- 20 Şubat 2007
- 2.697
- 285
- 688
- 39
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #9.781
Merhaba kızlar.Nasılsınız????
selam kızlar nasılsınız
çatlatma iğnemi vuruldum bugün hayırlısıyla bua y göbişim dolar benim ve tüm isteyenlerin inşlhhhh opuyorumnanaktan
İyiyiz canım, sen nasılsın ?
selam kızlar nasılsınız
çatlatma iğnemi vuruldum bugün hayırlısıyla bua y göbişim dolar benim ve tüm isteyenlerin inşlhhhh opuyorumnanaktan
slm kızlar görünüp kaçıcam ama aysencim iğneni olduğunu görünce yazayım dedim inşallah tutar, bakalım ben de aşılama tuttu mu diye eve gidince test yapıcam doktor 14'üne kadar hastalanmazsan test yap dedi gerçi benim kırmızılar her zaman gecikir bekleyip ümitlenmek istemiyorum bi an evvel öğreneyim neyse ne bileyim diyorum...
yarın size sonucu yazarım herkese iyi akşamlar..
selam portiii nasilsin?
selam kızlar nasılsınız
evet canım beklemek daha zor.Aşılama sanırım senin için uygunya dilemmacım yaptırdım ben takip daha önce normal büyüyo çatlıo hiçbir sorun yok yani ilaç bile vermiyo doktor ama anlamadım eşiminde spermlerde hız düşük cnm ondan oluyo diye düşünüyorum başka bişi gelmiyo artık buaydan sonra artık bi adım atıcam ama bilmiyorum aşılamamı olur başka bişimi?
selam kızlar nasılsınız
slm kızlar görünüp kaçıcam ama aysencim iğneni olduğunu görünce yazayım dedim inşallah tutar, bakalım ben de aşılama tuttu mu diye eve gidince test yapıcam doktor 14'üne kadar hastalanmazsan test yap dedi gerçi benim kırmızılar her zaman gecikir bekleyip ümitlenmek istemiyorum bi an evvel öğreneyim neyse ne bileyim diyorum...
yarın size sonucu yazarım herkese iyi akşamlar..
Ayşencim iğneni olmuşsun canım hayırlı olsun inşallah bu ay olacak canım Allahın izniyle.
Çok sevindim bu da bişeydir.
İnşallah çatlama oldu mu diye kontrol eder doktorun
inşlhh canım hayırlısı olsun bakalım artık birimiz yenelim kara bahtımız kör talihimizi
Tancredi inşallah yarın mutlu haberi verirsin bize canım.Allah nasip etmiştir inşallah bu hadi bakalım çorap söküğü gibi gelin artık :))
selam canim hadi bakaim hayirli olsun bu ay güzel haberlerini aliriz insalllahhh:Saruboceq:
evet canım beklemek daha zor.Aşılama sanırım senin için uygun
Kızlar hayırlı olsun.İnşallah yakında bebeiş haberi verirsiniz bize:Saruboceq::Saruboceq:
İyiyim canım sen nasılsın?
işe gitmedin mi sen?
selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?