Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

canım bence geldi bu seferr

kör talihini yendin hadi darısı başımıza :lepi: :lepi: :lepi: :lepi::teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Kör talihim kara bahtım :roflol: :roflol:

aslında şu erken gebelik testlerinden alsanda yapsan meragımız gitse ben sendne daha çok merak ediyom sempatiksalakcinni

Kıss ben adet olcam diyorum sen bana gebelik testi diyosun kaydirigubbakcemile3

kaç tl miş o testler CADIARZU kaydirigubbakcemile3

ay bana ne oluyosa senin yazdığın kelimelerin üsütne hemen bi şarkı sölüyom burda mesela şimdi Düşündüm taşındım senden hayır yok
Kaderden kısmetten şanstan fayda yok
Masal ile safsatayla derde çözüm yok
Sen benimle postayı kes kara bahtım
Kes kara bahtım... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

o testler ne kadar hiç bi fikrim yok bak bu konuda bilgisiz kalmışım kaydirigubbakcemile3 ama en fazla 6 8 dir herhalde sempatiksalakcinni

Sanatçı ruhlu garu seni hemen döktürüyon bilmediğin de yok :))
kıs benim kankim eczacı ya :)
arkadaşımı arıyım sorim bakalım ne dicek?

hee çok sanatçı ruhlu karuyum
annem geçen diyo elin dursa ayağın durmuyo ayağın dursa elin her işe koşuyon yapıyon
bende dedim her b.. yapıyom ama bi çocuk yapamıyom sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ara sor bakalımm hatta getirsin sana hemen yap zemuszemus

Marifetli karusun çocukta elinden gelse yaparsında işte o Allahtan,hiç birimiz yapamıyoz o istemedikçe :Saruboceq:

Kıs şimdi atlasa gelse yarın sabaha burda olur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
msg attım bakalım musayit olunca döner bana

günaydınnnnnnn kızlarrrr portakalım napıon hayatım ben sıfır uykuyla duruyorum ya akşam gezmeğe gittik geç geldik hadi yattık ama hiç uyumadan sabahladım sbh dalmışım azıcık siz naptınız aysen karısı erkenci yine seninde karnınmı ağrıo nasıl adet ağrısı gibimi ara aramı giriyo yoksa karnına?off nolur sen güzel bir hr ver:Saruboceq:

Günaydın canım
Ya al benden de o kadar 3-4 saat ya uyudum ya uyuyamadım.
Gecenin ikisinde millet şar şarr bahçe suluyor ya camlar açık zaten
Biri balkonda efkar yapar tefonundan müzik açar gecenin üçünde
Ne zaman uyucaz biz
Zaten sabahın 7sinde de üst kattakiler ayaklanıyor
Manyak gibiyim valla
Makyajla toparlanmaya çalışıyorum şimdi
Görenler gözlerin şiş,gözlerin kanlanmış
Bişey değil onlara da patlıcam bu sinirle
Ara ara ağrı giriyor canım aralıksız değil.
Bu ağrı adetten başka bişeye çıkmaz boşa ümitlenmiim ben
Zaten bizde şans olsa

ahkuşum be boşver iyi şeyler bekliyoruz ama herşeyede hazırlıklıyız alıştık yanılırız belki buay bellimi olur?

ya sağlık olsunda akşam çok sevdiğim bir arkadaşımla beraberdik kız acaip motive etti beni bu enerji işleriyle ilgil biraz kendisi pozitif düşünme evrene pozitif enerji verme gibi ay dedim akşam hamileyim die bağırcam şimdikaydirigubbakcemile3 şaka felanda hep bize olmaz biz şansısız bahtsız bedeviyiz die die çekiyoruz bence bundan sonra demeyelim ya olucak oldu diyelimkaydirigubbakcemile3

yok bırakmıcamda zaten aşılama olcak die yapmadık 2 defa yaptık dün akşamda olmadı buakşam bakalım başlıyalım bırakmdan deavm edelim bakalım..

du hayatım zaten daha erken gelmesi için senin 25.günün daha 29 günde felan oluyosun sen ya hamile olsan mesela sen şuanda zararlımı acaba?

Zaten bugün falan çatlar o yumoş kocaman zati
nur topu gibi bi bebeğin olur inşallah,cinsiyet farketmez,sağlıklı olsun da hayırlısıyla :Saruboceq:

Ya gelmesi için erken en erken hadi 27.gün olsun ama bir kaç gün önceden böyle belli ediyo kendini benimki.
Denizi mi diyosun zararı var mıdır diye?

evt denizi diyorum cnm aman boşer yada git gir gelmezse adetin aman varmı yokmu derken hiç takma keyfişne bak gelmişse zaten o durur bekler annesini içerdekaydirigubbakcemile3

Sanmıyorum bi zararı olacağını her yerden su girse kulağımızdan burnumuzdan su dolar içimiz kaydirigubbakcemile3

İlerleyen zamanlarda çok faydalı olduğunu biliyorum ama doğum açısından bol bol yüzmek gerekliymiş,daha kolay bi doğum oluyormuş,ayrıca merdiven çıkmak da doğum için faydalıymış.
Ya teorik olarak bir çok bilgiye sahibiz ama gel gelelim bi hamile kalamıyoruz.

ay evt bilgi çok ama pratikte sıfırız maelsef kaydirigubbakcemile2

ay ben kahve yapıp geliorum nasıl alırsınız efendim kahvenizi şekerlimiydi öle kalmış aklımdasüprizzzzz

ay hiç bişeyi de unutmaz seninde şu özelliğine hastayım,hafızan çok kuvvetli zorum
ben bayaa şekerli içerim zahmet olmazsa cnm

aysen çatlama deyince aklıma ne geldi sen bol bol havuç ye zorum bugün yumoş çatlamamazlık etmesin mutlaka çatlamalı,eşine de yedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…