- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.681
kıs allah iyiliğini versin hihoyyytcicvir cnm buzu alıcaksın eşine vericeksin cnm oda ilişkiden önce birgüzel masaj yapıcak kendine yani işte anla:kedi: sonra Allah Allah diyerek olaya giriceksiniz cnmkaydirigubbakcemile3
sen söle bana yapim ben sana çizelge ne zaman adet oldun?
selam nasılsınız kıslarr....herkes iyidir inşallah
Allahım yarabbim sen ne kadar büyüksün.Bu bi mucize ya ve büyümesine de an ve an tanık oluyoruz teknoloji sayesinde.
ayakları dime o ayy ağzı burnu herşeyi belli ve gene uyuyorr :))
ınşallah doğduktan sonraki resimlerinide görmek nasip olur bize.
Allah size bağışlasın hayırlı evlat olmasını nasip etsin berrakcım ya çok mutlu oldum görünce
cnm ya ne kadar netherşeyi sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhhhhhhhhhhh ay ne güzel bişi ya parmağınımı emiyo benmi öyle görüyorummmmmm
Berrak maşallah kızına
ya kızlar szie bişey sorucaktım şu progestanı kullananlar günde kaç alıyodu acaba
doktor bana günde 3 defa dedi de merak ettim bilmiyorumkismile
Valla canım bende hamileliğin başında kullanıyodum, günde bir tane. Sonra kanamam olunca 2 ye çıkardı doktor. Progestanı hem adet olmak için hemde gebelik varsa düşüğü engellemek için veriyolar. O yüzden amacına göre miktarı değişiyodur. Bu arada nasılsın canım ? :)))))) Önce sorunu yanıtladım.opuyorumnanaktan
Maşallahhhhhh,Maşallah allah nazarlardan saklasın.Gözlerim doldu..Ne yazacagımı unuttum.Çok güzel...Allah sağlıklı kollarına almayı nasip etsin inşallah canım
berrakcım maşallah kızışına yahuuuu
yirimm onu yirimmmmmmm
ay kız bu sana benziyo hee burnu felan sen :)))
hoşbulduk yelizcim nasılsın canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?