- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.481
içtim aytencim ağrı kesici keser zaten.
aytencim sanada yazıyorum yani hepimiz yapalım balki vesile olur ne diyim ya yakı böle bel ağrılarında sırt ağrılarında büyük yarabandı gibi birşey işte cnm ama ilaç var içinde yapıştırdığında o kısmı sıcak tutuyo ve yakıo kkda biyerde okumuştum kadın kendisi annesi arkadaşları hep öyle kalmış eczaneden alıosun 3 yada 5 lira bişi tam kuyruk sokumunun üstüne yapıştırıyosun cnm ve 2 gün kalıo orda ilişkiyede giriyosun o varken belinde sonra istersen takrar değiştirebilirsin yakıyı bence hiç zararı yok sadece sıcak tutuyo işte deneyelim bence..
Bişey aklıma geldi.
Adetliyken spermi şırıngaya alsan,iğnesiz tabi içine boşaltsan nasıl olur acaba...
Manyak manyak fikirler geliyor aklıma...
bildiğimiz yakı cnm be ben cicvir bilmiyo die öle ayrıntılı anlattım alıcan yapıştırcan işte tam belinin aşağısına cnm.
AYYYY İYİCE MANYADIK VALLAHA BU COCUK SEVDASINA.DÜŞÜNSENE YA ELİMİZDE SIRINGA KOCALARIMIZIN PEŞİNDE KOSUYOZ ONLARDA İSTEMEEEM İSTEMEEEEM DİYO.....ASLI VARKEN SIRINGAYI NAPICAN DİCELKLER:dance:
hıh tamaaaam bunuda yapalım bu aydeniycem ne var ne yokohaoldumsmile.bide şu süt buharı varya kızlar onuda yapem diyom adetim bitti galiba adet bitiminde 3 gün yapılıyomus siz biliyonusmu?Yaparız bundan kolay ne var :)
Mayıs Listemiz
skorpion74 _______8 Mayıs
Tancredi__________14 Mayıs
mirage1983_______15 Mayıs
d_kupcu__________16 Mayıs
aysen_34__________22 Mayıs
Ayten35___________26 Mayıs
qusel_____________29 Mayıs
ayseece___________31 Mayıs
sevecen86_________31 Mayıs
Haziran Listemiz
yelizipucu_________1 Haziran
zorxx_____________2 Haziran
portakal_suyu _____3 Haziran
cicvir41___________4 Haziran
hıh tamaaaam bunuda yapalım bu aydeniycem ne var ne yokohaoldumsmile.bide şu süt buharı varya kızlar onuda yapem diyom adetim bitti galiba adet bitiminde 3 gün yapılıyomus siz biliyonusmu?
aytencim ben çıktım cnm ev işleri beni bekliyo öp görüşürüz cnm
ben geldimmmmmmmmmmm portakalım gitmişsin hemen cnm yoğunsun herhalde kolay gelsin .
off cnm sıkıldı yavvv benimmm:sinifsinif:
canım süt buharı ne???
GÜZELİM HEPSİ GİBİ BUNUDA NETTEN ARASTIRIRKEN ÖGRENDİM.GALİBA KK DADA VARDI.GOOGLE AMCAMA YAZ CIKAR kaydirigubbakcemile5SAYFAYI TAM BULAMIYORUM BULUNCA LİNKİNİ YAZARIM OK.
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php?t-257334.html
CANIM LİNK BU Bİ BAKIN İSTERSEN BEN YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA Bİ ZARARI OLMAZ HERALDE.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?