- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.721
Delü garu inanmıyormuşklava:
İlk günlerdeki manyaklığımız kalmadı ama bigün çat diye olacak görürsün aklinialirimsmile :CüvCüv:
inanmak istesemde olmuyo artık ne yapim eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
ama kızma tammm inanıyomm ay özellikle eşim bu ay sanki hemen olcakmış gibi heyecan yapıyo
bana diyoki sende hiç heyecan yok bende dedim ben artık aştım o şeyleri delikafadulden
İyiyim kuşum sen nasılsın?
ayy evde olunca da sizin geleniniz gideniniz bitmiyor haa:))
Tatlı pratik bişi oluversin ya irmik tatlısı yapsana sütlü üzerine de ceviz ya da tarçın sepelersin
hem onların hazır paketleride var sepet sarkıt alta :))
ufff daha çok var yaaa,nasıl sabretcem bilmiyorum artık... geri sayım başladı gibi bi şey o zaman...
bakalım olur inş.
şu keçi boynuzu havuç falan ne oluyo !
gerçi ben yatmadan evvel kocama 1 tatlı kaşığı balla süt yuttruyorum ama
faydası olur mu bilmiyorum,
bu hafta iyi baktım ona, bağdem, fıstık, ceviz falan
Sen hamile kalırsan zaten eşin senden daha heyecanlı olacak bak görürsün ben senin kadar relax birini görmedim ayoll zemuszemus
Hani sen doktora gitmiyodun adet olmuyodun ya şimdi adet oldun spermelri yükselttin doktora gidiyorsun yumoş büyüyo o yüzden nedense bende inanıyorum bu ay canım opuyorumnanaktan
ufff daha çok var yaaa,nasıl sabretcem bilmiyorum artık... geri sayım başladı gibi bi şey o zaman...
bakalım olur inş.
şu keçi boynuzu havuç falan ne oluyo !
gerçi ben yatmadan evvel kocama 1 tatlı kaşığı balla süt yuttruyorum ama
faydası olur mu bilmiyorum,
bu hafta iyi baktım ona, bağdem, fıstık, ceviz falan
ay valla evde olunca bitmiyor dediğin gibi olsun misafiri severim bereketiyle gelirler :Saruboceq:
bende öle bişi düşünüyorum ama benim kocişin yiyceği bişi olsun bari sütlü irmiği benimki sevmiyo:)) benim bi pastam var onu yaparım herhalde yağsız bi kek yapıyorum pandispanya gibi sonra üstüne sıcakken süt döküp ıslatıyorum krema veya puding yapıp döküyorum baya güzel oluyo
ay bacım valla aşağı giyinip inmeye üşeniyorum sepet salcamda ayıp olcak bi kat aşağıda inemiyolar dicek adam kaydirigubbakcemile3
bu arada unutmamışsın altımın bakkal olduğunu zekana hayranım bacım Şeniz
pipilinin relax anasıııı :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
ayy canım ağzından bal damlıyo ayoll biri kırsınn artık şu şeytanın bacağınıda arkasından bizde gidelim artıkınnnnn :hooray:
neyse portim ben kalkıyorum mutfaga doğru yol alam
çamaşırlar var asılcak katlancak anamm iş bitmiyooo yahuuu :hulya:
neyse hadi ben kaçtım kuzum öptüm seni fırsat bulursam gelirim yine opuyorumnanaktan
günaydın canlarr erkencisiniz valla ben anca kalktım ve daha çay keyfi yapıorum hayranım şu aysen karusuna yaaa ne hamarat kadın sabahın köründe kalkmış deli bende cam silicem bugün umarım yani
aysen geliyos bacım sana bugün menü iyimiş valla fazla yap bak ona göre
portakalım sen napıosun cnmmmmmmmmmmm?
benim dururumum biraz farklı gurbette olduğum için bu ay en geç haziranda tutması lazım yoksa bir dahaki senin bu zamanlarını takip etmem gerekcek, gerçi herşeyimiz tamam testler yumurtalıklar sağlık vs bir problemimiz yok bakalım ne olcak zamanla görcez, Rabbimin istediği olur tabiki, bakalım bizim için hayırlısı neymiş...
Adı bile hazır be keratanın, rüyamda görmüştüm hemde evlenmeden öncebakalım yolunu gözlüyoz at hırsızının ama nasip işte...
Selam kızlar nasılsınız bakemmmm
neyse ben çıkayım bari görüşürüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?