- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #10.681
selam porti canim benim tarihimi degistir bir zahmet 5 inde adet oldum, yeni tarihim 3.7.10 opuyorumnanaktan
canım arkadaşlarım,
dilerim, rabbim her birinizin minik kelebeklerini en kısa zamanda bedeninize kondurur ,hayırlısı ile...:Saruboceq:
Mayıs Listemiz
mirage1983_______15 Mayıs
gonca85gonca_____20 Mayıs
qusel_____________29 Mayıs
ayseece___________31 Mayıs
Haziran Listemiz
mız mız___________1 Haziran
cicvir41___________4 Haziran
d_kupcu__________9 Haziran
Tancredi_________19 Haziran
Ayten35__________19 Haziran
portakal_suyu ____20 Haziran
yasam58__________22 Haziran
anka1297_________ ? Haziran
sevecen86_________25 Haziran
aysen_34__________26 Haziran
yelizHanım________27 Haziran
Temmuz Listemiz
zorxx_____________2 Temmuz
skorpion74 _______ 3 temmuz
selam canım
geçmiş olsun,zaman zaman öyle olabilir yani benim de ara sıra öyle oluyor,regl olduğumda doktora gitmeden önce duş alınca kesiliyor bazen o yüzden benim için anormal bi durum görünmedi,doktora gittiğinde sor mutlaka.
Öpüyorum seni
merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir
porticim düşükten sonra ne zaman adet olurum bilmiyorum ,sen yinede beni 20 haziran diye ekle listeye hepinizi öptüm
Selam kızlar. Bugün hava yağmurlu. Denize gitme planlarım suya düştü . :roflol:
merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir
porticim düşükten sonra ne zaman adet olurum bilmiyorum ,sen yinede beni 20 haziran diye ekle listeye hepinizi öptüm
slm cnm saol cevabın ıcın ama ben artık dr a gıtmıyorum en son acakta gıttım ara verdım cnm eylul gıbı yenıden baslarım belkı vucudum beynım dınlensın bıraz dedım. bende senı opuyorum cnm
selam seker yumurtadan 4 gün önce tek iliski denedik te ondan.yumurta gününe kadar dayanamadi spermcikler:))))birdahakine insallah 3 gün kala deniycem acele etmiyorum zaten izin geliyo 5 hafta sonra TR ye gelicez artik tatilde deneriz kaydirigubbakcemile3hayirlisi Allahtan.:ecrin_bebek:
Uykucularrrrr.:1hug:
buyruuun biri benim :icecream: mirmirmirmir
mesgulsün diye yazmadım msnden :)
nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?