- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.741
Kıslarrrr merhabaaaaaa,nasılsınızzz??
Güzel haberler var mı bakıyım ,portakalımmmm naberr???
hayatımm ayy ben daha dün seni sordum demete kıs bak geçmişe görürsün :))
Hoşgeldin cnm,nasılsın? Nerelerdesin sen ya hiç uğramıyorsun?
herşey yolunda mı anlat hele bebişi zemuszemus
şu anda kazakistanda yaşıyorum, uzun bir müddet de burada kalacağım kocamın işlerinden dolayı, tatil zamanlarımız da sadece yaz aylarında oluyo, normalde bebekleri de ilk 5-6 ay uçağa sokmuyorlar yasak, o yüzden ele avuca gelene kadar zaman geçmesi gerekiyor, bu yüzden şimdi tutarsa seneye haziran sonu gibi TR ye gelebiliyorum, ama eğer tutmazsa en geç haziran sonuna kadar olması lazım, yani en azından İNŞ diyelim. olmazsa seneye kalıyoruz, kışın istanbulda pek tatil yapılmıyor çünkü :çok üzgünüm :çok üzgünüm:
bu yüzden seneye bu zamanlara bir daha denememiz gerekiyor...
şu tarih olayı falan ney? Çİn takvimiyse baktım, bu ay ve haziran erkek , ona göre ayarladık herhalde yani :roflol:
adı bile hazır sırnaşık şey
Canım benim vallaa iyi sayılırız,şuan bir sorun yok tatlım yaaa.Kalp kalbe karşıymış o zaman desene :))))
30 haftalık oldum portim ve dolayısıyla biraz ağırlaştım..Kendi işimi yaptıgım için burayı güvenilir birilerine bırakıp keyfime göre gelip gidiyorum işe..Çok yormamaya dikkat ediyorum kendimi..
Sende ne var ne yok güzelim?Nasıl gidiyor hayat?
selam cicvir sen nasılsın?
zor sana çizelge yapmıştı geçmişi okumadın heralde değiştirsene canım çizelgeni
selam cicvir sen nasılsın?
zor sana çizelge yapmıştı geçmişi okumadın heralde değiştirsene canım çizelgeni
ay çok alemsin kıs hiç güleceğim yoktu :roflol: :roflol:
Çin takvimine bakmış kaydirigubbakcemile3
Hadi bakalım daha acemisin bu işte neye inanacağını bilemiyorsun :))
Bu arada olsun da ne zaman olursa olsun cnm yani şimdi haziranda tutmazsa siz tatil içinbebek fikrini aklınızdan çıkartıp korunacak mısınız yine ?
1senede tatil yapmayıveririn ayolll
Çok mu önemli istanbula gelmek yazın,ailen olsa bile ahh ahhh keşke benim bebeğim olsa şimdi de 2 yıl tatil nedir memleket nedir bilmesem.
adını ne düşündünüz bu arada?
tarih meselesine gelince adetini nasıl hesaplıyorsun yani şimdi 2.haftalardayım demişin ne zaman adet olacaksın?O tarihleri yazıyoruz.
şöyle söyliyim günün geçtiğini nasıl anlayacaksın? :))
mesela ben 7 mayısta adet oldum ve 28 -29 gün sonra en geç 4 haziran gibi adet olmayı bekliyorum.
Listeyede hepimizin adet olmayı beklediği tarihleri yazıyoruz.
Böylece bugün kimin günü olduğunu anlıyoruz işte öle bişi anlamadığın bişi varsa sen yine sor
Daha gencecik bir çift olduğumuz için tatili düşünüyor insan napayım, aile özlemi bir başka oluyor neticede, koruna biliriz ama henüz daha karar vermedik, kesin değil yani, ama bakalım işte nasip, olmaazsa seneye ramazan bayramı gibi geliriz olur biter, ben değilde kocam çok istiyor bebek, hep kalabalık ailede büyümüş, şimdi 2 kişi olunca sıkılıyor sanırım :1closedeyes: ben daha erken diyorum ama neticede doğurmak için en verimli yaş da 20-30 arası, bu zamanı da egale etmek istemiyorum açıkcası, zaten bebeğim olduğunda yarılamış olacağım, bi düşününce çok da erken yada geç değil tam zamanı aslında, inş olur ya ne diyeyim... İyi stres yaptım valla ama hea kafamçokkarıştı
adetimin balama bitişi 27nisan-3mayıs, şimdi ilk bekleme tarihim 24-25mayıs, o yüzden 2 haftam var dedim.
Allah erkek evlat nasip ederse MUSA EFE, kız evlat nasip ederse ALMİRA ya da TUANNA koyacağım adını !
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cınko hapı alsammı benım kocaya sızce zararı olurmu spermlerı yukseltıomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?