- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.701
canım h.g evet günde 3 tane canım ben daha öncede kullanmıstım.bu ay yine yazdı doktorum aldım kullanıcamya kızlar szie bişey sorucaktım şu progestanı kullananlar günde kaç alıyodu acaba
doktor bana günde 3 defa dedi de merak ettim bilmiyorumkismile
iyiym sağolasın canım bi kaç sayfa ötede sana yazmıştım akşam üstü bende nasılsın diye:))))))
valla bana günde 3 deyince çok geldi merak ettim
adet olmayı desteklediğini hiç bilmiyodum bak öğrenmiş oldum opuyorumnanaktan
iyiyim canım ne olsun işte yumurta takibi yaptırıyorum bu ay inşlhh artık bizlerinde göbişleri dolar dua et canım bizlere opuyorumnanaktan
canım h.g evet günde 3 tane canım ben daha öncede kullanmıstım.bu ay yine yazdı doktorum aldım kullanıcam
Tam resim yüklerken misafir geldi canım, resimleri bile yükleyememiştim, geçmişe bakmadan direk yükledim resimleri, sonra da misafirlerin yanına geri oturdum, o yüzden görmemişim senin yazdığını .opuyorumnanaktan İnşallah yakında sizin bebişlerin resmini de görücez. :Saruboceq: opuyorumnanaktan
peki dilemmacım senin eşinde varmıydı bir sorun sen yinede artsın diemi yaptın?
cicvir cnm buzu alıcaksın eşine vericeksin cnm oda ilişkiden önce birgüzel masaj yapıcak kendine yani işte anla:kedi: sonra Allah Allah diyerek olaya giriceksiniz cnmkaydirigubbakcemile3
sen söle bana yapim ben sana çizelge ne zaman adet oldun?
benimde tatsızlık vardı sabahtan ama eve gelince eser kalmadı :)) olur arada tuzu biberi takma.mapıyım canım ya eşimle biraz tatsızız bugun mafoldumben
onun dısında iyiyim.canım her ay zahmet oluyo sanada bilsem değiştiririm her ay ama.
Çıktım ve geldim canım haber veremedim biliyosun nedenini opuyorumnanaktanportakalım çıkıyomusun cnm hadi bakalım iyi akşamlar cnm sana öpopuyorumnanaktan
Selam yelizcim,sen nasılsınselam nasılsınız kıslarr....herkes iyidir inşallah
Selam bu seferde biz geldik sne yoksun kuzuselam kızlar bende geldimmm opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar yardıma ihtiyacım var bir dinlerseniz sevinirim, konu aşacaktım vazgeçtim gereksiz olduğunu düşündüğüm için,
adetim bitti 2 haftanın ortalarındayız bebek yapmaya karar verdik ve gün aşırı denedik, ben her ay genelde yumurtalarımın çatladığını hissederim, kasıklarda ağrı ve halsizlik yapıyor bende, ayın 8-9gibi çaltadı ve o günlerde de birliklte olduk hala da deniyoruz yanlız benim şüphem şu, çatlamadan sonra 3-4 gündür, sürekli bir halsizlik, tansiyon düşmesi gibi yorgunluk, canımın tatlı çekmesi, diğer yiyeceklerin bana küflü gibi kokması gibi şeyler olmaya başladı bende, gün içinde uyumalar ve içmeden sarhoş olmuş gibi kafam yerinde değil, hamileyim demiyorum ama 23 yaşındayım daha önceden ben hiç böyle şeyler yaşamamıştım!
gerçekten hamile olma şansım var mı yoksa psikolojik olabilir mi ? tamam biliyorum ilk adeti beklemem gerek ama bu böyle ne kdar devam eder diye de tırsıyorum açıkcası! arada midem de bulanıyo :S
:lepi: kaydirigubbakcemile2 naniknanik GÜNAYDINNNNN naniknanik kaydirigubbakcemile2 :lepi:
slm canım günaydın öncelikle şunu söylemek istiyorum hamile bile olsan kesinlikle bu kadar erken belitri olmaz en erken 6 haftalık gebeliklerde belirti ortaya çıkar erken belirtilerde ise aşırı göğüs aqrısı hissedilir ve aşırı akıntı olur bunun dışında 5-6 haftadan önce mide bulantısı kokulara karşı hassasiyet yada uyku hali falan kesinlikle olmaz sen kendini bebeqe konsantre ettiqin için bunları hissediyorsun kesinlikle psikolojik bunlar canım hamile bile olsan bunları bu kadar erken hissedemezsim Allah gönlüne göre versin....
günaydın arkadaşlar yardıma ihtiyacım var bir dinlerseniz sevinirim, konu aşacaktım vazgeçtim gereksiz olduğunu düşündüğüm için,
adetim bitti 2 haftanın ortalarındayız bebek yapmaya karar verdik ve gün aşırı denedik, ben her ay genelde yumurtalarımın çatladığını hissederim, kasıklarda ağrı ve halsizlik yapıyor bende, ayın 8-9gibi çaltadı ve o günlerde de birliklte olduk hala da deniyoruz yanlız benim şüphem şu, çatlamadan sonra 3-4 gündür, sürekli bir halsizlik, tansiyon düşmesi gibi yorgunluk, canımın tatlı çekmesi, diğer yiyeceklerin bana küflü gibi kokması gibi şeyler olmaya başladı bende, gün içinde uyumalar ve içmeden sarhoş olmuş gibi kafam yerinde değil, hamileyim demiyorum ama 23 yaşındayım daha önceden ben hiç böyle şeyler yaşamamıştım!
gerçekten hamile olma şansım var mı yoksa psikolojik olabilir mi ? tamam biliyorum ilk adeti beklemem gerek ama bu böyle ne kdar devam eder diye de tırsıyorum açıkcası! arada midem de bulanıyo :S
sımdı kızlar calısma olmadan oncemı buz surcez orasına anlamadım ben
kecı boynzuu suyu ıcırcem bu gece
polen arı sutu bal yıyoz zaten bır haftadır
fındık fıstık yedırom ıkı gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?