Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

aa kuşum ne yazdın sen öyle umutsuzluk yok diye banamı yazdın olumunekankayizsmile cnmsın benimde yazıya bak hayata küstümmmm intihar ediyorum gibi kaydirigubbakcemile3

Sana yazdım canım napayım sizin umutsuz ve mutsuz olmanıza dayanamıyorum mafoldumben
Çok depresif bi ileti olmuş :1hug: accuk topla kendini

Bu arada ben dün sanki kuzu çevirme yemiş gibi su içiyordum bugün şu saate kadar sadece 1 bardak içtim,çok dengesizim sempatiksalakcinni

evet baktım sen geziyon bende bi fink atayım dedim boshayallersmile

abim annemlerin yanına döndü kurs için benim yanımdaydı 10 gündür senağlama

neyse tek tesellim haftaya benimde gidecek olmam
nasıl alışıcam bu yalnızlığa hiç bilmiyorum :gitme:

ay kuzum benim ya neden üzüyorsun kendini böyle
sağlıklı sıhhatli olsunlar da uzakta olsunlar.
hem fazla uzakta sayılmazlar
çıkar çıkar gidersin.
üzülme nolur

bugün eşim evde gezmeye gidelim diyo ama hiç gidesim yok zati havada çok acayip sıcak ve bunaltıcı

market alışverişine gitmemeiz lazım belki bi alışveriş merkesine gideriz öğleden sonra boshayallersmile

Dur ben senin kafanı dağıtayım acık

bak bana bi haller oluyor,dün yattığımda da midem kötü oldu yatmadan önce dondurma yemiştim ondan olabilir diyorum
Şimdi de bi ağrım var ama karnım mı ağrıyor,midem mi ağrıyor anlayamıyorum,adet olcak gibiyim,belki bugün olurum
Çok kararsızım neden olduğunu anlayamıyorum ya

canım bence geldi bu seferr

kör talihini yendin hadi darısı başımıza :lepi: :lepi: :lepi: :lepi::teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…