Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Tam resim yüklerken misafir geldi canım, resimleri bile yükleyememiştim, geçmişe bakmadan direk yükledim resimleri, sonra da misafirlerin yanına geri oturdum, o yüzden görmemişim senin yazdığını .opuyorumnanaktan İnşallah yakında sizin bebişlerin resmini de görücez. :Saruboceq: opuyorumnanaktan

anladım canım önemli değill
evet bak bu kız sana benziycek annesi

peki dilemmacım senin eşinde varmıydı bir sorun sen yinede artsın diemi yaptın?

Canım çıkmıştım şimdi yazayım.Eşimde sorun çıkmadı ama sperm sonuçlarında ileri hareketlilik daha iyi olabilir gibi geldi bana,doktorum normal demişti oysa.Hareketliliği arttırsın diye havuç suyu içirdim.belki etkisi oldu bilemiyorum,ikiz tutturduk çünkü.
Bu buz olayını ilk kez duydum.CADIARZUCanım sen takip yaptırsana

ya dilemmacım yaptırdım ben takip daha önce normal büyüyo çatlıo hiçbir sorun yok yani ilaç bile vermiyo doktor ama anlamadım eşiminde spermlerde hız düşük cnm ondan oluyo diye düşünüyorum başka bişi gelmiyo artık buaydan sonra artık bi adım atıcam ama bilmiyorum aşılamamı olur başka bişimi?

mapıyım canım ya eşimle biraz tatsızız bugun mafoldumben
onun dısında iyiyim.canım her ay zahmet oluyo sanada bilsem değiştiririm her ay ama.
benimde tatsızlık vardı sabahtan ama eve gelince eser kalmadı :)) olur arada tuzu biberi takma.
bu arada bana zahment falan olmuyor sakın öyle düşünme,her zaman çekinmeden söyle,zorxx yapmış sana bu ay mesaj atmış.
portakalım çıkıyomusun cnm hadi bakalım iyi akşamlar cnm sana öpopuyorumnanaktan
Çıktım ve geldim canım haber veremedim biliyosun nedenini opuyorumnanaktan
selam nasılsınız kıslarr....herkes iyidir inşallah
Selam yelizcim,sen nasılsın
selam kızlar bende geldimmm opuyorumnanaktan
Selam bu seferde biz geldik sne yoksun kuzu

sımdı kızlar calısma olmadan oncemı buz surcez orasına anlamadım ben

kecı boynzuu suyu ıcırcem bu gece
polen arı sutu bal yıyoz zaten bır haftadır
fındık fıstık yedırom ıkı gundur

günaydın arkadaşlar yardıma ihtiyacım var bir dinlerseniz sevinirim, konu aşacaktım vazgeçtim gereksiz olduğunu düşündüğüm için,
adetim bitti 2 haftanın ortalarındayız bebek yapmaya karar verdik ve gün aşırı denedik, ben her ay genelde yumurtalarımın çatladığını hissederim, kasıklarda ağrı ve halsizlik yapıyor bende, ayın 8-9gibi çaltadı ve o günlerde de birliklte olduk hala da deniyoruz yanlız benim şüphem şu, çatlamadan sonra 3-4 gündür, sürekli bir halsizlik, tansiyon düşmesi gibi yorgunluk, canımın tatlı çekmesi, diğer yiyeceklerin bana küflü gibi kokması gibi şeyler olmaya başladı bende, gün içinde uyumalar ve içmeden sarhoş olmuş gibi kafam yerinde değil, hamileyim demiyorum ama 23 yaşındayım daha önceden ben hiç böyle şeyler yaşamamıştım!
gerçekten hamile olma şansım var mı yoksa psikolojik olabilir mi ? tamam biliyorum ilk adeti beklemem gerek ama bu böyle ne kdar devam eder diye de tırsıyorum açıkcası! arada midem de bulanıyo :S

slm canım günaydın öncelikle şunu söylemek istiyorum hamile bile olsan kesinlikle bu kadar erken belitri olmaz en erken 6 haftalık gebeliklerde belirti ortaya çıkar erken belirtilerde ise aşırı göğüs aqrısı hissedilir ve aşırı akıntı olur bunun dışında 5-6 haftadan önce mide bulantısı kokulara karşı hassasiyet yada uyku hali falan kesinlikle olmaz sen kendini bebeqe konsantre ettiqin için bunları hissediyorsun kesinlikle psikolojik bunlar canım hamile bile olsan bunları bu kadar erken hissedemezsim Allah gönlüne göre versin....

:lepi: kaydirigubbakcemile2 naniknanik GÜNAYDINNNNN naniknanik kaydirigubbakcemile2 :lepi:

Merhaba canım
hiç bellide olmaz.her bayanda farklılıklar gözükebiliyor.umarım seninki erken belirti vermiştir.Sonuç itibariyle bir okudugum makalede yumurta döllenmesiyle birlikte vucuttaki organlar anında birbirlerine haber verirmiş hamilelik başlıyor diye.Tabiki bu sadece yazılan bişey.Hadi hayırlısı.allah gönlüne göre versin

bende kendimden pek emin olamadığım için paylaşmak istedim, neticede hiç başıma bu kadar şey üst üste gelmemişti, gerçi kocam da psikolojiktir adetin gecikin ancak o zaman belli olur diyor ama ben yinede şüpheliyim, çünkü bir tanıdığım abla, hamile olduğunda da böyle olmuş, direk uyuklama hissiyatı falan aynı benim gibi yani, mı acaba dedim kendi kendime ondan sorayım dedim! neyse daha 2haftam var bakalım adet olmazsam kesin oldum demektir,
1 kerede tutturmuş olacağız eğer olursa

Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan

Günaydın,hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan
Yazdıklarını okuyunca bu bebeği ne kadar istediğini anladım,çünkü sen kendini şuan hamile kalmaya şartlamışsın ve tamamen psikolojik olarak belirtilere kaptırmışsın.
Şimdi 8-9 gibi çatlama oldu diyorsun..Spermlerle karşılaşacakta,döllenme olacakta ...Oooo bu zaten 3 gün sürüyor yani bunları hissetmen ve bunların sana kendini kokulara hassasiyet uyku hali,halsizlik olarak hissettirmesi imkansız ne yazık ki..
Diğer arkadaşın söylediklerinide aynen katılıyorum şuan hissedebileceğin tek ilk ve güçlü belirti göğüslerde aşırı(adet öncesi gibi değil) hassasiyet,acıma,üstüne yatamama olmalı. ( ki bunun için bile zamanın var bugün daha ayın 12si)
Diğer belirtiler için daha çook erken cnm.
Sen kafanı böyle şeylere takma ve adetin gelinceye kadar çalışmaları sakın bırakma Şeniz
Kendi kendine ne kadar stres yaparsan kafana takarsan o kadar uzaklaşırsın bebekten,hormonları çok etkiliyor,hormonlar etkilenince de bebek olmuyor buna dikkat etmeni tavsiye ederim.
İnşallah Allah gönlüne göre verir cnm opuyorumnanaktan :CüvCüv:

Son düzenleme:
sımdı kızlar calısma olmadan oncemı buz surcez orasına anlamadım ben

kecı boynzuu suyu ıcırcem bu gece
polen arı sutu bal yıyoz zaten bır haftadır
fındık fıstık yedırom ıkı gundur

Selam canım ben buz olayını tam bilmiyorum ( zorxx gelince söyler ayrıntılı )ama çalışma olmadan hemen önce sürmek çalışamadaki performansı etkileyebilir.Bence saatler önce sürmelisiniz.
Keçi boynuzunu sakın ihmal etme onu sabah akşam içir.
Arı sütü polan karışımı eşin içinde senin içinde faydalı.
Spermler için havuç suyunu da unutma,suyunu sıkamazsan yedir.
Sende ye çünkü kadında da yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyormuş.
Devam devam kaydirigubbakcemile

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
bencede çokk erken ilk bebk istediğim zamanlarda bendede çok olmuştu ama artık tek bir belirti bile olmuyo psikolojik olarak beynim bile hamile olacağıma inanmıyo herhal artık delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…