- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #10.661
cnmm geldim ben tekrar hayatım ben bugün doktora gittim ve klomene başladım ve aşılama yapıcaz buay nasipse Allahım inşallah tutar ay heyecan yaptım şimdiden ve bana zayıfla dedi bilmiyorum hapımı aldım yarın başlıyorum vesile olurda tutar inşallah dicek başka birşey yok herşey Allahtan..
ay süper bi çok yumoş var klomen onları bi kaçını bile bütüyebilir bakarsın ikiz olur :) İnşallah Allahım gönlüne göre versin de.evt hayatım yazdım görmemişsin demekki ogün hastalandım dedim böle olmucak hemen aradım adamı randevu aldım yavrucum ben aşılamay geçemk istiyorum dedim ozaten demişti bana eski doktoruma gittim yine elim mahkum adetliken baktı işte sağda 6 solda 4 tane felan yumrtam var klomen verdi yarın başla dedi bende aldım hemen 9 tl bişimiş zaten 150 aşılamaya 150 takibe istedi cnm buarada maddi açıdanda böle yani senin ilaçların iğneli olmucak klomende ucuz çatlatma iğneside fazla pahalı değil dedi ben ona ilaçlar çok tuttarsa yaptıramam dedimde neyse böle işte nasipse yarın ilk hapımı içiorum hayatım
klomene yarın başlıycam cnm 5 tane içicem yani .ayın 14 ünde kontrole çağırdı ondan önce gelmicemmi dedim gerek yok dedi 11.günüm oluyor çağırdığı günde
mrb kızlar
benim amniyosentez sonucum temiz çıktı şükürler olsun.....ilk sonuctu bu 21 sonra detaylı sonuç çıkacak...dr bu iyi çıkarsa diğeride iyi çıkar korkma dedi...umarım o da iyi çıkar...çok mutluyum yarın doğumgünüm çok güzel bi hediye oldu bana,allahıma şükürler olsun:) allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....zor canım inşallah aşılaman tutar rahat ol stres yapma inan....sen yap peşine de portiikk:)) ve diğer tüm arkadaşlarında güzel haberlerini hayırlısııyla alırız inşallah.....öpüldünüz
kuşum msjlaını gördüm topiğe giricem die yazmadım saol cnmmmmmmm benim biliyorum cnm tşk ederim iyi dileklerin için çünkü sende başlasan bende kendim kadar sevinicem ve dua edicem :Saruboceq:
gece pazarı iyiymiş canım,iyi gezmeler sizi ailece :)
Ben de çıkacağım az sonra iyi akşamlar canım,yarın görüşürüz artık,öptüm
:gitme: :gitme: Gidemedim canım, misafir geldi. :gitme: O kadar da süslendim boşuna. :mymeka:
ayy tüh şansa bak,misafirlerde biraz geç kalmamış mı misafirlik için :))
Kocamın arkadaşı, bizde kalıcak bugün. Geliceğinden haberim vardı da , beraber gideriz demişti kocam. Şimdi de arkadaşı siz gidin ben evde kalırım demiş. Kocamda yarın gidelim dedi. ıstemeye istemeye kabul ettim. Bı de gelmeden 10 dk önce aradı beni, bende hazırlanıyorum demiştim. Hiç bahsetmedi bana gitmeyeceğimizden. Ben de saf saf bekliyorum kapıda. Uyuz oldumklava: . Küsüm şimdi O'nunla. Madem gitmiycez o zaman telefonda bana söyle , değil mi? :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?