Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

cicvir cnm buzu alıcaksın eşine vericeksin cnm oda ilişkiden önce birgüzel masaj yapıcak kendine yani işte anla:kedi: sonra Allah Allah diyerek olaya giriceksiniz cnmkaydirigubbakcemile3

sen söle bana yapim ben sana çizelge ne zaman adet oldun?

kıs allah iyiliğini versin hihoyyyt
buna bayıldım.akannehir.hep bizmi bişeyler sürcez seyciğimize.birazda onlar yapsınlarda anlasınlar..canım 4 mayısta hastalanmıstım.aynı sekilde giderse beklenmeyen tarihim 4 haziran

hoşgeldin yelizcim iiyiz cnm napalım aynı şeyler işte yumurta sperm :)

cicvir yaptım cnm özelden yazım sana çizelgeni

ya kızlar szie bişey sorucaktım şu progestanı kullananlar günde kaç alıyodu acaba
doktor bana günde 3 defa dedi de merak ettim bilmiyorumkismile

cnm ya ne kadar net herşeyi sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhhhhhhhhhhh ay ne güzel bişi ya parmağınımı emiyo benmi öyle görüyorummmmmm

Berrak maşallah kızına

Teşekkürler kızlarrr. opuyorumnanaktan
Portakalcım ikinci resimdeki ayağı , aslında elininde resmi var ama düzgün çekemedim onu bilgisayara atmadım o yüzden. Zor'cum parmağını emmiyo , bugün hep elini yüzüne kapattı, yoksa daha da net resim vericekti bize doktor, 3 kere girdim ultrasona. Çikolata yedim geldim falan ama hiiiiiç elini çekmedi yüzünden. ınatçı kızım işte

Ayyyy birde misafir geldiği için resmi geç yükledim, sayfa açık kalmıştı. sonra bi ara hemen tıkladım gitmeden görün diye. :)

ya kızlar szie bişey sorucaktım şu progestanı kullananlar günde kaç alıyodu acaba
doktor bana günde 3 defa dedi de merak ettim bilmiyorumkismile

Valla canım bende hamileliğin başında kullanıyodum, günde bir tane. Sonra kanamam olunca 2 ye çıkardı doktor. Progestanı hem adet olmak için hemde gebelik varsa düşüğü engellemek için veriyolar. O yüzden amacına göre miktarı değişiyodur. Bu arada nasılsın canım ? :)))))) Önce sorunu yanıtladım .opuyorumnanaktan

berrakcım maşallah kızışına yahuuuu
yirimm onu yirimmmmmmm

ay kız bu sana benziyo hee burnu felan sen :)))

hoşbulduk yelizcim nasılsın canım opuyorumnanaktan

iyiym sağolasın canım bi kaç sayfa ötede sana yazmıştım akşam üstü bende nasılsın diye:))))))

valla bana günde 3 deyince çok geldi merak ettim
adet olmayı desteklediğini hiç bilmiyodum bak öğrenmiş oldum opuyorumnanaktan
iyiyim canım ne olsun işte yumurta takibi yaptırıyorum bu ay inşlhh artık bizlerinde göbişleri dolar dua et canım bizlere opuyorumnanaktan

Maşallahhhhhh,Maşallah allah nazarlardan saklasın.Gözlerim doldu..Ne yazacagımı unuttum.Çok güzel...Allah sağlıklı kollarına almayı nasip etsin inşallah canım

Teşekkür ederimmm canım, darısı hepinizin başına inşallahhhh. :Saruboceq: opuyorumnanaktan

berrakcım maşallah kızışına yahuuuu
yirimm onu yirimmmmmmm

ay kız bu sana benziyo hee burnu felan sen :)))

hoşbulduk yelizcim nasılsın canım opuyorumnanaktan

Bana benziyo değil mi ? kaydirigubbakcemile3 Ya daha net görüntü alabilseydik kime benzediğini daha net anlıycaktık ama elini çekmedi yüzünden.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…