Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Selm kızlar nasılsınız bu haftasonu Çok yoĞun geÇtı acayıp yorgunum bugÜn bıtsede eve gıtsem bu arada gelen gıdende yok bende halaaaaaaaaaaaa

Selam portakalcımmm.Ben gezdim bugün,hastane çıkışı aldım bebişe ,birde havlu . Misafirlikteyim.Eve gitmedim daha,kaçta gideriz bilmiyorum. Erken gelirsem görüşürüz yine, sen ne yapıyosun bu arada ? opuyorumnanaktan Msn açmadım ,dürtemiyorum . sempatiksalakcinni Ara ara bakıyorum buraya .kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Selam berrakcım ,ben çalışıyorum canım.
Misafirlikte bile online olabiliyorsun ne güzel ya harikasın :)
Bu arada Cicileriniz hayırlı olsun
Gelirsen görüşürüz tatlım

Selam berrakcım ,ben çalışıyorum canım.
Misafirlikte bile online olabiliyorsun ne güzel ya harikasın :)
Bu arada Cicileriniz hayırlı olsun
Gelirsen görüşürüz tatlım

Hani geçen eşimin arkadaşı geldi ya, onlardayım. kaydirigubbakcemile3 Annesi tv izliyo,kocamda arkadaşıyla xbox 360 oynuyo. Kızımın babaannesi sayılır işte. Yatağını hediye alıcak,hırka ve yelekler ördü,birde hastane çıkışını da o aldı aslında. kaydirigubbakcemile3 2 oğlu var daha bekarlar, eşiminde annesi yok ya, kendi oğlu gibi görüyo. Beni de gelini. kaydirigubbakcemile3 Yolda tanıdık görünce gelinim diyo benim için,kadınlarda şaşırıyo, oğulları bekar ya. Sonra da açıklamasını yapıyo .kaydirigubbakcemile3 Çok komik oluyo kadınların halleri. kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

ay çok güzel bi bağ kurmuşsunuz Allah bozmasın. :Saruboceq:
hep böyle iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah :Saruboceq:
İyi yabancı bi yerde değilmişsin zaten

ay çok güzel bi bağ kurmuşsunuz Allah bozmasın. :Saruboceq:
hep böyle iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah :Saruboceq:
İyi yabancı bi yerde değilmişsin zaten

Evet işte,Şükran teyzemizde olmasa kimseyi tanımam burda.Gelinleri şanslı olucak, çok iyi kaynanaları olucak şimdi. Gelinleri de ben seçicem diyorum. kaydirigubbakcemile3 Tamam diyo .kaydirigubbakcemile3 İşte 2 köpekte onların, geçen bize gelip kaldılar ya . kaydirigubbakcemile3

Soracaktım aslında köpekciklerin sahipleri mi diye,oymuş :)
Valla ya şükran teyze gibi hanımları çok severim,yani kendine sana böyle sevdirdiyse gelinlerine kimbilir nasıl sevdirir.
Görümce olacaksın yani,çok cadılık yapma ha :))

eklediğin resimlerden hatırladım şükran teyzeyi bi hırka yapmıştı çok güzeldi.Irmak öykü de senin kadar şanslı olacak böyle bi babaannesi olacağı için

Evet evet işte o .kaydirigubbakcemile3 Ay gelinler fena olursa saçlarını başlarını yolarım .kaydirigubbakcemile3 Köpişleri bile şimdiden tembihliyorum,sakın gelinleri sevmeyin benim kadar diye. kaydirigubbakcemile3 Valla herkes diyo , iyi olduğun için Allah Şükran teyzeyle karşılaştırmış. Annemin bile içi rahat Şükran teyze burda olduğu için. opuyorumnanaktan O da olmasa yalnız kalırdım burda. opuyorumnanaktan

İnşallah Allah ona da senin gibi içi dışı güzel,iyi kalpli gelinler nasip eder.
Oğullarının kısmeti,şansı açık olsun inşallah

Ben şimdilik çıkıyorum portakalcım, görüşürüz. opuyorumnanaktan

Güle güle canım öpüyorum

Sağol canım benim.Allah sizlere de nasip etsin.Sen ,ayşen,Zorxx hep dualarımdasınız inanopuyorumnanaktan

Oldu canım.Haber vereyim dedim.Biri kız biri erkek.Çok mutlu oldumhihoyyyt

iyi geceler kızlar kimsecikler yok ama yarın görürsünüz dilemma çok güzel haberin canım bitaşla iki kuş sag salim kucagınada alırsın umarım porti güzel haberlerinizi bekliyorum hep bakıyorum fırsat bulunca ama kimseler olmuyo benim bebişimde cuma günü geliyo sabah dokuzda kısmetse sezeryanla bugün kontroldeydim nstde biraz sancım çıktı suyumuzda azalmış ama normalmiş 3421 gramdı ama ben ultrasonlara pek güvenmiyorum dogunca yazarım kilosunu boyunu pek giremiyorum artık son hazırlıklar filan hamişlere kolay dogumlar hamile kalmak isteyenlerde saglıklı bol bol bebişler diliyorum dua edin kızlar herşey yolunda gitsin öptüm herkesi:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…