- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #10.721
Oldu canım.Haber vereyim dedim.Biri kız biri erkek.Çok mutlu oldumhihoyyyt
iyi geceler kızlar kimsecikler yok ama yarın görürsünüz dilemma çok güzel haberin canım bitaşla iki kuş sag salim kucagınada alırsın umarım porti güzel haberlerinizi bekliyorum hep bakıyorum fırsat bulunca ama kimseler olmuyo benim bebişimde cuma günü geliyo sabah dokuzda kısmetse sezeryanla bugün kontroldeydim nstde biraz sancım çıktı suyumuzda azalmış ama normalmiş 3421 gramdı ama ben ultrasonlara pek güvenmiyorum dogunca yazarım kilosunu boyunu pek giremiyorum artık son hazırlıklar filan hamişlere kolay dogumlar hamile kalmak isteyenlerde saglıklı bol bol bebişler diliyorum dua edin kızlar herşey yolunda gitsin öptüm herkesi:gitme:
iyi geceler kızlar kimsecikler yok ama yarın görürsünüz dilemma çok güzel haberin canım bitaşla iki kuş sag salim kucagınada alırsın umarım porti güzel haberlerinizi bekliyorum hep bakıyorum fırsat bulunca ama kimseler olmuyo benim bebişimde cuma günü geliyo sabah dokuzda kısmetse sezeryanla bugün kontroldeydim nstde biraz sancım çıktı suyumuzda azalmış ama normalmiş 3421 gramdı ama ben ultrasonlara pek güvenmiyorum dogunca yazarım kilosunu boyunu pek giremiyorum artık son hazırlıklar filan hamişlere kolay dogumlar hamile kalmak isteyenlerde saglıklı bol bol bebişler diliyorum dua edin kızlar herşey yolunda gitsin öptüm herkesi:gitme:
Oldu canım.Haber vereyim dedim.Biri kız biri erkek.Çok mutlu oldumhihoyyyt
Günaydın canlarım opuyorumnanaktan
bir kaç gündür okadar yoğunum ki siteye uğrayamıyorum.
beni unutmayınn anacığım :roflol:
evet bu ay fazla umudum olmadığı için 9 haziranda mucizede
beklemiyorum sanırım :CüvCüv: boshayallersmile.... öpüldünüz Şeniz
Günaydın kızlarrrr. opuyorumnanaktan
d_kupcu belki bi mucize olurda hamile kalmış olursun.Bu işler belli olmaz. sempatiksalakcinni
Herkese merhaba,
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
HAMİLELERİMİZBEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ
ekobero :CüvCüv: _________ Erkek
hayat_77 :CüvCüv: _________Erkek
dmtumt84:CüvCüv: _________Erkek
berrakada :CüvCüv: ________ Kız
sleepy80 :CüvCüv: _________Erkek
A&S :CüvCüv: ____________Erkek
pembehera :CüvCüv:________Kız
madeofhonor :CüvCüv:______Kız
justing76 :CüvCüv: _________Kız
eliftanerbektas :CüvCüv:
demetnur :CüvCüv:
kelebek_1974 :CüvCüv:
Tuba373 :CüvCüv: ________Kız
bafo :CüvCüv: ___________Kız
eren sezen :CüvCüv: _____Erkek
derindenizzz :CüvCüv:
hayal1403 :CüvCüv:
dilemma:CüvCüv: _______Kız ve Erkek
kardelen_cicegi :CüvCüv:
teolog :CüvCüv:
aşkmeleği :CüvCüv:
has_bahce :CüvCüv:
Mayıs Listemiz
mirage1983_______15 Mayıs
gonca85gonca_____20 Mayıs
qusel_____________29 Mayıs
ayseece___________31 Mayıs
Haziran Listemiz
mız mız___________1 Haziran
cicvir41___________4 Haziran
d_kupcu__________9 Haziran
Tancredi_________19 Haziran
Ayten35__________19 Haziran
portakal_suyu ____20 Haziran
anka1297_________ 20 Haziran
yasam58__________22 Haziran
sevecen86_________25 Haziran
aysen_34__________26 Haziran
yelizHanım________27 Haziran
Temmuz Listemiz
zorxx_____________2 Temmuz
skorpion74 _______ 3 temmuz
selamlarrrr bacılarrr nasılsınız
portimmm nirdesin bakam ben geldim olumunekankayizsmile
kızlar türbelere gittik hepimiz için dua ettim tek tek isimlerinizi saydım allahım kabul etsin inşlhhh :Saruboceq:
bi kaç resimde ekleyem dedim bakalım ekleyebilirsem tabi
amanda aman kim gelmiş olumunekankayizsmile
hoşgeldin aysencim Şeniz
anlatmaya başla bakalım ne zaman geldin,naptın? bayanssulusmile
hoşbulduk yavrum
dün saat 7 30 gibi geldik akşam canımcım
eşim sınav için eve geldiğinde pc yi bozmuş sağolsun anakartta sorun olmuş açılmıyodu nese dün gece tamir etmiş kaynım sağolsun telden anlatmış bu konularda uzmandır kendisi
dün geldim çamaşırdı ev süpürmekti derken gece oldu işte
istblda acayip kötü bir hava var nasıl yağmur sokaklardan aşağı seller akıyo resmen
sana msn den yazmıştım sabah bunların hepsini kaydirigubbakcemile3
zor nirde daha geçmişi bilem okuyamadım şakkıdı
ayy zor bacım da aşılamaya geçmiş yaa ayy bak heyecan yaptım şimcik eyvahedigeldismile
ayy hadi inşlhh vesile olur bizede umut olur :Saruboceq:
bende bugün 14 gündeyim doktora gidicektim vazgeçtim gitsem bişi yapmıycak hiç olmazsa kırmızı kartı gördüğümde gideyimde bari klomene devam ettirir die düşündüm ama bilmiyorum acaba yanlışmı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?