Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

mrb kızlar
benim amniyosentez sonucum temiz çıktı şükürler olsun.....ilk sonuctu bu 21 sonra detaylı sonuç çıkacak...dr bu iyi çıkarsa diğeride iyi çıkar korkma dedi...umarım o da iyi çıkar...çok mutluyum yarın doğumgünüm çok güzel bi hediye oldu bana,allahıma şükürler olsun:) allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....zor canım inşallah aşılaman tutar rahat ol stres yapma inan....sen yap peşine de portiikk:)) ve diğer tüm arkadaşlarında güzel haberlerini hayırlısııyla alırız inşallah.....öpüldünüz

İnşallah canım tutar,hayırlısı olsun inşallah vesilen budur ve sonucu istediğimiz gibi olur,dualarım seninle

ay süper bi çok yumoş var klomen onları bi kaçını bile bütüyebilir bakarsın ikiz olur :) İnşallah Allahım gönlüne göre versin de.
yani dışardan yaptırınca da çok para değilmiş,özel doktora da yaptırabilriz mi demek istedin kuşum

ay çok mutlu oldum canım ya bişeyler yapılması çok güzel

klomene yarın başlıycam cnm 5 tane içicem yani .ayın 14 ünde kontrole çağırdı ondan önce gelmicemmi dedim gerek yok dedi 11.günüm oluyor çağırdığı günde

Yarın üçüncü gün ama 5gün başlaman gerekmiyormuş mu? toplamda 5 tane içeceksen
kıss ben bile heyecanlandım ya

Ooh çok güzel temiz çıkması cnm
Doğum günün kutlu olsun şimdiden canımcım,

saol denizcim inşallah başladık bakalım birşeye inşallah tutar..

portakalım bilmiyorumki cnm 3.günü başla dedi bana aşılama topikleren baktımda çoğu 3.gün başlamış zaten gerçi bakmak istemiyorum ya bişiler bilmek istemiyorum artık adamın bana ne vericeğini ne yapıcağını off bugün anlatıo adam içim içimi yedi konuşmamak için bi kere sen doktor ol bence demişti ilk gitiiğimde bugün konuşmadım hiç kaydirigubbakcemile3 valla cnm napalım biyerlerden başlamak lasım işte çok para değil evt yapılabilir ama iğne olsa daha pahalı olur sanırım ilk kolmenle yapılır aşılama sonra tutmazsa iğneli tedavi dedi ay ne derse desin ses çıkarmıcam zaten buay ne yapsa kabulüm inşallah sonumuz hayırlı olur yaptır kuşum sende boşver denemk lazım hemen ilk yaptığım şeyler sigarayı azalttım bugünkaydirigubbakcemile3 eşime ne varsa yediricem kaydirigubbakcemile3 ve sabırla bekliycem tabi sabahları koşuya başlıyorum adam beni şişko buldu sanırım zayıfla dedi yumurtalar için çok önemli dedi sabahtan beri bişi yemedim sinirimden miğdem ağrıoo:sinifsinif:

kuşum msjlaını gördüm topiğe giricem die yazmadım saol cnmmmmmmm benim biliyorum cnm tşk ederim iyi dileklerin için çünkü sende başlasan bende kendim kadar sevinicem ve dua edicem :Saruboceq:

ay kıyamam canım benim ya spor yap tabi öyle dediyse ama yemek yememezlik yapma,yiyerek kilo ver :)
aşılamada demek 3. gün başlanıyor,bilmiyordum.
benim 2 klomen de başarısız olduğu için bana direk iğne gerekli sanırım
hadi hayırlı olsun canım inşallah olur

kuşum msjlaını gördüm topiğe giricem die yazmadım saol cnmmmmmmm benim biliyorum cnm tşk ederim iyi dileklerin için çünkü sende başlasan bende kendim kadar sevinicem ve dua edicem :Saruboceq:

sende sağol canım benim ben gelmezsin diye yazayım içimde kalmasın dedim.
Şimdi daha çok dua edicem en azından büyük bi adım atıldı

evt cnm ben biliosun hiç klomen felan kullanmadım bugüne kadar hatta ben baştan yanlış anlamşım 10 tane içicem dimi dedim kafamçokkarıştı tam çıkarken adam sakın felan die uayrdı 5 tane valla kuşum bugün hatta harıl harıl nöbetçi aradık alayım hemen die..

evt cnm mecbur artık ne versem kar aşılamaya kadar ondan sonrada yemem gerçi ama ne kadar vericeksem bukadar kısa sürede neyse işte böyle yavrum bakalım nasip bundan sonrası biz elimizden geleni yapalımda .

sen naptın yavrumm seninde 14 oldu valla buarada varmı yine kasıklarında ağrı

aysenle konuştunmu napmış hatun gelsin artık beeopuyorumnanaktan

Demek ki doktorlar ilk kullanımda 5 tane kullandırıyorlar olmazsa diğerinde ikiye çıkartıyolar bunu da anlamış oldum :)
bende 14. gündeyim valla nasıl geçiyor zaman anlamış değilim kasık ağrım o gündü bir daha olmadı cnm ama ben çalışmalara devam ediyorum
bakalım olmazsa bu ay kendi kendine kistsiz zaten adet olur olmaz bende gideceğim nasipse
aysenle görüşemedik canım 2 gündür haberim yok ondan gelmemiş o da bakasana 2 gündür geziyor heralde garu

valla cnm bilmiyorumki umarım doğru bişi yapıodur ama benim hapım biticek kaçün sonra gidicem doktora aslında arada beni çağırması lasımdı gerek yok dedi off cnm valla benim kafamda okaar soru varki bıraktım hepsini artıksempatiksalakcinni

yok üzülme kafana da takma doğru bişey 10 günden önce çağırmıyorlar ya 10. ya da 11. gün çağırıyolar klomende
3.gün başlamak da iyi aslında ilaç bitince bile büyümeye devam eder yumoş hem daha hızlı büyüyecek

Portakalcımmmm. Ne zaman geldin sen ? Ara ara bakıyodum ama sonra kimseyi görmeyince yenilememiştim sayfayı. Ben evde oturuyorum, kocişi bekliyorum. Gece pazarı var burda, onu gezmeye gidicem. Geçen gün çanta görmüştüm, fazla bakmadım. Beğenirsem alıcam onu. Kocam 15 dk gecikti. Ben de süslendim püslendim onu bekliyorum. bayanssulusmile bayanssulusmile Aniden çıkabilirim canım. opuyorumnanaktan

ayy tüh şansa bak,misafirlerde biraz geç kalmamış mı misafirlik için :))

Kocamın arkadaşı, bizde kalıcak bugün. Geliceğinden haberim vardı da , beraber gideriz demişti kocam. Şimdi de arkadaşı siz gidin ben evde kalırım demiş. Kocamda yarın gidelim dedi. ıstemeye istemeye kabul ettim. Bı de gelmeden 10 dk önce aradı beni, bende hazırlanıyorum demiştim. Hiç bahsetmedi bana gitmeyeceğimizden. Ben de saf saf bekliyorum kapıda. Uyuz oldum klava: . Küsüm şimdi O'nunla. Madem gitmiycez o zaman telefonda bana söyle , değil mi? :gitme:

Son düzenleme:

ayy çok siniir :umursamaz:
hem öyle şey mi olur ya siz gidin ben kalırım evde (ben yokken asla evimde bi yabancı yalnız kalamaz) klava:
haklısın ama yine de çok sinir yapma canım,öykücüğün de etkilenmesin.
Eşinde bişey diyemedi demek ki arkadaşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…