Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slm canlarım yıne kımsecıkler yok benımde canım sıkılıyo 2 gundur halı yıkadım dun aksam sol kasık tarafımda fena kramplar oldu yıne ıdrar yolları ıltıhabı canlandı sanırsam off ya ben ne sanssızım ya

selam kızlar nasılsınız
çatlatma iğnemi vuruldum bugün hayırlısıyla bua y göbişim dolar benim ve tüm isteyenlerin inşlhhhh opuyorumnanaktan

slm kızlar görünüp kaçıcam ama aysencim iğneni olduğunu görünce yazayım dedim inşallah tutar, bakalım ben de aşılama tuttu mu diye eve gidince test yapıcam doktor 14'üne kadar hastalanmazsan test yap dedi gerçi benim kırmızılar her zaman gecikir bekleyip ümitlenmek istemiyorum bi an evvel öğreneyim neyse ne bileyim diyorum...
yarın size sonucu yazarım herkese iyi akşamlar..

selam kızlar nasılsınız
çatlatma iğnemi vuruldum bugün hayırlısıyla bua y göbişim dolar benim ve tüm isteyenlerin inşlhhhh opuyorumnanaktan

inşlhh canımmmm inşlhh bu ay yüzümüz güler

ayy hadi evde net yokmu yazardın yaa
neyse inşlhh çift çizgiyi görürsün canımmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ayşencim iğneni olmuşsun canım hayırlı olsun inşallah bu ay olacak canım Allahın izniyle.
Çok sevindim bu da bişeydir.
ınşallah çatlama oldu mu diye kontrol eder doktorun

Tancredi inşallah yarın mutlu haberi verirsin bize canım.Allah nasip etmiştir inşallah bu hadi bakalım çorap söküğü gibi gelin artık :))

Son düzenleme:
evet canım beklemek daha zor.Aşılama sanırım senin için uygun
selam kızlar nasılsınız

Kızlar hayırlı olsun.İnşallah yakında bebeiş haberi verirsiniz bize:Saruboceq::Saruboceq:

inşlhh canım hepimizin yüzü güler bu ay inşlhhh
selam canim hadi bakaim hayirli olsun bu ay güzel haberlerini aliriz insalllahhh:Saruboceq:

sağol bacım inşlhhhh dua et inşlhhhh
evet canım beklemek daha zor.Aşılama sanırım senin için uygun

Kızlar hayırlı olsun.İnşallah yakında bebeiş haberi verirsiniz bize:Saruboceq::Saruboceq:

sağol dilemmacım duaların bizimle olsun inşlhhh :Saruboceq:

Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…