- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.441
canım bugun tsh için trahlil yaptırdım pazartesi sonucunu alıp doktoruma göstereceğim.ozaman unutmazsam inşallah sorucam sizinlede paylasırım. :)neee adetliyken mi???? Keşke sorsaydın neden diye.çok merak ettim.ay nasıl olur böle bişey ki???
EVET CANIM COK GÜNAH OLDUGUNU BENDE BİLİYORUM.AMA NE SEBEPLE SÖYLEDİĞİNİ BİLMİYORUM NEDEN SORMADIMKİklava:
AMA NAPALIM CANIM EGER OLUMLU BİRŞEYSE ALLAH AFFETSİN BEBEK İÇİN YOKSA ZEVKİNE ASLA YAPMAM BÖYLE BİŞEY.TİKSİNİRİMDE ASLINDAeyvahedigeldismile
canım bugun tsh için trahlil yaptırdım pazartesi sonucunu alıp doktoruma göstereceğim.ozaman unutmazsam inşallah sorucam sizinlede paylasırım. :)
porti slm cnm kk girince size bi bakıyım dedim ne var ne yok varmı hamile kalan ben kafamdan tamamen çıkardım oluruna bıraktım artık bu arada rejime başladım meşkalem bu aralar bu :) 66 kilodan 62 ye düştüm sabah yürüyüş falan yapıyorum
anne olamadım ama teyze oluyorum 2 aylık hamile kız kardeşim herkesten sonra duydum bunu çok yaralandım neymiş benim bebegim düşmüş söylerse nispet yapar gibi olurmuş üzülürmüşüm diye söylememiş en son duymak daha çok üzdü beni kendimin olsa anca bu kadar sevinirdim yani ama böle işte kırıldım çenem düştü öpüyorum hepinizi Allah gönlünüze göre versin :Saruboceq:
İnşallah sende çifter çifter doğurursun tosunları :))varrr olmazmı eşimin istediği gibi tosun tosun bir oğlan istiyomm bende kaydirigubbakcemile3
Selam cnm.Maşallah kocaman olmuş prensesimizSelam kızlarrr, nasılsınız ? Kim var kim yokkkk? Bugün kontrole gittik, kızımız 772 gr olmuş. Gececi olucak benim kızım, geceleri uyanık, gündüzleri yatıyo. opuyorumnanaktan
Selam canım mesajını aldım msnden yazdım hayatım okursun opuyorumnanaktanselam kızlar
portiiii nerdesin bakamm ben geldim gidicem gerçi merakta bırakmayam dedim
kızlar nasılsınız ben cok ıyıyım cumadan bu cumaya 3 kılo 200grm gıtmıs bende kılolar gıdıcek bebekler gelecek ınsallah :)))
Portakalcım merhaba
Mrb canımcım kızlara cevap yazıyordum yeni gördüm kusura bakma.
Nasılsın cnm?
Kızlar bu arada ben regl oldum.Hemde 8gün önce.
Neden oldu dersiniz bu kadar erken hayatımda ilk defa oldu.
İncir kürü neden olmuş olabilir mi gerçi onuda bırakalı 1 hafta oldu ama,neden bilemiyorum.
Bu arada dün arı sütü ve ayrıca arı sütlü polen aldım aktardan.
Polene dün akşam başladım.Arı sütüne de yarın başlamayı düşünüyorum[/Q
Canım kullandıklarında olabilir ama biraz grip gibi oldum demiştin ya onlarda etkileyebilir.çünki ben stres oldugumda mutlaka günüm şaşıyor.kafana takma..
bu arada ben ovulasyon testi yaptım biraz önce negatif çıktı daha yumurta ortada yok sanırım
Mayıs Listemiz
yelizipucu_________6 Mayıs
skorpion74 _______8 Mayıs
Tancredi__________14 Mayıs
mirage1983_______15 Mayıs
d_kupcu__________16 Mayıs
aysen_34__________22 Mayıs
Ayten35___________26 Mayıs
qusel_____________29 Mayıs
ayseece___________31 Mayıs
sevecen86_________31 Mayıs
Haziran Listemiz
zorxx_____________2 Haziran
portakal_suyu _____3 Haziran
cicvir41___________4 Haziran
aman canım unutma sakın.çok merak ettim...
mrb ayten cim.canım haklısın söylediklerinde ama arastırıyorum hala,cocuk isteyip olmayan hiç bir sorunuda olmayan kişilerin doktor tedavisi altındayken kontrollerinde kiminin yumurtaları adet dönemindede olabiliyormus,diyelim 2 yumurtan olustu,yumurtanın biri adet aortasında catlıyormus,diğeri adetine kadar kalıyormus catlamamıs olusmus bi şekilde,adetliyken veya hemen adet sonrasıda catlayabiliyormus normal zamanlarda gebe kalamayanların kimi,bu dönemlerde kalıyormus.bide rahim hastayken,acık oluyorya ozaman tutma ihtimalide varmıs.ama yinede sorucam
BAKALIMK BU AY COK SEY YAPIYORUM BİDE DOKTORUMU DİNLEYİP HASTAYKEN DENİYCEM AYYYYeyvahedigeldismile NAPIYIM BELKİ BÖLE TUTAR BEBİŞİM YA...Aynen tahmin ettiğim gibi.Doktor olacakmışımda hayat işte:)
Büyük olasılıkla böledir.çünki hastalanmanın ardından hami kalan çok bayan var.Bir arkadaşım hastalığının bittigi gün ilişkiye girmişler 2 hafta sonra hamile oldugu anlaşılmış.Ne entresanlıklar var ya.Allah işte şaşıp kalıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?