Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

günaydın kızlarrr bende adetliyim ve karnım feci ağrıo erginsena ağlama cnm oo bak biz alıştık artık hiç ağlamıyoruz boşver zamanı gelince olucak elbet cnm..

iyiym cicvircim sen naptın dediğin şeyle benim bir arkadşımda kaldı biliomusun adetliyken ama zor bişi ya nasıl olur bilmem ohaoldumsmile

iyiym cicvircim sen naptın dediğin şeyle benim bir arkadşımda kaldı biliomusun adetliyken ama zor bişi ya nasıl olur bilmem ohaoldumsmile

napim canım işte anlattığım gibi doktorum böle böle dedi..asılamaya ara verdik biraz.canım dediğim seyle derken daha önce bahsettiğim preseedlemi?yoksa adetliyken ilişkidenmi bahsettin.nasıl olmus acaba ya.cok merak ediyorum saskınımda.ama arastırıyorum gercektende varmıs böle durumlar.arkadasında veya eşinde herhangi bi sorun varmıydı tatlım.

yoktu cnm bende ilk onlardan duydum doktor demiş onlarada kaçırmayın diye onlarda adteliken ilişkiye
girmişler bana dediği öyleydi enazından ve o ay hamile kaldı ama bunun tabi hem miğde hemde günah kısmı var cnm bilmiyorum ama doğruluğu var demekki.

canım günah oldugunu bende biliyorum midemde kaldırmaz aslında ama bi dus alırım zaten dustan sonra bi süre adetim kesiliyo benim
1saat sonra falan tekrar geliyo.zaten adetken rahat edemem ben sürekli dusa girerim.bilmiyorum nasıl olcak ya kafamı allak pulşak etti doktorum.

cnm tabiki en iyisini kendin bilirsin umarım buay olur artık yoksa kafayı yicez denemediğimiz şey kalmadı artık ben bide yakı yapıştırcam buay bak sende dene okudum biyerde

Hoşgeldin canım.Nasılsın

iyiyim aytencim sen nasılsın cnm?ben ii sayılırım daha doğrusu karnım mafetti beni buay :sinifsinif:

Bişey aklıma geldi.
Adetliyken spermi şırıngaya alsan,iğnesiz tabi içine boşaltsan nasıl olur acaba...
Manyak manyak fikirler geliyor aklıma...

içtim aytencim ağrı kesici keser zaten.
aytencim sanada yazıyorum yani hepimiz yapalım balki vesile olur ne diyim ya yakı böle bel ağrılarında sırt ağrılarında büyük yarabandı gibi birşey işte cnm ama ilaç var içinde yapıştırdığında o kısmı sıcak tutuyo ve yakıo kkda biyerde okumuştum kadın kendisi annesi arkadaşları hep öyle kalmış eczaneden alıosun 3 yada 5 lira bişi tam kuyruk sokumunun üstüne yapıştırıyosun cnm ve 2 gün kalıo orda ilişkiyede giriyosun o varken belinde sonra istersen takrar değiştirebilirsin yakıyı bence hiç zararı yok sadece sıcak tutuyo işte deneyelim bence..

Bişey aklıma geldi.
Adetliyken spermi şırıngaya alsan,iğnesiz tabi içine boşaltsan nasıl olur acaba...
Manyak manyak fikirler geliyor aklıma...

süpermişşşkaydirigubbakcemile3 zaten bebek fikrinden kafamız manyak çalışmaya başladı artık ama ay düşünemiyorum elimizde iğne eşimize doğru gidiyoruz böle korku filmi gibi adamlar bizi atıcak artık yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…