- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.421
cnm ben 6 aylık klomen tevasını bıtırdım drum ya aşılama ya ara verelım dedı bızde ara verdık ocak ayından berı. bakalım kıloları vermeye calısıyorum sımdı cumadan berı 2 kılocuk gıtmıs bıle :)))
Günaydın Kızlar
dilemma
Ben dirtekt tüp bebek bölümüne gitmedim aslında.Senin gibi kadın doğum doktoruna gittim.Daha önceki hamileliğimde gittiğim doktora..Deniyoruz olmuyor falan diyince ben, hastanenin kendi bünyesindeki tüp bebek bölümüne yönlendirdi.Hamile kalınca bana gel dedi. Hastane prosedürü böyleymiş sanırım.
Sonra tüp bebek bölümüne gittik.Hikayemi dinlediler.Dosya tuttular.Bir de ben daha önce hamile kaldığım için doktor,bir kaç ay ilaçsız takip yaparız dedi. İlk olarak eşime spermiogram,bana da hormon testleri yapıldı.Ben de prolaktin yüksek çıkmıştı zaten.........
Yani olmazsa sonraki ay klomen kullanacaktım sanırım.Belki iğne..Bikaç kez bu şekilde, sonraki aşama ise aşılama.Bu aşılama kaç kez deneniyor bilmiyorum ama biliyorsun işte son nokta tüp bebek..
Bir de her hastanın durumuna göre tedavi programı uygulanıyor.Bir de oradaki doktorlar kısırlık uzmanı sonuçta.Ne yapılması gerektiğini biliyorlar.
Uzun anlattım canım ama umarım yardımcı olmuşumdur.Tüp bebek merkezleri ve doktorlar iyi araştırılmalı bu arada
Teşekkür ederim cnm cevabın için.
aslında burda yarın tüp bebekle ilgili konferans var ama ne yazıkki çalışma saatlerim içinde olduğu için gidemeyeceğim.Eşimi göndersem o da gitmez
neyse regl olana kadar zamanım var doktor araştırmak için opuyorumnanaktan
Selam cnm.Selam kıızlar....
Portakalcım yeni tarihim 26 mayıs eklermisin????
Nasılsın?Listeyi güncelledim canım opuyorumnanaktan
slm ayten bugün kimsecikler yok ben de tarihimi veriyim dedim seni görünce beklenmeyen tarih 14 mayıs porticim ekler misin lütfen..
Mrb nasılsın tancredi
Aramızda 1gün var seninle :)) tabi benim için foss bi ay ama bakalım inşallah senin için mutlu olacağın bir gün olur verdiğin tarih opuyorumnanaktan
slm kızlar kimse yok ben yazayım yinede bugün piknik yaptık ohh hıdrellez için ama kafam dağıldı ne güsel ama çat geldi benimki yine portakalım 2 haziran sanırım yeni tarihim cnm değiştirirsen sevinirim.ay üzülmede yok artık aa gelmiş o kadar iice laçka oldu duygularım neyse öpt görüşürüs gelen olursa dürtsünopuyorumnanaktan
Selam canım Ooo pikniğe de gitmiş.
Gül diplerine dilekler adasaydın.Bol bol bebiş resimleri de çizseydin :CüvCüv: :ecrin_bebek:
aman yine gelmiş kahrolası kırmızılarklava:
Tarihini değiştirdim canım.Aslında bebek yoksa gelmesi çok güzel bişey hakikaten aysenin dedeği gibi seninkide saat gibi valla.Napalım hayırlısı olsun cnm inşallah bu ay doktor bişeyler yapar.
uzun bi aradan sonra selam kızlar nasılsınız bakalım gerçi kimse yok da ben yinede yazayım..
portim nasılsın bakalım ne var ne yok denk gelmedik msn dede yoksun
zor um seninde gelmiş yine kırmızılar anacımmm saat gibi karusun valla hiç sekmiyo bu da iyi bişey artık üzülmüyoruz haklısın
bende daha iyiyim boğazlarım geçti çok şükür sadece biraz öksürük kaldı yarında doktor randevum var
klomen bitti bu arada ilacıda yanlış içmişim dün akşam biteceği yerde bugün sabah bitti sempatiksalakcinni herhalde bi gün bir tane içmişim ama hangi gün bilmiyorum herhalde dorun olmaz bu
inşlhh doktordan yarın hayırlı haberlerle gelirim kızlar dua edin bana
aslında ne heyecan ne umut ne de başka bişi var ama işte yinede kötü haber duymak istemiyorum
ayy çok uzattım neyse
hadi hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
Selam canım dün izinliydim hiç vaktim olmadı evde bi sürü iş yaptım,sonra da dışarıya çıktım ta gece 12de eve girdik :))
Sen daha iyisindir inşallah zemuszemus
Klomende bitmiş hadi bakalım hayırlısı olsun canım,güzel haberlerle gelmen için dua ediyorum :Saruboceq: bu ay bi süpriz yapar pipilin de bizi şaşırtır inşallah :Saruboceq:
Mayıs Listemiz
yelizipucu_________6 Mayıs
skorpion74 _______8 Mayıs
portakal_suyu ____13 Mayıs
Tancredi__________14 Mayıs
mirage1983_______15 Mayıs
d_kupcu__________16 Mayıs
aysen_34__________22 Mayıs
Ayten35___________26 Mayıs
qusel_____________29 Mayıs
ayseece___________31 Mayıs
sevecen86_________31 Mayıs
Haziran Listemiz
zorxx_____________2 Haziran
cicvir41___________4 Haziran
Günaydın kupcu
heyecan var mı ? :))
porti slm cnm kk girince size bi bakıyım dedim ne var ne yok varmı hamile kalan ben kafamdan tamamen çıkardım oluruna bıraktım artık bu arada rejime başladım meşkalem bu aralar bu :) 66 kilodan 62 ye düştüm sabah yürüyüş falan yapıyorum
anne olamadım ama teyze oluyorum 2 aylık hamile kız kardeşim herkesten sonra duydum bunu çok yaralandım neymiş benim bebegim düşmüş söylerse nispet yapar gibi olurmuş üzülürmüşüm diye söylememiş en son duymak daha çok üzdü beni kendimin olsa anca bu kadar sevinirdim yani ama böle işte kırıldım çenem düştü öpüyorum hepinizi Allah gönlünüze göre versin :Saruboceq:
Selam kızlarrr, nasılsınız ? Kim var kim yokkkk? Bugün kontrole gittik, kızımız 772 gr olmuş. Gececi olucak benim kızım, geceleri uyanık, gündüzleri yatıyo. opuyorumnanaktan
Selam kızlarrr, nasılsınız ? Kim var kim yokkkk? Bugün kontrole gittik, kızımız 772 gr olmuş. Gececi olucak benim kızım, geceleri uyanık, gündüzleri yatıyo. opuyorumnana
Maşallah anasının kuzusuna.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah...
slm kızlar nasılsınız bakem...
ya ben bugun doktoruma gittim.doktorum dediki 1-2 ay asılamaya ara verelim(gerci ben bu ay yaptırmak istemiyodum).neyse eşime evicap diye bi vitamin verdi..banada bu ay klı-omen değilde progestan verdi niye onu verdi anlamadım.cıktıktan sonra aklıma geldi.progestan ne işe yarıyoki?adetinin 16.günü basla.içmeye dedi.14 günden itibarende gün asırı ilişki dedi.bide ne dedi biliyomusunuz hiç duymus uydunuz adetinin ortasında adetliykende ilişkiye gir bu ay dedi....bunuda soramadım neden diye??
ya ben bugun doktoruma gittim.doktorum dediki 1-2 ay asılamaya ara verelim(gerci ben bu ay yaptırmak istemiyodum).neyse eşime evicap diye bi vitamin verdi..banada bu ay klı-omen değilde progestan verdi niye onu verdi anlamadım.cıktıktan sonra aklıma geldi.progestan ne işe yarıyoki?adetinin 16.günü basla.içmeye dedi.14 günden itibarende gün asırı ilişki dedi.bide ne dedi biliyomusunuz hiç duymus uydunuz adetinin ortasında adetliykende ilişkiye gir bu ay dedi....bunuda soramadım neden diye??
hayırlısı olsun canım
progeston gebelik olursa düşük olmaması için veriliyo
ama adetliyken ilişkiye girmeyide ilk defa duydum ki çok günah olduğunu biliyorumlmaz:
yani bide adetliyken nasıl hamile kalınabilir yumurtalık yok bilmem ne yani çok saçma geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?