- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #10.741
İyiyim portakalcımmmm, sen nasılsın ? Aysen'cim hoşgeldin. Nasılsın ?
Eve bak mis gibi olmuş valla güle güle otursunlar huzur içinde,torunları koşuştursun inşallah evin önünde
Ben de iyiyim Berrakcım.Daha kahvaltı yapmadım,canım heeç bişey istemiyor yha
Öyle deme kuzum orası belli olmaz işte bak geçen ay olmadı ilaçla bakarsın bu ay kendi geliverir.
zorun da inşallah vesilesi olur.İyi haberler duymaya ihtiyacımız var.
Sen gittiğinde adet olursan ne olacak o ayı da boşa geçirme ilaç gerekirse.
bu arada bu da annemlerin yeni evi kızlar
evin içinide çektim portim artık gece msn den gösteririm kısmetse
hoşbulduk prenses annesi siz nasılsınız bakalım ben havadisleri yazıyorum yavaş yavaş
ayy bak orasını hiç düşünmedimm ben hee
ya gitmeden önce giderim o zaman doktora anlatırım yazarmı acaba klomeni adet olmadan bilmiyorumkismile
eğer gitmeden önce hala adet olmamışsan mutlaka git öyle bi muayene etsin ne var ne yok
sonra durumu anlat 5 gün yokum bu süre zarfında adet olursam klomene başlamam gerekiyor mu diye sor.Evet derse o zaman siz bana yazın alayım başlamam gerektiği gün başlıyım de.
5.gün başla derse sorun yok gitmeden önce adet olmamışsan zaten olsan bile geri dönmüş olacaksın ama adet olup da gidersen mutlaka doktora gitmeli ve verirse ilacı almalısın.
amma bıdı bıdı yaptım haa :mymeka:
valla gününde olursam o zaman olmuş olurum ama geçerse bilemiyorum
amannn valla artık bıkkıntı verdi iicee alsanaalsanasmile kafada bir sürü soru işaretleri
neyse rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razı etsin inşlhhh :Saruboceq:
Ay kızlar size ne anlatıcam. Birinize anlatmıştım sanırım.Aysen sana mı anlatmıştım kız. Bizim bi tanıdık vardı, benden önce hamileydi.3. ayda bebek bayağı geri kaldığı için düşmüştü.Şİmdi tekrar hamile o arkadaş tüp bebek yöntemiyle. 2 embriyo enjekte etmişler, biri tutunmuş biri tutunamamış. Şimdi o tutunan embriyo 2'ye bölünmüş ve tek yumurta ikizi olarak annelerinin karnındalar. opuyorumnanaktan 3. ayın içindeler şimdi. İnşallah hayırlısıyla doğarlar.İnşallah siz de böyle mucizeler yaşıycaksınız yakın zamanda. :Saruboceq: Hemde normal yolla . opuyorumnanaktan
anacım işler çok yoğun,diğer topiğede bi aloha diyom çıkıyom:)koşturmacayla geçiyo yani ömür..sizde ne var ne yok?bebeişimin cicilerini ekledim kızlar 2010 eylül bebeklerinin cicileri diye..
Berrakcım napıyosun,canım sıkıldı ya benim boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?