Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ay valla canım dolap tam takır kurubakır misali
bugün kocişle pazara gidicez markete felan alışveriş yapıcaz abimde bende kalıcak 10 gün felan kocişte yarın işe başlıyo zati
bu arada ben 15 gün sonra ayın sonunda gidiyorum tekrar evde mevlüt olacak kısmetse 5 gün felan kalırım herhalde

ay evet yeni okudum geçmişi anacım hadii inşlhh vesile olurda zorum çeker başı inşlhda bizde peşinden gideriz artıkın
evet bakalım kendi çapımızda çalışmalar devam edelim bişi olacağı yokda işte :2:

Öyle deme kuzum orası belli olmaz işte bak geçen ay olmadı ilaçla bakarsın bu ay kendi geliverir.
zorun da inşallah vesilesi olur.ıyi haberler duymaya ihtiyacımız var.
Sen gittiğinde adet olursan ne olacak o ayı da boşa geçirme ilaç gerekirse.

ayy bak orasını hiç düşünmedimm ben hee
ya gitmeden önce giderim o zaman doktora anlatırım yazarmı acaba klomeni adet olmadan bilmiyorumkismile

ayy bak orasını hiç düşünmedimm ben hee
ya gitmeden önce giderim o zaman doktora anlatırım yazarmı acaba klomeni adet olmadan bilmiyorumkismile

eğer gitmeden önce hala adet olmamışsan mutlaka git öyle bi muayene etsin ne var ne yok
sonra durumu anlat 5 gün yokum bu süre zarfında adet olursam klomene başlamam gerekiyor mu diye sor.Evet derse o zaman siz bana yazın alayım başlamam gerektiği gün başlıyım de.
5.gün başla derse sorun yok gitmeden önce adet olmamışsan zaten olsan bile geri dönmüş olacaksın ama adet olup da gidersen mutlaka doktora gitmeli ve verirse ilacı almalısın.

amma bıdı bıdı yaptım haa :mymeka:

sağol berrakcım allah hepimizin kalbine göre versin inşlhhh

portim ben kalkayım bi evi dolanayım ne yemek yapacağıma karar versem ii olacak sempatiksalakcinni

hadi gelirim yine opuyorumnanaktan

valla gününde olursam o zaman olmuş olurum ama geçerse bilemiyorum
amannn valla artık bıkkıntı verdi iicee alsanaalsanasmile kafada bir sürü soru işaretleri
neyse rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razı etsin inşlhhh :Saruboceq:

Amin inşallah.
Telefondaydım,sen evle uğraşıyorsun sanırım,kolay gelsin cnm.öpüyorum ben burdayım bugün gelirsen cevapsız bırak :))

Ay kızlar size ne anlatıcam. Birinize anlatmıştım sanırım.Aysen sana mı anlatmıştım kız. Bizim bi tanıdık vardı, benden önce hamileydi.3. ayda bebek bayağı geri kaldığı için düşmüştü.Şİmdi tekrar hamile o arkadaş tüp bebek yöntemiyle. 2 embriyo enjekte etmişler, biri tutunmuş biri tutunamamış. Şimdi o tutunan embriyo 2'ye bölünmüş ve tek yumurta ikizi olarak annelerinin karnındalar. opuyorumnanaktan 3. ayın içindeler şimdi. İnşallah hayırlısıyla doğarlar.İnşallah siz de böyle mucizeler yaşıycaksınız yakın zamanda. :Saruboceq: Hemde normal yolla . opuyorumnanaktan

Bana anlatmıştın cnm opuyorumnanaktan

ben boşuna umutsuzluğa kapılmayın demiyorum dime hepinize.

Allah isterse olmaz diye birşey yok

anacım işler çok yoğun,diğer topiğede bi aloha diyom çıkıyom:)koşturmacayla geçiyo yani ömür..sizde ne var ne yok?bebeişimin cicilerini ekledim kızlar 2010 eylül bebeklerinin cicileri diye..

anacım işler çok yoğun,diğer topiğede bi aloha diyom çıkıyom:)koşturmacayla geçiyo yani ömür..sizde ne var ne yok?bebeişimin cicilerini ekledim kızlar 2010 eylül bebeklerinin cicileri diye..

İzne ayrılsanda biraz kurtulsan şu koşuşturmacadan.
Bizde değişiklik yok aynı.
link atsana cnm öyle daha kolay bakar sonra gelenlerde

berrak ada bahsetmiş bende anlatayım bir mucize öyküsünden,belki daha önce bende anlatmışımdır..burda bi arkadaşımız tüp bebekle çocuk sahibi oldu ankaraya gidiyolardı kontrollere,doğumuda orda yaptı zaten..doğumdan sonra doktora korunma yolunu sormuşlar yeniden doktorda sizin korunmanıza gerek yok demiş,sen asla tüp bebek dışında bir yolla hamile kalamazsın zaten demiş..kız üç ay sonra hamileydi,allahın işine karışılmıyo gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…