- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #11.261
canım bence geldi bu seferr
kör talihini yendin hadi darısı başımıza :lepi: :lepi: :lepi: :lepi::teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
aslında şu erken gebelik testlerinden alsanda yapsan meragımız gitse ben sendne daha çok merak ediyom sempatiksalakcinni
bence talih bence şansın birde aşkın adresi yok
gidene boşver gelene hoş gell sositososito sositososito sositososito sositososito
yani öle yürüme mesafesinde değil en yakını 10 dk arabayla capitol var
carfur var kaydirigubbakcemile5
ay bana ne oluyosa senin yazdığın kelimelerin üsütne hemen bi şarkı sölüyom burda mesela şimdi Düşündüm taşındım senden hayır yok
Kaderden kısmetten şanstan fayda yok
Masal ile safsatayla derde çözüm yok
Sen benimle postayı kes kara bahtım
Kes kara bahtım... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o testler ne kadar hiç bi fikrim yok bak bu konuda bilgisiz kalmışım kaydirigubbakcemile3 ama en fazla 6 8 dir herhalde sempatiksalakcinni
hee çok sanatçı ruhlu karuyum
annem geçen diyo elin dursa ayağın durmuyo ayağın dursa elin her işe koşuyon yapıyon
bende dedim her b.. yapıyom ama bi çocuk yapamıyom sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ara sor bakalımm hatta getirsin sana hemen yap zemuszemus
günaydınnnnnnn kızlarrrr portakalım napıon hayatım ben sıfır uykuyla duruyorum ya akşam gezmeğe gittik geç geldik hadi yattık ama hiç uyumadan sabahladım sbh dalmışım azıcık siz naptınız aysen karısı erkenci yine seninde karnınmı ağrıo nasıl adet ağrısı gibimi ara aramı giriyo yoksa karnına?off nolur sen güzel bir hr ver:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?