Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

canım arkadaşlarım,
dilerim, rabbim her birinizin minik kelebeklerini en kısa zamanda bedeninize kondurur ,hayırlısı ile...:Saruboceq:

GüNayDın Elma ŞekeRLeRi :icecream: opuyorumnanaktan

selam porti canim benim tarihimi degistir bir zahmet 5 inde adet oldum, yeni tarihim 3.7.10 opuyorumnanaktan

Selam skorpicim değiştiriyorum tarihini
ya sen doğurgan hatunsun,yumurtlama günlerini de biliyorsun neden tutmadı ki senin ?
Pek çalışamadınız heralde :kedi:
hayırlısı olsun

canım arkadaşlarım,
dilerim, rabbim her birinizin minik kelebeklerini en kısa zamanda bedeninize kondurur ,hayırlısı ile...:Saruboceq:

Sağol canım Allah razı olsun
İnşallah en kısa zamanda gelirler
:Saruboceq:

Tarihi geçen arkadaşlar yeni tarihlerinizi verebilir misiniz? kaydirigubbakcemile5

napim cnm anca kalktım kahvaltı yaptık şimdi evi toparlıycam ondan önce bakayım dedim sana haklısın valla cnm sıkılıosundur ben toparlayım evimi kahvemi alıp gelicem tekrar cnm yalnız bırakmıcma seni opuyorumnanaktan

slm cnm saol cevabın ıcın ama ben artık dr a gıtmıyorum en son acakta gıttım ara verdım cnm eylul gıbı yenıden baslarım belkı vucudum beynım dınlensın bıraz dedım. bende senı opuyorum cnm

Selam skorpicim değiştiriyorum tarihini
ya sen doğurgan hatunsun,yumurtlama günlerini de biliyorsun neden tutmadı ki senin ?
Pek çalışamadınız heralde
hayırlısı olsun
selam seker yumurtadan 4 gün önce tek iliski denedik te ondan.yumurta gününe kadar dayanamadi spermcikler:))))birdahakine insallah 3 gün kala deniycem acele etmiyorum zaten izin geliyo 5 hafta sonra TR ye gelicez artik tatilde deneriz kaydirigubbakcemile3hayirlisi Allahtan.:ecrin_bebek:

Selam kızlar. Bugün hava yağmurlu. Denize gitme planlarım suya düştü . :roflol:

ay bende ne zaman niyetlensem hava ya kapanıyor ya da yağmıur başlıyor hala sezonu açamadım boshayallersmile

merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir
porticim düşükten sonra ne zaman adet olurum bilmiyorum ,sen yinede beni 20 haziran diye ekle listeye hepinizi öptüm

tamam canım 20 haziran yazıyorum zaten aceleye gerek yok Allah hayırlısıyla yine verecek tatlım

slm cnm saol cevabın ıcın ama ben artık dr a gıtmıyorum en son acakta gıttım ara verdım cnm eylul gıbı yenıden baslarım belkı vucudum beynım dınlensın bıraz dedım. bende senı opuyorum cnm

Ne demek quselim:1hug:
İyi yapmışsın cnm kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yapman daha iyi.

ayy seninkide işi tamamen şansa bırakmak olmuş niye yumurtlamadan günler öncesinde deneyip bırakıyorsun cnm anlamadım.
şimdi niye 3 gün kala dedin onu da anlamadım?
Bak bu arada Allah gönlüne göre verdi,nasıl olacak diye çok düşünmüştün :)

anacim yumurtlama gününde genelde erkek bebek oluyo diyolar ya,ee Allaha güc gelmesin de bende kiz istedigim icin 3 gün öncesinden deniycem yumurtlama gününe kadar erkek spermler hizli fakat uzun yasamiyo,dayaniksiz oldugu icin ölüyomus. kiz spermlerde yava$ ama uzun yasiyomus.Tabi yinede Allah bilirde bizimkisi hayall:)) denemede fayda var.tedbiri al takdiri Allaha birak misali..

ayy seninkide işi tamamen şansa bırakmak olmuş niye yumurtlamadan günler öncesinde deneyip bırakıyorsun cnm anlamadım.
şimdi niye 3 gün kala dedin onu da anlamadım?
Bak bu arada Allah gönlüne göre verdi,nasıl olacak diye çok düşünmüştün :)[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…