- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #10.761
berrak ada bahsetmiş bende anlatayım bir mucize öyküsünden,belki daha önce bende anlatmışımdır..burda bi arkadaşımız tüp bebekle çocuk sahibi oldu ankaraya gidiyolardı kontrollere,doğumuda orda yaptı zaten..doğumdan sonra doktora korunma yolunu sormuşlar yeniden doktorda sizin korunmanıza gerek yok demiş,sen asla tüp bebek dışında bir yolla hamile kalamazsın zaten demiş..kız üç ay sonra hamileydi,allahın işine karışılmıyo gerçekten
Bu da bir mucize gerçekten.
Keşke bizimde ummadığımız bi ay geliverse mucizelerimiz
Bi kaç parça bişey daha ekledim portakalcımmm. sempatiksalakcinni
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...tos-bebislerinin-cicileri-4.html#post13633053
ben geldim ama kimse yok ne güsel herkes varmış aslında.:gitme:
portakalım sen naptın cnm dün annemde kaldım bende giremedim iisin umarım opuyorumnanaktan
herkezler iiyi gördüüm kadarıyla kızlar ben dolanayım azcık bari
ben geldim ama kimse yok ne güsel herkes varmış aslında.:gitme:
ay dilemmacım çok sevindim cnm ne güzel iki duyguyda tadıcaksın hem kız hem erkek süper sağlıkla gelsinler inşallah duaların içinde saol cnm..
aysencim yavrukuşm gelmişsin ne güzel gezmişsin türbeleri falan sende saol kuşum dualrın için rabbim kabul eder inşallah tez zamanda kavuşuruz okumuşsun bende başladım aşıalamaya nasipse offeyvahedigeldismile
portakalım sen naptın cnm dün annemde kaldım bende giremedim iisin umarım opuyorumnanaktan
herkezler iiyi gördüüm kadarıyla kızlar ben dolanayım azcık bari
berrakçım çok güzel hayatıım kızının kıyafetleri ya hele süperman tulumu süper yaazemuszemus
ayy çok şeker süperman tulumuna bayıldım poları bilem var fermuarlı
yalnız o tavşan şeysini anlayamadım ne olduğunu?
Kızımızın çeyizi tamam nerdeyse :))
hoşgeldin canım nasılsın?
Ben her zamanki gibi işteyim yolunuzu gözlüyodum teker teker dökülüyosunuz bugün kaydirigubbakcemile3
selam hanimlar...
ay neler neler varmış bilmediğimiz çok minnoşmuş yaa :))
Vay uyanık adam :)) neyse kısmetinde varmış bak bulmuşsun yine hemde daha iyisini.
iyi pazarlık yapıyorsun,birazda inatçılık sezdim şakkıdı
slmmmmm minnoşlarrrrrrrsempatiksalakcinni portakalım kuşum ben geldim kimse yoktu bende bakınoyrdum öle kalmışım bi sayfada aysen varda msnde onla konuşuyoduk sonra yeniliyince gördüm msjını hayatım ya napıonnnnn yavrumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?