Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

evt hayatım boşver zaten doktora gidersen sana hap felan verceği için gerk kalmaz o arada hemde ara vermiş olursun sen bu akşam 11 e kadar ordasın dimi yavrum?çok uzun be yakın olsak gelirdim yanına hemen ohhhh

Evet canım keşke burda olsaydın,enişte oyun oynaya dursun evde sen benim yanıma gelirdin ohh ne güzel olurdu.

Bu sene de doğuran doğurana burda ayool herkesin karnı burnunda :))

ya biliyor musun ben o 7 yasini okuyunca iki haftadır sonunda dua ederken başkaları içinde dua etmiştim ve öyle bişey vardı ki (söyleyebileceğim bişey değil anlatamıyorum şimdi ama )kesinlikle olmasına ihtimal yoktu.Dün haberini aldım beklenmeyen bi şekilde olmuş,çok şaşırdım.Duam kabul oldu.
ınanıyorum bebeklerimiz de olacak o yüzden yarında yapmayı istiyorum nasip olursa

ne güzel cnm gönülden etmişsin demek duanı bende yarın nasipse yapıcam eğer gelmezse adetim inşallah bizimde dualarımız kabul olucak cnmm

abisi vardır yada eşide orda dimi belki vakit bulamadı hatun kıymetini bilmio deli karu otur orda dinlen ohh

ay öle bi ihtiyacım varki şöle bi tatile şöle alıp başonı gidiceksin sessiz sakin ama denizde olsun mümkünsekaydirigubbakcemile3

ayy benimde çok ihtiyacım var tatile boshayallersmile bol oksijenli ama sıkıcı olmayan biyerde bir kaç gün kalabilsem keşke vaktim olsa da boshayallersmile

tamam canım burdayım,ay valla uyku bastırdı beni kahve falan mı içsem nebilmiyorumkismile

cnm ben gelene kadar çıktın tabi meyve hazırladım topla yıka derken eşim aldı pcyi neyse hayatım öpt seni çokk

slm kızlar nasılsınız ben ıyıyım sımdılık :))

pazar sabahı regl oldum ama ne regl bee agrıdan öldüm öldüm dırıldım hayatım boyunca boyle bır agrı cekmedım ben kıvrandım ve cocuklar gıbı bagıra bagıra agladım sabah 6 dan 10,30a kadar. neyse agrıdan dolayı üşümıyeyım dıye 2 gun dus almadım. ne olur ne olmaz dedım. salı aksam ustu dus aldım. ve benım reg kesıldı. bır damla geldı bıde dun bı damla gelmıs sabah o kadar bune sımdı varmı fıkrı olan hayatta 3 gunde kesılmezdı benım reglım kafam karıstı yaa

günaydın kızlar ben bugün off durumdayım çünkü adet oldum yeni moda sabaha karşı gelio mafediyo beni bütüngün çekerim :sinifsinif:ağrı öptüm

günaydın kızlar ben bugün off durumdayım çünkü adet oldum yeni moda sabaha karşı gelio mafediyo beni bütüngün çekerim :sinifsinif:ağrı öptüm

ayy cnm şimdi gördüm gelmiş kör olassıcalar yine klava:
Bir ay yanıltsalar bizi ,şaşarım zaten :umursamaz:
Hayırlısı olsun cnm :teselli:

Selammmm. Zorcum geçmiş olsun canım. ınşallah önümüzdeki ay çift çizgiyi görürsün. Portakalcım sen nasılsın?

slm kızlar nasılsınız bakalım
bende gebelik öncesi testlerimi yaptırdım gecen hafta
cuma sonuçlarım cıktı cok sükür hepsi temizzzzzzzzzzzz
troid ve kanuyuşmazlgı korkutmustu beniiiiii
bir tek smear testim kaldı ayın 16 alıcam gecen seneki smear sonucauna baktı dr
onu bile istemesek olucaktı dediiiii
bende karasız kaldım sonucu alıp mı deneme yapsak dr umu dinlesemmmmmmmm

selam canım
geçmiş olsun,zaman zaman öyle olabilir yani benim de ara sıra öyle oluyor,regl olduğumda doktora gitmeden önce duş alınca kesiliyor bazen o yüzden benim için anormal bi durum görünmedi,doktora gittiğinde sor mutlaka.
Öpüyorum seni

Selammmm. Zorcum geçmiş olsun canım. İnşallah önümüzdeki ay çift çizgiyi görürsün. Portakalcım sen nasılsın?

Selam canım ancak vakit bulabildim
Ben iyiyim sen nasılsın şekercim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…