Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

preseedde zararlı bişi değil sanırım cnm sen git doktora yine ama onuda kullan bence bende düşündüm hep alsammı diye ondan hep kararsız kaldım.bilmiyorumkismile
canım onun linkini veriyim bi bak orda
basarı hikayeleri yazıyo. kk da da kullananların yeri var.tutan cok..digerlerine gire bunu arastırdım bu aslında bi cesit kayganlastırıcı ama sadece bu preseedin böyle bir özelliği varmıs.yabancı ülkelerde cogu kişi kayganlastırıcı kullanıyo kaydirigubbakcemile3
ve bi çoguda bununla gebe kalıyomus.içerde spermleri baya bir sire canlı tutuyomus o yüzden hakikiside yabancı alıp kullanıp gebe kalnalra özellikle sordum nerden aldıklarını orjinali olsun diye.bende aynı yerden aldım sitede yabancı zaten.almadan öncede istanbulda ilaç tanıtımı yapan bi arkim var onu aradım ona sordum oda tam olarak o ismi bilmediğini ama ilaç firmasında calısan bi arkisi oldugunu söyledi sorar sana dönerim dedi ve döndü:evet canım haklısın böle bi özelliği varmamda dedi ama sadece preseedin kimi tüp bebek uygulayan doktorlar tüp bebeği enjekte esnasında bundan bile bi kaç damla koyuyolarmıs içine bunuda ookumustum ama bundan ona bahsetmemişti.onuda söyledionada inandım öyle sipariş verdim sende bi arastır istersen ben eşimin spermleri ileri hareketliliği düşük diuye daha dogrusu düşündüm.
http://www.preseed.com.tr/

cicvir cnm sen ebaydanmı aldın preseedi hemen ne kadar sürede geldi cnm sorun olmadı deme gelme süreci?

cicvir cnm sen ebaydanmı aldın preseedi hemen ne kadar sürede geldi cnm sorun olmadı deme gelme süreci?

evet canım ebaydan aldım aslında sipariş verdikten sonra cok tereddüt ettim gelmez diye cünkü orda siparişimin cıkıp cıkmadıgını hangi kargoyla geldiğini bulamadım.diğer topikte yani preseed kullnanlara sordum onlarda merak etme kargo yok postayşla geliyo 5 güne eline gecer dediler gercektende 5.gün elime ulastı ama orda bir sürü firmanınkiler var.kullanıp gebe kalan arkadaslara sordum fertility plan olanını daha cok tercih ettiler.msj hakkım yok yoksa onların gönderdiği sekilde acık acık anlatmıslardı sana yollardım ama acaba burdan yazsam sorun olurmu?onlar msjla yolladılar banabaktınmı basarı öykğlerine canım.bide normal sitesinde cok pahalı baska yerden alan arkadaslarıda okudum cok arastırdım dedimya.kiminin eline gecmiş tarihi gecmiş ürünler aradıklarında sormuslar.demişlerki,gümrükte sorun yasıyoruz o yüzden eski kutuya koyuyoruz ama eski değil demişllker bundanda korktu o yüzden tecrübeli kişilerden yardım aldım.

işte bende okudğum kadarıyla ebaydan almayı düşündüm ama yurtdışı olduğu için gümrüğe takılma gelmemme olayları bile olmuş hemde orda fiyatı uygun geldi.

işte bende okudğum kadarıyla ebaydan almayı düşündüm ama yurtdışı olduğu için gümrüğe takılma gelmemme olayları bile olmuş hemde orda fiyatı uygun geldi.
evet canım orda fiyatı uygun bide bakın oraya ovülasyon testleride var onların onlarda ucuz onlardanda alabilirsin..istersen benim siparişimin 5.günü elime gecti canım....

canım buda kk da kullananların topiği kafanı karıstıran bişeyler vrsa ordaki arkadaslar yardımcı oluyorlar...

tmm cnm bende buay bunuda deniyim diyorum sonraki ayda bakalım artık ne yapıcaksak akşam eşim gelince bakalım ee kutunun içinde testler yokmu cnm çok soru sordum ama?

tmm cnm bende buay bunuda deniyim diyorum sonraki ayda bakalım artık ne yapıcaksak akşam eşim gelince bakalım ee kutunun içinde testler yokmu cnm çok soru sordum ama?
sor canım sor sormadan ögrenemeyiz benim aldıgımın içinde 6 tane preseed vardı.ayriyetten ovülasyon testiyle gebelik testide aldım.

Canım,ben bı arkıyle ortak aldım o pek anlamıyordu ben 2 kutu preseed sıparıŞ verdım.ayrıyetten 24 lÜk ovÜlasyon testı+24 lĞk gebelık testı sıpar,ıŞ ettım Şımdı sana yazarken arkımlede konusuyorum aksam ovulasyon testını yapmıs 2. Cızgı sılık cıkmıs.bu aksam denıycekler.

canım eger sakıncası yoksa msn adresini msjla bana yolla hem kaydetmiş olurum ordanda görüşürüz hemde ordan yollayabilirim sana arkadasların msjlarını...

günaydın quselcim.

Sağlık olsun canım,seninde mayıs ayı için hala şansın var.

tarihini değiştiriyorum canım,doktora gidecek misin,ne yapmayı düşünüyorsun bu ay?

cnm ben 6 aylık klomen tevasını bıtırdım drum ya aşılama ya ara verelım dedı bızde ara verdık ocak ayından berı. bakalım kıloları vermeye calısıyorum sımdı cumadan berı 2 kılocuk gıtmıs bıle :)))

slm kızlar kimse yok ben yazayım yinede bugün piknik yaptık ohh hıdrellez için ama kafam dağıldı ne güsel ama çat geldi benimki yine portakalım 2 haziran sanırım yeni tarihim cnm değiştirirsen sevinirim.ay üzülmede yok artık aa gelmiş o kadar iice laçka oldu duygularım neyse öpt görüşürüs gelen olursa dürtsünopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…