparişimin 5.günü elime gecti canım....işte bende okudğum kadarıyla ebaydan almayı düşündüm ama yurtdışı olduğu için gümrüğe takılma gelmemme olayları bile olmuş hemde orda fiyatı uygun geldi.
canım buda kk da kullananların topiği kafanı karıstıran bişeyler vrsa ordaki arkadaslar yardımcı oluyorlar...işte bende okudğum kadarıyla ebaydan almayı düşündüm ama yurtdışı olduğu için gümrüğe takılma gelmemme olayları bile olmuş hemde orda fiyatı uygun geldi.
sor canım sor sormadan ögrenemeyiz benim aldıgımın içinde 6 tane preseed vardı.ayriyetten ovülasyon testiyle gebelik testide aldım.tmm cnm bende buay bunuda deniyim diyorum sonraki ayda bakalım artık ne yapıcaksak akşam eşim gelince bakalım ee kutunun içinde testler yokmu cnm çok soru sordum ama?
canım eger sakıncası yoksa msn adresini msjla bana yolla hem kaydetmiş olurum ordanda görüşürüz hemde ordan yollayabilirim sana arkadasların msjlarını...tmm cnm bende buay bunuda deniyim diyorum sonraki ayda bakalım artık ne yapıcaksak akşam eşim gelince bakalım ee kutunun içinde testler yokmu cnm çok soru sordum ama?
günaydın quselcim.
Sağlık olsun canım,seninde mayıs ayı için hala şansın var.
tarihini değiştiriyorum canım,doktora gidecek misin,ne yapmayı düşünüyorsun bu ay?
Günaydın Kızlar
dilemma sen şanslısın hayatım bi taşla iki kuşun olacak :)) 3,yü düşünmezsin heralde uzuun süre :))
Peki bilgin varsa birşey öğrenmek istiyorum mesela benim olduğum yerde 2 tane tüp bebek merkezi var.Sence bende tüp bebek yaptırmasam da oraya gitmeli miyim?Yani o tür merkezlerde takip,iğne,aşılama yapılıyor mu?
ay hiiç bilmiyorum ya bu konuyu...
Ben dirtekt tüp bebek bölümüne gitmedim aslında.Senin gibi kadın doğum doktoruna gittim.Daha önceki hamileliğimde gittiğim doktora..Deniyoruz olmuyor falan diyince ben, hastanenin kendi bünyesindeki tüp bebek bölümüne yönlendirdi.Hamile kalınca bana gel dedi. Hastane prosedürü böyleymiş sanırım.
Sonra tüp bebek bölümüne gittik.Hikayemi dinlediler.Dosya tuttular.Bir de ben daha önce hamile kaldığım için doktor,bir kaç ay ilaçsız takip yaparız dedi. İlk olarak eşime spermiogram,bana da hormon testleri yapıldı.Ben de prolaktin yüksek çıkmıştı zaten.........
Yani olmazsa sonraki ay klomen kullanacaktım sanırım.Belki iğne..Bikaç kez bu şekilde, sonraki aşama ise aşılama.Bu aşılama kaç kez deneniyor bilmiyorum ama biliyorsun işte son nokta tüp bebek..
Bir de her hastanın durumuna göre tedavi programı uygulanıyor.Bir de oradaki doktorlar kısırlık uzmanı sonuçta.Ne yapılması gerektiğini biliyorlar.
Uzun anlattım canım ama umarım yardımcı olmuşumdur.Tüp bebek merkezleri ve doktorlar iyi araştırılmalı bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?