Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Bugün ovulasyon testi sipariş verdim internetten.Eczanelerde çok pahalı haberiniz olsun.ınternetten sipariş verince nerdeyse yarı yarıya farkediyor..Bakalım işe yarayacak mı????

uzun bi aradan sonra selam kızlar nasılsınız bakalım gerçi kimse yok da ben yinede yazayım..
portim nasılsın bakalım ne var ne yok denk gelmedik msn dede yoksun
zor um seninde gelmiş yine kırmızılar anacımmm saat gibi karusun valla hiç sekmiyo bu da iyi bişey artık üzülmüyoruz haklısın

bende daha iyiyim boğazlarım geçti çok şükür sadece biraz öksürük kaldı yarında doktor randevum var
klomen bitti bu arada ilacıda yanlış içmişim dün akşam biteceği yerde bugün sabah bitti sempatiksalakcinni herhalde bi gün bir tane içmişim ama hangi gün bilmiyorum herhalde dorun olmaz bu
inşlhh doktordan yarın hayırlı haberlerle gelirim kızlar dua edin bana
aslında ne heyecan ne umut ne de başka bişi var ama işte yinede kötü haber duymak istemiyorum
ayy çok uzattım neyse
hadi hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

GüNaYDıN KızLaR

Maşallah maşallah çok hızlısın cnm.Bende 1ayda 3kg vermişim iştahsızlık ve hastalıklar işe yaradı :))

Güncellenmiş Lİstemiz
Herkese hayırlı olsun opuyorumnanaktan

porti slm cnm kk girince size bi bakıyım dedim ne var ne yok varmı hamile kalan ben kafamdan tamamen çıkardım oluruna bıraktım artık bu arada rejime başladım meşkalem bu aralar bu :) 66 kilodan 62 ye düştüm sabah yürüyüş falan yapıyorum
anne olamadım ama teyze oluyorum 2 aylık hamile kız kardeşim herkesten sonra duydum bunu çok yaralandım neymiş benim bebegim düşmüş söylerse nispet yapar gibi olurmuş üzülürmüşüm diye söylememiş en son duymak daha çok üzdü beni kendimin olsa anca bu kadar sevinirdim yani ama böle işte kırıldım çenem düştü öpüyorum hepinizi Allah gönlünüze göre versin :Saruboceq:

Cnm kardeşine kızma oda haklı sen üzülürken sana böle bişey söylemesi zor gelmiştir ona...Allahım sana da nasip etsin sağlıklı sağlıklı bebişlerrrrrrrrrrr

Selam kızlarrr, nasılsınız ? Kim var kim yokkkk? Bugün kontrole gittik, kızımız 772 gr olmuş. Gececi olucak benim kızım, geceleri uyanık, gündüzleri yatıyo. opuyorumnanaktan

Selam kızlarrr, nasılsınız ? Kim var kim yokkkk? Bugün kontrole gittik, kızımız 772 gr olmuş. Gececi olucak benim kızım, geceleri uyanık, gündüzleri yatıyo. opuyorumnanaktan

cok güzel canım ya.herseyin yolunda olmasına sevindim...
eee güzelim annesiyle babası bütün gece calıstıkları için bebişte gececi oldu :)

selam kızlar
portiiii nerdesin bakamm ben geldim gidicem gerçi merakta bırakmayam dedim

berrakcım büyüdü baya hadi bakalım sağlıkla gelsin

kızlar nasılsınız ben cok ıyıyım cumadan bu cumaya 3 kılo 200grm gıtmıs bende kılolar gıdıcek bebekler gelecek ınsallah :)))

slm kızlar nasılsınız bakem...
ya ben bugun doktoruma gittim.doktorum dediki 1-2 ay asılamaya ara verelim(gerci ben bu ay yaptırmak istemiyodum).neyse eşime evicap diye bi vitamin verdi..banada bu ay klı-omen değilde progestan verdi niye onu verdi anlamadım.cıktıktan sonra aklıma geldi.progestan ne işe yarıyoki?adetinin 16.günü basla.içmeye dedi.14 günden itibarende gün asırı ilişki dedi.bide ne dedi biliyomusunuz hiç duymus uydunuz adetinin ortasında adetliykende ilişkiye gir bu ay dedi....bunuda soramadım neden diye??

cnm progestan bende kullandım 1 kutu once adetın 5, gunu klomene baslamıstım ılkkez sonra 15. gunu progestan kullandım. hormonları duzeltıyo cnm

Neee adetliyken mi???? keşke sorsaydın neden diye.Çok merak ettim.Ay nasıl olur böle bişey ki???

hayırlısı olsun canım
progeston gebelik olursa düşük olmaması için veriliyo
ama adetliyken ilişkiye girmeyide ilk defa duydum ki çok günah olduğunu biliyorumlmaz:
yani bide adetliyken nasıl hamile kalınabilir yumurtalık yok bilmem ne yani çok saçma geldi bana

EVET CANIM COK GÜNAH OLDUGUNU BENDE BİLİYORUM.AMA NE SEBEPLE SÖYLEDİĞİNİ BİLMİYORUM NEDEN SORMADIMKİklava:
AMA NAPALIM CANIM EGER OLUMLU BİRŞEYSE ALLAH AFFETSİN BEBEK İÇİN YOKSA ZEVKİNE ASLA YAPMAM BÖYLE BİŞEY.TİKSİNİRİMDE ASLINDAeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…