Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Merhaba Kızlar,

sevecencim tarihini değiştircim cnm,ara sıra atlıyor muyum ne :)) inan farkında değilim

denizcim hoşgeldin cnm,prof. herşey güzel dediyse sıkma canını tatlım.ınşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebişini.Diğer sonucu alınca da bildir hayatım,herşey gönlünce olsun ,öpüyorum

slmm ben geldimm portakalım nerdesin kuzum aysencim sende gelmişsin hayatım napıosun benim kırmızılar gelmedi hala ama daha günü geçmiş sayılmaz ağrım var heran bekliyorum ümidim olsa test yapıcam ama hiç yok malesefmafoldumben

ay canım gelemedim ya bir yoğunluk oldu ,ektradan da arkadaşlar gelip gitti yanıma teli kapattım ya daha yeni oturabildim pc başına,sende yemeğini yapmışsındır bu arada :)
evet daha günün geçmiş sayılmaz canımcım bekle bence de 30 olsun en azından.

aysencim kuzum sen nasılsın?bugün görüşemedik ben 1 de kalktım da sabahtan açamadım

ben geldim hayatım napıosunn kuşum yine dalmışın topiklere valla bilmediğin yer kalmadı hee kkdakaydirigubbakcemile3

evt hayatım ya hemen bittide ben akşam biraz surat yaptım bunede yalnız yaşıomuşum gibi evde sürekli oyun oyun baydım dedim ondan biraz beraber zaman geçirdik tekrar oyuna daldı işte..

ama benim içimde bi sıkıntı var çok feci sabki yumruk var boğazımda gitmiyoo :sinifsinif: manyadım ben

evt hayatım 12.gün olmuş bile ya ay varya zaman nasıl geçio sen çalışmalara sakın ara verme son gaz devammmzemuszemus kist gitti bak yumurtlamanda normal düzeyde demekki ağrı sızın var inşallah akşam okudğumuz yer gibi tam tedaviye geçicekcen hamile kalırızzzzzzz:Saruboceq:

ya neden yapıorum biliomusun haklısın kasıklarım ağrıo kist olmasında aklıma bile getirmek istemiyorum:Saruboceq:

canım evet bugün pek gelen giden olmamış kızlar iice boşaldılar

ben geçen aydan beri polen kullanıyorum bırakmadım ya belki yumoşlara faydası olmuştur kistte gidince.çalışmalara devam tabi :))

canım ya ben hiç sanmıyorum kasığın ağrıması kistle ilgili değil durduk yere şimdi kist hiç aklına bile sokma olsa zaten geçen gittiğinde söylerdi yumoş çatlamış dediğinde birden çatlamadan sonra kist oluşacağını sanmıyorum,inşallah bebektir o ama olmasa da planımızı yaptık bu ay adet olduğumuzda doktor yolunu tutuyoruz bir de biz deneyelim şu aşılamayı

aynen hayatım yok kafama takmıorum zaten gelip gelmemsini artık o yüzden rahatım:hulya: manyak bi rahatlık yani gelsin hiç aksatmadan direk doktora zaten .

valla kuşum bilmiyorumki hangi doktora nereye gitsem bulamadım şöle adam gibi birini amelyat eden doktorum çok ii ama bana direk tüp dedği için eledim adamıkaydirigubbakcemile3 hep ii şeyler sölücek sanki doktorlar bakıcam cnm bulucaz arrtık birini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…