Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

portim naber kuzum ayy ben bugün 8 de uyandım
zaten bugünde misafir gelecek bana bari dedim hazır uyandım bişeyleri yapam zeytinyağlı biber dolması yaptım pişti..poğaça yapıcam makarna salatası yapıcam ama tatlı ne yapıcam bilmiyorum yaaa
bende mügeye takıldım allahtan evi sil süpür yapmıycam temiz:)))

Delü garu inanmıyormuş klava:

İlk günlerdeki manyaklığımız kalmadı ama bigün çat diye olacak görürsün aklinialirimsmile :CüvCüv:

inanmak istesemde olmuyo artık ne yapim eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ama kızma tammm inanıyomm ay özellikle eşim bu ay sanki hemen olcakmış gibi heyecan yapıyo
bana diyoki sende hiç heyecan yok bende dedim ben artık aştım o şeyleri delikafadulden

ıyiyim kuşum sen nasılsın?
ayy evde olunca da sizin geleniniz gideniniz bitmiyor haa:))
Tatlı pratik bişi oluversin ya irmik tatlısı yapsana sütlü üzerine de ceviz ya da tarçın sepelersin
hem onların hazır paketleride var sepet sarkıt alta :))

ufff daha çok var yaaa,nasıl sabretcem bilmiyorum artık... geri sayım başladı gibi bi şey o zaman...
bakalım olur inş.

şu keçi boynuzu havuç falan ne oluyo !

gerçi ben yatmadan evvel kocama 1 tatlı kaşığı balla süt yuttruyorum ama
faydası olur mu bilmiyorum,
bu hafta iyi baktım ona, bağdem, fıstık, ceviz falan

Sen hamile kalırsan zaten eşin senden daha heyecanlı olacak bak görürsün ben senin kadar relax birini görmedim ayoll zemuszemus

Hani sen doktora gitmiyodun adet olmuyodun ya şimdi adet oldun spermelri yükselttin doktora gidiyorsun yumoş büyüyo o yüzden nedense bende inanıyorum bu ay canım opuyorumnanaktan

ay valla evde olunca bitmiyor dediğin gibi olsun misafiri severim bereketiyle gelirler :Saruboceq:

bende öle bişi düşünüyorum ama benim kocişin yiyceği bişi olsun bari sütlü irmiği benimki sevmiyo:)) benim bi pastam var onu yaparım herhalde yağsız bi kek yapıyorum pandispanya gibi sonra üstüne sıcakken süt döküp ıslatıyorum krema veya puding yapıp döküyorum baya güzel oluyo
ay bacım valla aşağı giyinip inmeye üşeniyorum sepet salcamda ayıp olcak bi kat aşağıda inemiyolar dicek adam kaydirigubbakcemile3

bu arada unutmamışsın altımın bakkal olduğunu zekana hayranım bacım Şeniz

valla canım bu kadar stres yapma daha ik aydan bak biz 1,5 snedir bekliyoruz artık çoğu şeyi aştık..stres yaparsan hormonlarıda etkilersin
en az bi 6 ay geçmesi lazım ondan doktora gitmek için
inşlhh bu ay gelmiştirde bizler gibi beklemezsin opuyorumnanaktan

pipilinin relax anasıııı :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

ayy canım ağzından bal damlıyo ayoll biri kırsınn artık şu şeytanın bacağınıda arkasından bizde gidelim artıkınnnnn :hooray:

neyse portim ben kalkıyorum mutfaga doğru yol alam
çamaşırlar var asılcak katlancak anamm iş bitmiyooo yahuuu :hulya:
neyse hadi ben kaçtım kuzum öptüm seni fırsat bulursam gelirim yine opuyorumnanaktan

günaydın canlarr erkencisiniz valla ben anca kalktım ve daha çay keyfi yapıorum hayranım şu aysen karusuna yaaa ne hamarat kadın sabahın köründe kalkmış deli bende cam silicem bugün umarım yani
aysen geliyos bacım sana bugün menü iyimiş valla fazla yap bak ona göre
portakalım sen napıosun cnmmmmmmmmmmm?

Sabırlı olmalısın,bak biz 1,5 yıldır bekliyoruz.
aylar ayları kovaladı,inşallah sende ilk ay tutturan arkadaşlardan olursun.
Keçi boynuzu ve havuç suyu erkekte sperm sayısını ve hareketliliğini arttırıyor.
Spermler için son derece faydalı.
Balın olduğu herşey faydalıdır canım
bence sende yemelisin aklinialirimsmile Şeniz

o pastayı biliyorum arkadaşım öğretmişti benimkide onu sevmiyor sempatiksalakcinni
he kıs unuturmuyum heç ben senin herbişeyini kafama not ediyom :))

pipilinin relax anasıııı :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

ayy canım ağzından bal damlıyo ayoll biri kırsınn artık şu şeytanın bacağınıda arkasından bizde gidelim artıkınnnnn :hooray:

pipilinin relax anasına gurban olam :1hug:
Olcak olcak bu ay sen inan sıkı çalış perşembeden sonra bu arada ne var ne yok yumurta ve sperm için dozu arttır dukturcum

neyse portim ben kalkıyorum mutfaga doğru yol alam
çamaşırlar var asılcak katlancak anamm iş bitmiyooo yahuuu :hulya:
neyse hadi ben kaçtım kuzum öptüm seni fırsat bulursam gelirim yine opuyorumnanaktan

Tamam canım sana kolay gelsin.1-1.5 saat sonra bende kkdan çıkarım giremem bidaha gün içinde...Bugün erken çıkıyorum eve gidersem eğer daha erken saatte,gitmezsem de her zamanki saatte buluşalım aklinialirimsmile opuyorumnanaktan

Günaydın,Hoşgeldin canımcım
Ohh bende daha kahvaltı yapmadım ha bire çenem ve elim çalışıyo makyaj yapacak zaman bile bulamadım sempatiksalakcinni

aysen garusuna bende hayranım ya uyku nedir bilmiyo,iki dk da döktürüyo yemekti börekti alkisalkisalkis

ben napim canım her zaman olduğu gibi kalktım geldim işe,poff biran önce zaman geçsede iznim başlasa burası dehşet sıcak orada yanıyordur dime ?
sen nasılsın?

benim dururumum biraz farklı gurbette olduğum için bu ay en geç haziranda tutması lazım yoksa bir dahaki senin bu zamanlarını takip etmem gerekcek, gerçi herşeyimiz tamam testler yumurtalıklar sağlık vs bir problemimiz yok bakalım ne olcak zamanla görcez, Rabbimin istediği olur tabiki, bakalım bizim için hayırlısı neymiş...
Adı bile hazır be keratanın, rüyamda görmüştüm hemde evlenmeden önce bakalım yolunu gözlüyoz at hırsızının ama nasip işte...

Heç bişi anlamadım durumunla ilgili gurbet derken?
Neden bir dahaki senenin bu zamanlarını takip etmen gerekecek çyle plan program işi değil ki bu canım Allah ne zaman uygun görürse o zaman yani sakın öyle düşünme hazirana kadar tutması lazım falan die şart koşma.
Hakkında hayırlısı olsun,oğluş istiyorsun dime :))
Adet olman gereken tarihi verirsen senide listeye ekleyelim.Listemiz ilk sayfada baktın mı ?zemuszemus katılmak istersen yaz tarihini.
ama bak tarih verip sonra uğramamak yoq kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…