Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

mirage cnm ben 3.günü başladım içmeye aşılamaya geçiorum buayda bakalım nasipse sendemi kullancan

Adamda da akıl yok mu ya hem kirli hem de indirim yapmıyorsun bari ver karına yıkasın,silsin bişey yapsın dime :))

İşte pis adam . kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar bu ara yoĞunum bİ selam deyİp kaÇıyom bİrazdanda Çıkıcam Çok fena hava yaĞmur yokken kaÇayım ben sİz napıyosunuz

Hoş geldin.opuyorumnanaktan

Kızlar bende kaçıcam birazdan. kocam gelicek. opuyorumnanaktan

anam ben yalnız kaldım birden ya neyse bende çıkayım bari öpt portakalım seninde işin var herhalde hayatım öpt bakarım arada

ben iyiyim serapcım yemekteydim şimdi cevaplayabildim seninde mesai bitti sanırım ,oh ne güzel.
Sen de iyisindir inşallah,öpüyorum

zorum 5. gün olmuş bile senin yumoş bayaa büyümüştür.

Umudum yok desem vallahi yalan olur şimdi.ılk zamanlardaki gibi umutluyum.Olmazsa da zaten herşey hazır seçtiğim doktora gideceğim adet olunca duruma göre tüp bebek merkezlerine bile gidebilirim,(Allahın gücüne gitmesin )para da umrumda değil artık tak etti

haklısın hayatım bi süres sonra insan artık ya ne duruyorum ne olucaksa olsun artık diosun ama halklısın bekle bekle sabrımız kalmadı tabi herşey Allahtanda biz elimizden geleni yapıcaz cnm

selam portim nasılsın canım bi bakam dedim napıyosunuz
anacım bende başıma iş aldım pazardan yaprak aldım 1 kilo şimdi onu sarmaya başlıycam artık herhalde 2 saat sararım sarıp buzluğa atıcam hazır bulunsun

nese hadi öptüm bebemmm gece msnde denk gelirsek konuşuruz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…