- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.761
MIZMIZ benim eşim içti çinko hapı zinko diye. işe yaradı. yükselmiş sperm sayısı 22 milyondan 28 milyon olmuş
slm portakal suyu bana biraz zaman ayırabilir misin paylaşmak istediğim bir konu var mümkünse
selam cnm tabiki buyur bekliyorum yaz cnm
çok sağol mesaj yazmaya karar verdim
ok burdan bahsedeyim
şubattan beri bebek istiyoz yeni işe girdim ve eşime bebek olursa çalışmam onunla olmak istiyorum dedim ya da erteleylim dedim aramızda 11 yaş fark var 25 -36 ne kadar erteleyecez dedi bende kış dedim o an onun yaşından dolayı ama oda bu kadar zamanda ne birikim olur dedi doğal olarak diğer taraftanda maddiyat var kafam çok karışık açıkça ne istediğinide söylemedi annemde çalış bebek olursa ben kayınvaliden bakarız diyo ama be onu sadece dogurmak iastemiyom bide ilk bebek onun hiçbir şeyine tanık olmamak durumu çok sinir bozucu bence napcam ben ya gözü çıksın paranın :.)I
Şimdi şubattan beri istiyorsunuz mayıstayız henüz bebek olmamış,
Yani Allah ne zaman kısmet eder belli olmaz.
Bende geçen yıl senin gibiydim bebek düşünmeye başladığımızda yeni işe girmiştim ve hamile kalıp kalmamak için endişelerim vardı.O zaman arabamız yoktu mesela araba almak istiyordum,biraz birikim yapmak istiyordum ama bi taraftanda o bebeği o kadar çok istiyordum ki anlatamam...
Ha bu ay olacak ha şu ay derken 1,5 yıl oldu hala bebek için uğraşıyorum.
İş yerimde 1 yılım doldu.
Araba aldık :))
Şuan hamile kalsam bebeğimin herşeyini dört dörtlük hazırlayabilirim.
Bir de şöyle düşün hamilelik boyunca çalışacağını,yasal olarak haklarını,izinlerini...
Bi arkadaşım 4 ay doğum izninden 4.500 TL aldı.
Düşün bu zamanda çok iyi para.
Eşinin çalışması bir çok şeye yetiyorsa doğumdan sonra da alacağın para baya rahatlatır,o zamana kadar da biriktirdiklerin kar :))
Ben böyle düşünüyorum ve ne olursa olsun bebeği erteleme derim,çünkü ne vakit geleceği belli değil zaten.
Biz ilk denemede tutturanlardan değiliz malasef cnm.
Umarım yazdıklarımla sana azda olsa yardımcı olabilmişimdir opuyorumnanaktan
çok sağol çok yardımcı oldun şimdi daha da netleşti herşey çok tşkler beni şuan o kadar rahatlattın ki anlatamam bütün içtenliğimle bebişinin en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde sana gelmesini diliyorum çok tşkler
Çok mutlu oldum bi faydası olduysa söylediklerimin.
Ben teşekkür ederim iyi dileklerin için opuyorumnanaktan
İnşallah Allah hepimize en kısa zamanda hayırlısıyla anne olmayı nasip eder :Saruboceq:
skorpion ne çok misaifr geldi cnm şansına ya böle olmucak sen misafir felan dinleme artık bakın keyfinizezemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?