Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

canım bildiğimiz yakımı bu..Yoksa bir adı markası var mı?

bildiğimiz yakı cnm be ben cicvir bilmiyo die öle ayrıntılı anlattım alıcan yapıştırcan işte tam belinin aşağısına cnm.

Bişey aklıma geldi.
Adetliyken spermi şırıngaya alsan,iğnesiz tabi içine boşaltsan nasıl olur acaba...
Manyak manyak fikirler geliyor aklıma...

AYYYY İYİCE MANYADIK VALLAHA BU COCUK SEVDASINA.DÜŞÜNSENE YA ELİMİZDE SIRINGA KOCALARIMIZIN PEŞİNDE KOSUYOZ ONLARDA İSTEMEEEM İSTEMEEEEM DİYO.....ASLI VARKEN SIRINGAYI NAPICAN DİCELKLER:dance:

AYYYY İYİCE MANYADIK VALLAHA BU COCUK SEVDASINA.DÜŞÜNSENE YA ELİMİZDE SIRINGA KOCALARIMIZIN PEŞİNDE KOSUYOZ ONLARDA İSTEMEEEM İSTEMEEEEM DİYO.....ASLI VARKEN SIRINGAYI NAPICAN DİCELKLER:dance:

O durumda belki istemezler.Hatta benimkinin bu işe yanaşacagına hiç zannetmiyorum.Olmassa ben böle denerim.:kedi:

Güncellenmiş Lİstemiz opuyorumnanaktan

ben geldimmmmmmmmmmm portakalım gitmişsin hemen cnm yoğunsun herhalde kolay gelsin .

off cnm sıkıldı yavvv benimmm:sinifsinif:

ben geldimmmmmmmmmmm portakalım gitmişsin hemen cnm yoğunsun herhalde kolay gelsin .

off cnm sıkıldı yavvv benimmm:sinifsinif:

ya çok yoğunum bugün öyle bakıp çıkıyorum.
geldim ama şimdi de sen yoksun .ya çok ağrım var deli olcam,doktorada ulaşamadım.
bugün 2.gün ya bugün mü geleyim pazartesi mi diye soracaktım dönüş yapmadılar sinir oldum kesin değiştirmem lazım bu ay off nerden bulcamm mafoldumben

portakalım cnm senindemi ağrılı ya bu ay adetin kıyamam benimde sürekli var ağrım bide çalışıosun o halde cnm yaa dikkat et iç ağrı kesici eve gidince sıcak su felan yap ayaklarına karnına yapma sakın.

buarada bende çaldım avatarı senin listenden kuşum şans getirir belki leylek bize hepimizin göbeğine atıversin bitane zemuszemus

buarada kızlar ben süt buharınıda yaptım tabiki bana bişi olmadı faydasını görmedim yani fazlada durmadım gerçi korkumdan bi deneyin olmazsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…