- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #10.701
Selam berrakcım ,ben çalışıyorum canım.
Misafirlikte bile online olabiliyorsun ne güzel ya harikasın :)
Bu arada Cicileriniz hayırlı olsun
Gelirsen görüşürüz tatlım
Hani geçen eşimin arkadaşı geldi ya, onlardayım. kaydirigubbakcemile3 Annesi tv izliyo,kocamda arkadaşıyla xbox 360 oynuyo. Kızımın babaannesi sayılır işte. Yatağını hediye alıcak,hırka ve yelekler ördü,birde hastane çıkışını da o aldı aslında. kaydirigubbakcemile3 2 oğlu var daha bekarlar, eşiminde annesi yok ya, kendi oğlu gibi görüyo. Beni de gelini. kaydirigubbakcemile3 Yolda tanıdık görünce gelinim diyo benim için,kadınlarda şaşırıyo, oğulları bekar ya. Sonra da açıklamasını yapıyo .kaydirigubbakcemile3 Çok komik oluyo kadınların halleri. kaydirigubbakcemile3
ay çok güzel bi bağ kurmuşsunuz Allah bozmasın. :Saruboceq:
hep böyle iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah :Saruboceq:
İyi yabancı bi yerde değilmişsin zaten
Evet işte,Şükran teyzemizde olmasa kimseyi tanımam burda.Gelinleri şanslı olucak, çok iyi kaynanaları olucak şimdi. Gelinleri de ben seçicem diyorum. kaydirigubbakcemile3 Tamam diyo .kaydirigubbakcemile3 İşte 2 köpekte onların, geçen bize gelip kaldılar ya . kaydirigubbakcemile3
Soracaktım aslında köpekciklerin sahipleri mi diye,oymuş :)
Valla ya şükran teyze gibi hanımları çok severim,yani kendine sana böyle sevdirdiyse gelinlerine kimbilir nasıl sevdirir.
Görümce olacaksın yani,çok cadılık yapma ha :))
eklediğin resimlerden hatırladım şükran teyzeyi bi hırka yapmıştı çok güzeldi.Irmak öykü de senin kadar şanslı olacak böyle bi babaannesi olacağı için
Evet evet işte o .kaydirigubbakcemile3 Ay gelinler fena olursa saçlarını başlarını yolarım .kaydirigubbakcemile3 Köpişleri bile şimdiden tembihliyorum,sakın gelinleri sevmeyin benim kadar diye. kaydirigubbakcemile3 Valla herkes diyo , iyi olduğun için Allah Şükran teyzeyle karşılaştırmış. Annemin bile içi rahat Şükran teyze burda olduğu için. opuyorumnanaktan O da olmasa yalnız kalırdım burda. opuyorumnanaktan
Ben şimdilik çıkıyorum portakalcım, görüşürüz. opuyorumnanaktan
Porti naber canım?
iyiyim dilemmacım sen nasılsın? opuyorumnanaktan
cinsiyetleri belli olmadı mı hala akannehir
Oldu canım.Haber vereyim dedim.Biri kız biri erkek.Çok mutlu oldumhihoyyyt
Süper ya bende çok mutlu oldum böyle olması geçiyordu hep içimden.
Allah gönlüne göre verdi,darısı benim ve bekleyen bütün arkadaşlara olsun inşallah :Saruboceq:
Tebrik ederim canım
Sağlıkla gelsinler .
Oldu canım.Haber vereyim dedim.Biri kız biri erkek.Çok mutlu oldumhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?