Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

zati bizi kk dan uzaklaştırılarsa sırf küfürden uzaklaştırırlar kaydirigubbakcemile3

ay inşlhh bu ay biizmkilerinde vakti saati gelmiştir yaaa :Saruboceq:

Aman Halimem yandan
Severim seni candan

ıki tabak birde kaşık
ışlerimiz hep dolaşık

Aman Halimem yandan
Severim seni candan

:teytey:

yandannn :dance:

ben topiğin ismini bebek fikrini kafadan atamadık sonunda kafayı yedik diye değiştirelimsempatiksalakcinnilülülülülülü

Aman Halimem yandan
Severim seni candan

İki tabak birde kaşık
İşlerimiz hep dolaşık

Aman Halimem yandan
Severim seni candan

yandannn :dance:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:aman ne çok seviyoruz biz halayı her gün çekiyoruz baksanıza :teytey: :teytey: :teytey:

sen bunu söyleyince benimde aklıma şu geldi sempatiksalakcinni

Aynalı körük olmazsa ben gelin gitmem :umursamaz:
Tut kemani çalmazsa aynalı körüğe de binmem :teytey: :teytey:

gecen radyoda dinledim hatun ne inat geldi bana ya şu vurguya bakın bi kere şartları var paso :roflol:

ay bu çok iyiydi koptuuum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

tv programları gibi
esra ceylanla,defne samyeliyle gibi oldu

tabiki neyimiz eksik hertürlü bilgi var sperm düşüklüğü yumurta problemi çikolata kisti tiroid hım ne sorarlarsa cevaplarız konuk alırız arada kaydirigubbakcemile3 soruları olan olursa ay tmm yapalımkaydirigubbakcemile3

aa kuşum ne yazdın sen öyle umutsuzluk yok diye banamı yazdın olumunekankayizsmile cnmsın benimde yazıya bak hayata küstümmmm intihar ediyorum gibi kaydirigubbakcemile3

alooooooooooooooooo ay merhaba ben izmirden arıyorum portakal hanım ben buay aşılama yapıcaktım ama doktor bana senden bi b....k olmaz deyip yolladı napmam lazımkaydirigubbakcemile3 sizi çok seviyorum hergün takip ediyorum sevgiler kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…