Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

bence sen sor doktoruna ondan sonra gerçekten çok gerek varsa böyle bişeyi düşün
yani günah işleyerek bir bebek dünyaya getirmek o bebek nasıl hayırlı bir evlat olur allah korusun yaniii bu arada yanlış anlama sakın doktoruna kızıyorum aslında sonuçta eşlerimize malum günlerde ilişkiye girmek haram oluyo
sen sor merak ettim ne diyceğini şimdiden bilmiyorumkismile

bu arada cicvir sendede tiroitmi var canım tsh tahlili yaptırıyomuşsun yaaa

bendede var ilaç kullanıyorum bakalım bende pazartesi gidicem bakalım kaça düşürebilmişim

selam canım.Hoşgeldin
Çok az kişi kaldık bekleme listesinde bu aralar bende merakla bekliyorum kim şeytanın bacağını kıracak da hamile kalacak diye
Kardeşini tebrik ederim.Kendince o da haklı canım,sanırım bende olsam bu durumda sevincimi paylaşmak için acele etmezdim.Birde şöyle düşün zaten kendisi öğrendiğinde de en az 1 aylık oluyor bebek.doktora gitmesi bebeği görmesi 10gün sonra desen aslında sana söylemesi de çok geç sayılmaz.üzülme nolur inşallah en kısa zamanda yeniden gelecek meleğin :Saruboceq:

varrr olmazmı eşimin istediği gibi tosun tosun bir oğlan istiyomm bende kaydirigubbakcemile3
İnşallah sende çifter çifter doğurursun tosunları :))
Selam kızlarrr, nasılsınız ? Kim var kim yokkkk? Bugün kontrole gittik, kızımız 772 gr olmuş. Gececi olucak benim kızım, geceleri uyanık, gündüzleri yatıyo. opuyorumnanaktan
Selam cnm.Maşallah kocaman olmuş prensesimiz
Sağlıklı olması çok güzel opuyorumnanaktan

selam kızlar
portiiii nerdesin bakamm ben geldim gidicem gerçi merakta bırakmayam dedim
Selam canım mesajını aldım msnden yazdım hayatım okursun opuyorumnanaktan
kızlar nasılsınız ben cok ıyıyım cumadan bu cumaya 3 kılo 200grm gıtmıs bende kılolar gıdıcek bebekler gelecek ınsallah :)))

Maşallah böyle devam et inşallah opuyorumnanaktan

Portakalcım merhaba

Mrb canımcım kızlara cevap yazıyordum yeni gördüm kusura bakma.
Nasılsın cnm?

Kızlar bu arada ben regl oldum.Hemde 8gün önce.
Neden oldu dersiniz bu kadar erken hayatımda ilk defa oldu.
ıncir kürü neden olmuş olabilir mi gerçi onuda bırakalı 1 hafta oldu ama,neden bilemiyorum.
Bu arada dün arı sütü ve ayrıca arı sütlü polen aldım aktardan.
Polene dün akşam başladım.Arı sütüne de yarın başlamayı düşünüyorum

grip sayılmaz aslında boğazlarım enfeksiyon kapmıştı.serum ve ilaç kullandım ama onları daha öncede kullanmıştım bilmiyorum ondan olduğunu sanmıyorum ama en son doktora gittiğimde kistim şekil değiştirmişti doktor sanırım bu adetle gidecek demişti.Belki o yapmıştır kanama atıldıysa...
Ne güzel en azından ovulasyon testi yapabiliyorsun,ben yapsam heralde hiç onda bile çif çizgiyi göremezdim yumurta gelişmedi için :))
Sen dene bakalım sabırlı ol,inşallah işe yarar bu ay bu testler

Listemizin son hali

slm güzeller kimse yok bende giremedim anam manyadı karnım mafetti beni ya sürekli yattım bayadır döyle olmamıştım neyse şimdi azaldı biraz bakayım dedim.
portakalım cnm valla ne diyim gelmiş adetin hayırlısı olsun diyelim yavrum dicek başka bişey yok arka arkaya bakalım geçtik sıraya.
aysenim sen naptın cnm ya doktora gitmicekmidin sen ne dedi doktor?

zorum geçmiş olsun kuzum sanada amannn kırmızılardan nefret eder oldum kırmızı renkten gerçi pekde sevmem zaten ama
:))))

portim ayy varya şaşırdım okuyunca oysa ne kadar sevinmiştim düşün hastaneden çıktım sne mesaj attın ya eşim diyoki hayrola sanki iyi haber almış gibi mutlu sevinçlisin
aklım sendeydi ayy planları bile yapmıştım neyse ama üzülmek yok tabiki olacak inşlhh çoğu gitti azı kaldı
bu arada şimdi diyorumki kendi kendime acaba msn den mi yazdı kk danmı yoksa telden mi kaydirigubbakcemile3 iyice kafayı yedim ben kaydirigubbakcemile3

aman canım unutma sakın.çok merak ettim...

mrb ayten cim.canım haklısın söylediklerinde ama arastırıyorum hala,cocuk isteyip olmayan hiç bir sorunuda olmayan kişilerin doktor tedavisi altındayken kontrollerinde kiminin yumurtaları adet dönemindede olabiliyormus,diyelim 2 yumurtan olustu,yumurtanın biri adet aortasında catlıyormus,diğeri adetine kadar kalıyormus catlamamıs olusmus bi şekilde,adetliyken veya hemen adet sonrasıda catlayabiliyormus normal zamanlarda gebe kalamayanların kimi,bu dönemlerde kalıyormus.bide rahim hastayken,acık oluyorya ozaman tutma ihtimalide varmıs.ama yinede sorucam

Aynen tahmin ettiğim gibi.Doktor olacakmışımda hayat işte:)
Büyük olasılıkla böledir.çünki hastalanmanın ardından hami kalan çok bayan var.Bir arkadaşım hastalığının bittigi gün ilişkiye girmişler 2 hafta sonra hamile oldugu anlaşılmış.Ne entresanlıklar var ya.Allah işte şaşıp kalıyorsun

BAKALIMK BU AY COK SEY YAPIYORUM BİDE DOKTORUMU DİNLEYİP HASTAYKEN DENİYCEM AYYYYeyvahedigeldismile NAPIYIM BELKİ BÖLE TUTAR BEBİŞİM YA...

öyle valla aysenciğim 1 yılı geçti bende alıştım artıkk....hamiş olsam inanmam sanırımm,uzun bi süre...
gerçi kimyasal gebelik geçirdiğimde öle olmuştu zatenn yok canım değilimdir dedim dedimm kese oluşamadı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…