Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Selam Canım hoşgeldin,sorun çıkmamış çok şükür,bence uygun zamansa çalışmalara başla diğer sonucu alana kadar zemuszemus

smaer sonucunu alp mı başlasam almadan mı bu kafama takıldııııııııııııııııııııııııııııııı 11 gün sonra cıkıcak mayıs 28 adet oldummmm
smaer testini ailıp mı başlasammmmmm bana fikir verinnnnnnnnn

Bence sonucu almadan başla canım çünkü test sonucundan sonra bu ay için iş işten geçmiş oluyor.

evet canım bende oyüzden atlamak istemiyorummmm
gecensenkilerde temiz cıkınca beklemnin anlamı yok diyorummm
televizyonda 1 sene yaptırıp sonra 5 senede bir tekrarı diyor reklemlardaaaaaaaaaaa

Yani senin zaten riskli bi durum yok o testte ama yılda iki defa hepimizin tekrarlaması gerekiyor aslında.
bence sen çalışmalara başka haftaya Allah nasıl uygun görürse öyle olacağı için sen üzerine düşeni yapmış ol :))

slmm kızlarrr portakalım napıon hayatım evt geldi yine sabah bir baktım sürpriz yapmış bana kaydirigubbakcemile3 salak şey bellidi zatende işte hep bi umut deyip kendimizi kandırıp duruyorus sen naptın dün yoktun hayatım işinmi vardı?

cnmm geldim ben tekrar hayatım ben bugün doktora gittim ve klomene başladım ve aşılama yapıcaz buay nasipse Allahım inşallah tutar ay heyecan yaptım şimdiden ve bana zayıfla dedi bilmiyorum hapımı aldım yarın başlıyorum vesile olurda tutar inşallah dicek başka birşey yok herşey Allahtan..

ayy canım hoşgeldin

neyse bebek yoksa zamanında gelmesi de bişey çok umut landırmıyor senle benimki

dün izinliydim hayatım

portakalaım geldim kuşum ya eşim izin alamadı ben gittim doktora kardeşimlede eşim geldi ona anlattım nasıl olcağını felan işte onu konuşyoduk off aşılama aşılama diodum şimdiden beni stres bastı olurmu olmasmı die:sinifsinif:

cnm sen görmedinmi yazdığımı aşılamaya başlıyorum yorum yapmamışsın hiç bana yaaa:sinifsinif:

Çok özür dilerim ya ben diğer sayfadan geçince görmemişim o arada
doktora gitmişsin bi başlangıç olacak çok güzel,inşallah tutar bunu gönülden istiyorum cnm.Ne verdi hap?kaç gün kullanacaksın ay adım adım her günü paylaş bende istiyorum önümüzdeki ay bakalım

evt hayatım yazdım görmemişsin demekki ogün hastalandım dedim böle olmucak hemen aradım adamı randevu aldım yavrucum ben aşılamay geçemk istiyorum dedim ozaten demişti bana eski doktoruma gittim yine elim mahkum adetliken baktı işte sağda 6 solda 4 tane felan yumrtam var klomen verdi yarın başla dedi bende aldım hemen 9 tl bişimiş zaten 150 aşılamaya 150 takibe istedi cnm buarada maddi açıdanda böle yani senin ilaçların iğneli olmucak klomende ucuz çatlatma iğneside fazla pahalı değil dedi ben ona ilaçlar çok tuttarsa yaptıramam dedimde neyse böle işte nasipse yarın ilk hapımı içiorum hayatım

klomene yarın başlıycam cnm 5 tane içicem yani .ayın 14 ünde kontrole çağırdı ondan önce gelmicemmi dedim gerek yok dedi 11.günüm oluyor çağırdığı günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…