Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Bu da bir mucize gerçekten.
Keşke bizimde ummadığımız bi ay geliverse mucizelerimiz

ben geldim ama kimse yok ne güsel herkes varmış aslında.:gitme:

ay dilemmacım çok sevindim cnm ne güzel iki duyguyda tadıcaksın hem kız hem erkek süper sağlıkla gelsinler inşallah duaların içinde saol cnm..

aysencim yavrukuşm gelmişsin ne güzel gezmişsin türbeleri falan sende saol kuşum dualrın için rabbim kabul eder inşallah tez zamanda kavuşuruz okumuşsun bende başladım aşıalamaya nasipse offeyvahedigeldismile

portakalım sen naptın cnm dün annemde kaldım bende giremedim iisin umarım opuyorumnanaktan

herkezler iiyi gördüüm kadarıyla kızlar ben dolanayım azcık bari

ayy çok şeker süperman tulumuna bayıldım poları bilem var fermuarlı
yalnız o tavşan şeysini anlayamadım ne olduğunu?
Kızımızın çeyizi tamam nerdeyse :))

hoşgeldin canım nasılsın?
Ben her zamanki gibi işteyim yolunuzu gözlüyodum teker teker dökülüyosunuz bugün kaydirigubbakcemile3

berrakçım çok güzel hayatıım kızının kıyafetleri ya hele süperman tulumu süper yaazemuszemus

Hoşgeldin canım, teşekkür ederimmmm. opuyorumnanaktan

O tavşanlı olan alt açma minderi canım. Netten buldum resmini, çünkü son aldıklarım annemin evinde. Tek döndüğüm için taşıyamadım aldıklarımı. O tavşan kafasını yukarı doğru koyuyosun, yastığı oluyo o yani. Orda iki renk var, ben alttaki pembe olanından aldım . opuyorumnanaktan

ay neler neler varmış bilmediğimiz çok minnoşmuş yaa :))

Bi mağazada gördüm , dışarı asmışlar kirlenmişti. 25 tl dedi.Dedim bu kirli, temizini ver 25 tl veriyim. Bi tane kalmış meğer, o zaman indirim yap dedim , hiç olmazsa 20 ye ver. Vermedi cimri adam. Başka yerde de görmemiştim aynısından. Sonra alt katta bi mağazaya girdim. orda değişikler vardı. Benimde gözüm bunda kalmıştı. Adama anlatıyodum, adam dedi bende var ondan. aaaaa dedim hemen ver. Yukardaki indirim yapmadı almadım ondan dedim.Adam dedi kaça satıyolar yukarda, söylemem önce sen fiyat ver dedim. kaydirigubbakcemile3 25 dedi.aaa yukardaki de 25 dedim. Sonra 20 ye verdi. Hemde paketlisini. Tertemiz olarak. kaydirigubbakcemile3

slmmmmm minnoşlarrrrrrrsempatiksalakcinni portakalım kuşum ben geldim kimse yoktu bende bakınoyrdum öle kalmışım bi sayfada aysen varda msnde onla konuşuyoduk sonra yeniliyince gördüm msjını hayatım ya napıonnnnn yavrumm

Ben burdaydım da öle dona kalmışım yani sabahtan beri biyere gittiğim yoq :))

vay gezençii aysen garusu msnde takılıyo dimek :mymeka: selam söyle bendenn kötükedihüso

canım burdayım işte geceye kadar,birazdan yemek yicem yine burdayımm

sen neler yapıyorsun?

Selam kızlar bu ara yoĞunum bı selam deyıp kaÇıyom bırazdanda Çıkıcam Çok fena hava yaĞmur yokken kaÇayım ben sız napıyosunuz

napayım hayatım işte geldim eve temizlik yemek sonra tam giriyodum elk kesildi ama benim kasıklarım çok ağrıo anacım klomenden herhalde büyüyo benim minnoşlar sanırımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…