- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.461
BAKALIMK BU AY COK SEY YAPIYORUM BİDE DOKTORUMU DİNLEYİP HASTAYKEN DENİYCEM AYYYYeyvahedigeldismile NAPIYIM BELKİ BÖLE TUTAR BEBİŞİM YA...
aramıza hosgeldin erginsina,dogru yerdesin canım.ne kadarlık evilisn?tedavi görütormusun?slm kızlar toiqinize ilk gelişim canım çok sıkkım sabah reql olmuşum aqlamak istiyorum zaten aqladımdasositososito
aramıza hosgeldin erginsina,dogru yerdesin canım.ne kadarlık evilisn?tedavi görütormusun?
aramıza hosgeldin erginsina,dogru yerdesin canım.ne kadarlık evilisn?tedavi görütormusun?
günaydın kızlarrr bende adetliyim ve karnım feci ağrıo erginsena ağlama cnm oo bak biz alıştık artık hiç ağlamıyoruz boşver zamanı gelince olucak elbet cnm..
iyiym cicvircim sen naptın dediğin şeyle benim bir arkadşımda kaldı biliomusun adetliyken ama zor bişi ya nasıl olur bilmem ohaoldumsmile
canım günah oldugunu bende biliyorum midemde kaldırmaz aslında ama bi dus alırım zaten dustan sonra bi süre adetim kesiliyo benimyoktu cnm bende ilk onlardan duydum doktor demiş onlarada kaçırmayın diye onlarda adteliken ilişkiye
girmişler bana dediği öyleydi enazından ve o ay hamile kaldı ama bunun tabi hem miğde hemde günah kısmı var cnm bilmiyorum ama doğruluğu var demekki.
yoktu cnm bende ilk onlardan duydum doktor demiş onlarada kaçırmayın diye onlarda adteliken ilişkiye
girmişler bana dediği öyleydi enazından ve o ay hamile kaldı ama bunun tabi hem miğde hemde günah kısmı var cnm bilmiyorum ama doğruluğu var demekki.
cnm tabiki en iyisini kendin bilirsin umarım buay olur artık yoksa kafayı yicez denemediğimiz şey kalmadı artık ben bide yakı yapıştırcam buay bak sende dene okudum biyerde
canım günah oldugunu bende biliyorum midemde kaldırmaz aslında ama bi dus alırım zaten dustan sonra bi süre adetim kesiliyo benim
1saat sonra falan tekrar geliyo.zaten adetken rahat edemem ben sürekli dusa girerim.bilmiyorum nasıl olcak ya kafamı allak pulşak etti doktorum.
Bişey aklıma geldi.
Adetliyken spermi şırıngaya alsan,iğnesiz tabi içine boşaltsan nasıl olur acaba...
Manyak manyak fikirler geliyor aklıma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?